keskiviikko 27. helmikuuta 2013

basic





takki&kauluspaita - kirppis / farkut&neule - h&m / nilkkurit - seppälä / korvakorut - accessorize


Hyvin peruslinjalla mentiin tänään pukeutumisen suhteen. Toi tikkitakki on yksi lemppareimpia kirppislöytöjä. Mua vaan ärsyttää näissä kuvissa toi sisätasku joka tuolta pilkottaa tosi tyhmän näköisesti :D aina joku repsottaa jossain.

Nilkkurit on uudet ja oon niihin kovin ihastunut. Burgundy väri ja tolppakorot joilla on helppo kävellä = rakkautta!


Hmm mitäs muuta tänään? 

No ainaki voittajafiilis hyvin menneen ratsastustunnin vuoksi! Hypättiin esteitä ja mua se aina vähän jänskättää kun se ei oo mun vahvin osa-alue. Meni tällä kertaa kuitenkin onneksi tosi hyvin vaikka hypättiinkin vielä kaiken lisäksi normaalia korkeampia esteitä. Jes! Taas vähän itseluottamusta lisää :) 



tiistai 26. helmikuuta 2013

winter beauty





Pastelleilla tehtyä heppaa tällä kertaa. Rakastan pastellivärejä, niillä saa pienellä vaivalla nättiä jälkeä. Toki tääkin tekniikka vaatii hieman harjoittelua aluksi jotta siitä saa kaiken ilon irti.

 Pidän pastelleissa myös siitä, että niillä pystyy piirtämään värillisille taustoille. Tässä oon käyttänyt värillistä kartonkia. Paitsi että niillä saa luotua erilaisia tunnelmia, siinä on tavallaan valmiina jo yksi pohjaväri jota voi hyödyntää.



maanantai 25. helmikuuta 2013

zebra


Hei mites toi ihana auringonpaiste! Oon ollut eilen ja tänään ihan supermahtavalla tuulella, kiitos ton kirkkaan taivaankappaleen :)) Eilen olin niin kevätfiiliksissä että leivoin murokeksejä ja koko iltapäivän maalasin auringonkukkia. Voiko mitään terapeuttisempaa ollakkaan? :D

Nämä asukuvat on kuitenkin vähän pilvisemmältä päivältä viime viikolta.








mekko&poolo&kaulakoru - h&m / laukku - o.i.s / nilkkurit - new look / kello - regal

Mustavalkoinen teema on ollut muotimaailmassa selkeästi esillä viime aikoina ja ajattelin kantaa omankin korteni kekoon. Toi seepraprintti on musta tosi hauska ja tuo sitä kaivattua kiinnostavuutta mustavalkoiseen asuun. 
Toi laukku nyt tietysti vähän rikkoo sitä mustavalkosuutta mutta mulla on aina hirvee tarve tunkea asuun vähän väriä edes jossain muodossa.Yhtä hyvin tää ois toiminu kyllä mustankin laukun kanssa.

Tää on mun mielestä myös kiva tapa pitää kesämekkoja talvella. Poolo ja sukkikset vaan messiin niin se on siinä.


Hauskaa viikonalkua!


p.s. Oikeesti, toivon ettei toi aurinko menis ikinä enää pois ;)
 

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

wanted: peplum




vihreä mekko täältä / punainen mekko täältä


Vaikka nää peplumjutut on ollu pinnalla jo ties kuinka kauan ja tykkään tästä tyylistä hirveästi, mun vaatekaappin ei oo vielä eksynyt ihan hirveen montaa peplumvaatetta. Mulla on ainoastaan yksi peplumpaita, jonka itseasiassa ostin tossa aika äskettäin ja rakastan sitä yli kaiken. Himotuslistalla olis kuitenkin vielä joku peplummekko tai -hame (tai mieluiten vaikka molemmat, köhh...). Tota Seppälän punaista mekkoa oon katellut vähän sillä silmällä, vois melkeen käydä sovittamassa. Hintakaan ei ois paha.



pinkki hame täältä / pitsihame täältä


Toisaalta nää hameetkin ois aivan ihania... voinko saada kaikki??


lauantai 23. helmikuuta 2013

comfy & sophisticated






bleiseri - seppälä / paita&legginsit - h&m / toppi - gina tricot / kaulakoru - kappahl / kello - new look / saappaat - prisma 


Tää asu on yksi hyvä esimerkki siitä, että mukava pukeutuminen ei aina välttämättä tarkoita vain ylisuuria neuleita ja uggeja (jälkimmäisiä en edes omista, en ole ikinä oikein lämmennyt niille). 
Mulla oli tässä asussa supermukava olla koko päivän, mutta silti tuntui siltä että ois voinut mennä vaikka johonkin tärkeään kokoukseen. Tässäkin auttoi paljon toi bleiseri, se tekee olemuksesta heti vähän skarpimman, vaikka muuten asu ois melko rento. 


Hauskaa viikonloppua!


torstai 21. helmikuuta 2013

purple jeans in three ways


Noi tummanliilat farkut on aika uusi hankinta, mutta niille on ehtinyt kertyä jo suht kiitettävä määrä käyttökertoja. Ajattelin tässä jakaa kolme melko erilaista tapaa miten olen näitä itse käyttänyt.

Dressy


Paita - kirppis / Karvaliivi - Bubbleroom / Farkut&Korvakorut - H&M / Saappaat - Citymarket / Laukku - eBay / 
Kello - New Look


Boho


Paita&Farkut - H&M / Hattu - Seppälä / Kengät - O.I.S / Kaulakoru - vanha


Casual


Neule - Kappahl / Farkut&Kaulakoru - H&M / Nilkkurit - Nelly


keskiviikko 20. helmikuuta 2013

deers and snails






Neule - Kappahl / Housut - Gina Tricot / Huivi&Kaulakoru - Seppälä / Kengät - Nelly / Kello - Regal

 Tänään oli just semmonen päivä et hiukset nutturalle ja päälle jotain tosi mukavaa. Elikkä lämmin neule+huivi niin sillä lähtee. En oo ihan varma noista leonilkkureista et sopiiko ne tähän asuun mut eikai aina tarvi ollakkaan niin viimesen päälle. 

Tosta peurakaulakorusta tykkään paljon, ihanan mystinen jotenkin. Muutenkin kaikki tommonen vähän erikoinen on mun mieleen. Multa löytyy myös mm. sammakko- ja etanakorvikset. Kyllä vaan. 



Niin ja etanoita tykkään piirtääkkin joka paikkaan, kuten mut tuntevat ihmiset hyvin tietää :D





Sellasta. Mulla ei oo hajuakaan miten tää juttu eksyi etanoihin. Vois olla nyt paras että lähden vaan suosiolla nukkumaan :D




tiistai 19. helmikuuta 2013

neon, part II





   Takki&Rannekoru - H&M / Hame&Neuletakki - Cubus / Paita - Only / Laukku&Huivi - Seppälä / Saappaat - Pertti Palmroth (kirppis) / Hanskat - Prisma / Kello - Regal


Eka kerta kun sain asukuvat otettua työpäivän jälkeen. Just sopivasti vielä valoa, vaikka ei tässäkään valossa vielä mitään huippukuvia oteta. Mut kyllä huomaa et kevät on tulossa, päivät on pidentyny ihan huomattavasti.

Kuvat vääristää tota paidassa olevaa väriä oranssiksi, vaikka todellisuudessa se on neonpinkki. Ihastuin jokin aika sitten samantapaiseen paitaan lempparibloggaajani Rachelin (Pink Peonies) yllä tässä postauksessa (niin upea asu!!), joten ilahduin kun löysin Onlylta vähän samankaltaisen yksilön. 

Mut joo, nyt voisin linnoittautua tonne sohvan nurkkaan ja laittaa Vampyyripäiväkirjat pyörimään. Oonko mä ainoo joka on vielä ihan hulluna kaikkiin vampyyrijuttuihin? :D



flora&fauna


Mulla oli jossain vaiheessa sellainen vaihe, että jok'ikiseen piirrokseen oli saatava mukaan kukkia. Ajattelin että voisin sitten jossain vaiheessa pitää vaikka näyttelyn joka koostuisi pelkästään näistä "kukkakuvista". Ehkä sit jossain vaiheessa kun jaksan tehdä näitä tarpeeksi :P

Tässä nyt kuitenkin muutama kukkainen kuva tiistaipäivään.



Tästä ylläolevasta kuvasta tää kukkaidea oikeastaan lähti. Toi pelkkä hevonen valkoista taustaa vasten oli mun mielestä vähän liian perus, joten piirsin kukat taustalle... ja siitä se sitten lähti.






I once had this phase when I drew flowers everywhere... But I think horses and flowers make a great combination, don't you think?


Happy Tuesday!


sunnuntai 17. helmikuuta 2013

matchy







Takki&Tekoturkisstoola - H&M / Neule - Vero Moda / Kauluspaita - kirppis / Farkut - Gina Tricot / Saappaat - Pertti Palmroth (kirppis) / Laukku - Seppälä / Pipo - vanha / Hanskat - Prisma 


Kamala miten nopeasti nää viikonloput vaan suhahtaa ohi. Eilen käytiin syömässä veljen kanssa ja leffassa kaverin kanssa katsomassa 21 tapaa pilata avioliitto. Lähtökohtaisesti en voi sietää suomalaisia elokuvia, mutta tämä oli positiivinen yllätys, suosittelen! :)

Shoppailuakin tuli vähän harrastettua. Löysin Seppälästä ton tummansinisen laukun ja ajattelin että se sopii täydellisesti mun tummansinisten saappaiden kaveriksi :) lompakkokaan ei laihtunut kuin 8 euron verran. Ei paha!



Ja loppukevennykseksi, on halunnut jo pitkään säästöpossun, mutta kun näin Tiimarissa tän säästöpöllön, en yksinkertaisesti voinut sanoa ei ;) 



How cute is that???



perjantai 15. helmikuuta 2013

double stripes


Oon varmaan ollu edellisessä elämässäni seepra, kun raidat on musta niin kivoja :P tässä pari raita-asua viime päiviltä.




Liivi - H&M / Paita - Gina Tricot / Housut - Seppälä / Saappaat - SPM (Zalando) / Kaulakoru - Glitter / Kello - New Look / Sormus - ?

Shoppailen melkeen useemmin lasten/nuorten osastolla kuin aikuisten, enkä edes häpeä myöntää sitä :D  Paitsi että siellä on edullisempaa, usein myös värit ja leikkaukset ja muut ratkasut vaatteissa on siellä hauskempia ja kiinnostavampia. Tässä asussa liivi ja housut on nuorten puolelta. Nää nyt tosin on aika peruskauraa mut tosta liivistä tykkään paljon.





Paita - Zara / Housut - Cubus / Saappaat - SPM (Zalando) / Kaulakoru - eBay / Kello - Regal

Tästä asusta mulle tulee oikeestään vähän kesäiset vibat. Housut kun vaihtais farkkushortseihin ja saappaat sandaaleihin ni kesälomavarustus ois valmis. Sitä odotellessa... :)

Hauskaa perjantaita!


tiistai 12. helmikuuta 2013

yellow tuesday





En tiedä mikä mun hiuksia vaivaa näissä kuvissa ku näytän siltä et oon alkanu harmaantua ennenaikasesti :D Toi valo vaan vissiin menee jotenki hassusti (ja paljastaa myös ton ah-niin-ihanan juurikasvun). Mullahan on tässä nyt jo jonki aikaa ollu käynnissä oman värin takaisinkasvatus kun kyllästyin värjäämiseen joskus viime syksynä. Lähtötilanne oli siis täysin musta jolla olin värjännyt jo useamman vuoden joten oon oikeestaan ihan tyytyväinen tähän nykyseen tilanteeseen. Pidin siitä tummasta tosi paljon, mutta en enää vaan jotenkin jaksanut sitä ainaista värjäysrumbaa. Aloin sitten vaan pikkuhiljaa värjäämään ainoastaan tota tyveä astetta vaaleemmalla ja taas vähän vaaleemmalla kunnes toi juurikasvu ei enää juurikaan erottunu siitä värjätystä (paitsi aina välillä tollasessa tietyssä valossa). Keväämmällä aattelin kehittää tohon vielä jotain vaaleeta raitaa ni se alkais olee sit siinä.





( Takki&Paita&Kaulakoru - H&M / Housut - Seppälä / Laukku - O.I.S / Saappaat - Pertti Palmroth (kirppis) / Kello - Regal )


Asu on aika perus, yleensä jotain tän tyylistä valitsen päälleni kun en sen kummemmin jaksa miettiä, mutta tällaisessa kokonaisuudessa viihdyn myös hyvin. Farkut, joku kiva paita/neule ja vähän väriä niin sillä mennään. Tuli muuten ihan huomaamatta värikoordinoitua kuvauspaikka takin kanssa :D

Noi valkoset farkut on ollu myös aika tehokäytössä siitä lähtien kun ostin ne joskus pari viikkoa sitten. Kuka sen muuten oikeen alunperin keksi ettei valkosta sais muka käyttää talvella? Ainaki mun mielestä se sopii talveen ku nenä päähän :)

Tän laskiaistiistain ohjelmaan kuuluis vielä laskiaispullakahvit ja museokäynti. Työajalla, mutta ihan luvallisesti kuitenkin. Voishan sitä iltapäivän huonomminkin viettää ;)


maanantai 11. helmikuuta 2013

the owl knit







( Neule&Kauluspaita - H&M / Hame - Cubus / Saappaat - SPM (Zalando) / Kello - Regal / 
Rannekoru - Gina Tricot )


Maanantai. Taas se on täällä, valitettavasti. Onneksi voi kuitenkin pukeutua paitaan jossa on silmää iskevä pinkki pöllö. Perfect! ;)

Hauskaa viikon alkua!