sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

double denim






paita - h&m / farkut - gina tricot / laukku - cubus / kengät - o.i.s / aurinkolasit - h&m / kaulakoru - glitter / kello - new look / rannekorut - ?


Iltoja! Pääsiäissunnuntai vetelee kohta viimesiään mutta onneks huomennakin on vielä vapaata :) 
Tää päivä on vietetty messutunnelmissa American Car Show'ssa. Mies kun harrastaa noita nelipyöräsiä niin tosta tapahtumasta on tullut vähän sellanen perinne, tosin tänä vuonna mies oli siellä myös itse näytteilleasettajana. 

Mä keskityn siellä yleensä vähän enemmän siihen taiteelliseen puoleen...





Tää pinkki mulle kiitos.


Tänään siellä oli myös naisten päivä, eli naiset pääsi puoleen hintaan sisään ja lisäksi esiintyjänä oli Scandinavian Hunks. Vaikka henk. koht.oon sitä mieltä et ne on aika nähty, niin valehtelisin jos väittäisin etten käynyt vähän vilkasemassa... :P


Mutta, jotta tää blogi pysyisi kategoriassaan, niin jatketaan tosta asusta. Sinänsä tosi simppeliä, denimiä denimin päälle, mut siinä se juju tässä asussa piileekin. Asusteet valitsin vähän teemaa silmällä pitäen, ketjua ja niittiä ja sen semmosta. Pahoittelut muuten kenkien likaisuudesta, tähän aikaan keväästä alkaa vaan olee aika mahdotonta pitää kengät puhtaina kun ulkona liikkuu. Yhh.


Mun piti niitä eilisiä ostoksiakin esitellä, mutta taidan jättää ne suosiolla huomiselle... :)


Rentouttavaa sunnuntai-iltaa!


~ satu




lauantai 30. maaliskuuta 2013

add some colour




Hörökorva täs moi...




bleiseri&tekoturkis&aurinkolasit - h&m / farkut - only / paita - kirppis / laukku - seppälä / 
kengät - nelly / sormus - bik bok


No niinhän siinä sitten kävi että the otsatukka teki comebackin! Jotenkin vaan pidän siitä itselläni, en oikeestaan ees tiedä minkä takia alunperin aloin kasvattamaan sitä pois. Mut siinä se nyt kuitenkin taas on ja tykkään siitä kovasti vaikka toi typerä pyörre toisella puolella tuottaa välillä vähän ongelmia. Hiuslakka on kuitenkin onneks keksitty ;)

Oon halunnu jo pitkään kaivaa ton bleiserin kaapista. Rakastan tota väriä ja noita vetoketjuyksityiskohtia. 
Kynsiäkin innostuin pitkästä aikaa lakkailemaan jollain muulla kun sillä vaaleella, ajattelin et nyt on saatava jotain värikästä.


Kävin tänään vähän kaupoissa pyörimässä ja muutama juttu tarttui mukaan, niistä lisää sit seuraavalla kerralla :)



~ satu





perjantai 29. maaliskuuta 2013

basic plaid







paita&kaulakoru&rannekorut - h&m (paita kirppis) / farkut - gina tricot / kengät - new look / 
aurinkolasit - seppälä / kello - regal


Tämmösessä suht perusasussa kävin tänään leffassa. Ruutupaita plus farkut on kyl semmonen turvallinen kombo, toimii aina. Noi Ginan farkut on ehkä parhaat mitkä oon ikinä omistanut, vaikka ei ihan heti uskoisi. Kyseessä on siis Lisa superstretch jeans, ja on kyllä kun toinen iho, ihan mahottoman mukavat farkuiksi. Omistan näitä samoja ihan kaksin kappalein. Hintaakaan näillä ei oo kun vähän reilut kolmekymppiä. 

Kävin tänään tosiaan leffassa katsomassa The Host (Vieras) - elokuvan, joka tänään tuli ensi-iltaan. Sehän perustuu siis Twilightin luojan, Stephenie Meyerin, samannimiseen kirjaan, josta ainakin itse tykkäsin paljon. Leffa oli ihan jees, ei ollut maailman paras mutta ei huonokaan. Mua koko ajan vähän häiritsi se että tiedän mitä seuraavaksi tapahtuu, vaikka samaa ei oo ollut muissa kirjaan pohjautuvissa elokuvissa joissa oon lukenut kirjan ensin. Jännä. 



Oli siinä kuitenkin yks juttu mistä tykkäsin ihan hitsisti, meinaan se tunnusmusiikki! Sama siis joka siinä trailerissa pyörii. Kyseessähän on Imagine Dragons (siis miten mahtava nimi!) ja biisi Radioactive. Ooh, tää on niin ihana.





~ satu



torstai 28. maaliskuuta 2013

aqua








neuletakki&t-paita - h&m / farkut - kappahl / vyö - seppälä / nilkkurit - h&m (kirppis) / kaulakoru&rannekoru - glitter / kello - new look


Tällaisia vedenalaisia tunnelmia tänään. Vähän mietin aluks myös et oisko pitänyt laittaa vielä ton valkosen t-paidan tilalle mun ax parisin kalaprinttitoppi mut sit ajattelin ehkä se on vähän liikaa. :P




Tänään kun tulin töistä kotiin, mua odotti pieni mutta sitäkin hauskempi yllätys miehen toimesta...




Näköjään en oo ainoo taiteilija tässä kämpässä... :D


Mahtavaa pääsiäistä!!


~ satu


tiistai 26. maaliskuuta 2013

ombré








farkut - lindex / takki - new look / paita - h&m / laukku&aurinkolasit - seppälä / nilkkurit - h&m (kirppis) / korvakorut - vanhat


Moikkamoi! 

Täällä yritetään tottua taas työkuvioihin lokoisan loman jälkeen, onneksi laskua pehmittää vähän nää pari lyhyttä viikkoa. Pääsiäinen on sitten kiva :)

Jalassa uudet liukuvärifarkut jotka tarttui mukaan Lindexiltä. Oon aatellut jo jonkin aikaa et jotain liukuvärjättyä pitäs saada ja kaiken lisäks noi istuu ihan täydellisesti! Istuvia farkkuja on jo itsessään vaikee löytää ja vielä kun kaupan päälle tulee vielä toi liukuväriefekti niin se oli aikalailla siinä. Lompakkokaan ei laihtunut kuin parinkympin verran, joten aika täydellinen diili mun makuun.

Hei oikeesti, mulla ei oo hajuakaan mitä tekisin ton mun viehkeän (not) etuletin kanssa. Se on nyt just siinä mitassa ettei sitä ihan vielä saa korvan taakse mutta tulee tosi ärsyttävästi roikkumaan tohon silmille ja menee suuhun ja nenään ja ties minne. Oon koettanut jotenkin kääntää sitä suoristusraudalla mut siitä tulee vaan jotenkin typerän näköinen (ainakin mun taidoilla :D). Kiinnikkään en oo saanut sitä mitenkään fiksusti. Argh! Otsatukan kasvattaminen on joskus aika raastavaa, varsinkin kun omat tukanlaittotaidot on mitä on :D



Mut asiasta toiseen, Nellyltä meni meinaan äsken jotain tilaukseen...



kengät täältä 


Oon niin monesti kuolannut Valentinon samanlaisia niittikorkkareita, ja nyt kun Nellylle on näemmä tullut budjettiversio kyseisistä popoista niin ei tarvinnut kahta kertaa miettiä. Vähän oli valinnan vaikeus nudejen ja näiden mustien välillä, ne nudetkin kun oli niin kauniit, mutta ajattelin että nää mustat sais kuitenkin loppupeleissä ehkä enemmän käyttöä. 



Mut siinäpä se tänään, voisin hilata nyt itseni vihdosta viimein tästä koneelta tekemään jotain fiksua kuten katsomaan Vampyyripäiväkirjoja  vaikka lukemaan tai jotain.. :P



~ satu





sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

weekend in pictures


Rentoutumista...

Narsisseja!<3

Parasta suklaata!

Piirtämistä...

Jos joku keksii jotain parempaa kun Arnoldsin donitsit niin kymmenen pistettä ja papukaijamerkki. 

Mulle iski tänään ihan överit pääsiäisfiilikset ja tässä tulos :D

Pääsiäiskana, tottakai.

Tykkään Isadoran lakoista, levittyy hyvin leveän harjan ansiosta ja kuivuu nopeasti. Tässä sävy 110 Milkshake.


Rentouttavaa sunnuntai-iltaa!


~ satu


lauantai 23. maaliskuuta 2013

little creature




Jees jees, eli tässäpä nyt se otus josta puhuin aikaisemmin. Elikkä nyt voin vetää myös tän nakertajan yli mun "haluan kokeilla piirtää"-listalta. Toisaalta en tykkää piirtää mitään hirveen karvaista koska noh, karvoja on vaan tosi ärsyttävä piirtää :D mutta jos kärsivällisyyttä löytyy niin lopputulos näyttää kuitenkin tosi kivalta. Ja tässä mulla oli käytössä pastellit, joilla se karvojenkin piirtäminen onnistuu vähän helpommin.

Avomies kommentoi että noi käpälät on pelottavat. Okei? No, toivottavasti en aiheuta muille mitään tappajaorava-painajaisia tällä :D Mun mielestä oravat on kuitenkin maailman suloisimpia pieniä turriaisia.

Mitäs sitte.. Listalla ois vielä ainakin sammakko ja tunturipöllö. Katotaan mikä päätyy paperille seuraavaks :)


~ satu





perjantai 22. maaliskuuta 2013

white+emerald







takki - kirppis / neule - kappahl / housut - cubus / kengät - new look / korvakorut - glitter


Noniin, se ois kuulkaas taas perjantai. Hyvä uutinen niille jotka lopettelee työviikkoaan mutta huono uutinen meikäläiselle jonka lomaviikko alkaa lähestyä loppuaan. Nyyhkis. Ajattelin kuitenkin työntää tämän masentavan ajatuksen pois mielestäni ja keskittyä täysillä viikonlopun viettoon. :)


Niin ja tosiaan tämmösissä tamineissa oon hiihdellyt tuolla kylillä tänään. Oli mulla kaulahuivikin vielä mut en jaksanut ottaa sitä näihin kuviin. Muutenkin alkaa kyllästyttää jo pikkuhiljaa tää talvipukeutuminen, nyt niitä bleiserikelejä kehiin, jooko?

Mut joo, aamulla oli semmonen fiilis et valkonen ja smaragdinvihreä on tän päivän yhdistelmä. Toi Kappahlin ylisuuri valkonen neule on muutenki kyllä aika lifesaver, jos ei muuta keksi päälle niin se toimii aina. 

Ja mitä oiskaan elämä ilman pientä blingiä? Noi New Lookin nilkkurit tuo kyllä aina hymyn huulille kun ne vetäsee jalkaan :)


Mut mä taidan nyt tarttua tohon valkkarilasiin ja jatkaa perjantai-iltaa sarjoja katsellen :)


Rentouttavaa viikonloppua!


~ satu 






torstai 21. maaliskuuta 2013

blush







paita - gina tricot (kirppis) / legginsit&aurinkolasit - seppälä / nilkkurit - nelly / laukku - fiorelli (kirppis) / kaulakoru - glitter / rannekorut - h&m / sormus - ?


Tässä asussa näkyy nyt pari niistä maanantaisista kirppislöydöistä in action, gt:n paita ja toi laukku. Tykkäsin paljon ton paidan ihanasta vaaleanpinkistä väristä, niin keväinen. Kattelin myös että se menis aika hyvin noiden mun wet look-legginsien kanssa. 

Ja laukku? Oon jonkin aikaa ettinyt jotain vähän siistimpää, mielellään kiiltonahkaista mustaa laukkua ja vaikka tää nyt ei ookkaan ihan kokonaan kiiltonahkainen, niin mulle tuli tosta jotenkin niin vahvat Tory Burch/Prada - vibat että se riitti ostopäätökseen. Oon meinaan kummaltakin merkiltä kuolannut vähän samantyyppistä veskaa, mutta niin kauan kun en voita lotossa tai muuta vastaavaa niin saa tää Fiorellin yksilö kelvata. Tää oli vielä kuitenkin siistissä kunnossa eikä käytön jälkiä juuri ollut.


Huhhuh, mihin nää lomapäivät oikeen menee?? On semmonen tunne et pitäs mennä ulos ja tehdä jotain fiksua tai vaikka siivota vaatekaappi, mut just tällä hetkellä haluaisin vaan katsella sarjoja, ehkä piirtää vähän ja syödä karkkia. Mut toisaalta eikö se just oo loman tarkoitus, rentoutuminen ja se että voi tehdä just mitä huvittaa?



~ satu