maanantai 29. huhtikuuta 2013

minty







bleiseri - ellos / paita - zara / housut - seppälä / kengät - nelly / laukku - seppälä / rannekoru - h&m / kello - regal / korvakorut - accessorize 


Vihdoinkin sain toteutettua tän mun päässä jo jonkun aikaa muhineen asuidean, nyt kun vielä sain käsiini ton minttuisen bleiserin. Pisteenä iin päälle vielä noi nudet versiot noista Nellyn Valentino-henkisistä korkkareista. Niistä mustista tuli heti niin suuri hitti että päätin hankkia samat myös nudeina. Musta tuntuu etten tulevana kesänä muita kenkiä käytäkkään ;)

Niin ja en ole raskaana, toi paita on vaan tosi oudosti näissä kuvissa :D


P.S. Olin viikonloppuna PetExpossa ja nyt haluan kanin. Ja mielellään semmosen agility-kanin. Joohan?


 ~ satu

lauantai 27. huhtikuuta 2013

dressed up






bleiseri - h&m / neule - h&m / housut - cubus / kengät - h&m (kirppis) / kaulakoru - glitter


Todella usein työaamuisin energia ei pukeutumisen suhteen oikein riitä muuhun kuin mukavaan neuleeseen ja farkkuihin mutta aina välillä kun energiaa ja aikaa riittää, tykkään laittautua hieman tavallista enemmän. Eilen tosiaan hiihtelin tällaisessa, aika neutraalin värisessä asussa, johon kuitenkin noi uudet kuviolliset housut toi vähän särmää. Kaulakorukin on tuore hankinta, mun on jo jonkin aikaa tehnyt mieli jotain oranssia korua ja Glitteristä sattui löytymään ihan täydellinen.

Mä en oikeesti ymmärrä meidän naapureita. Niillä on ollu karaoket käynnissä jo kohta 24 tuntia eikä väsymisen merkkejä kuulu. Ja kyseessä on siis ehkä about 60-vuotias pariskunta. Jotkut ne vaan jaksaa.


Mahtavaa viikonloppua!


~ satu

torstai 25. huhtikuuta 2013

print it






paita - only / hame - lindex / kengät - nelly / laukku - lindex / aurinkolasit - seppälä / korut - h&m / kello - regal

Toi hame on roikkunut mun kaapissa jo iäisyyden odottaen käyttöä. Ihastuin siihen heti kun näin sen kaupassa mutta en ole oikein keksinyt minkä kanssa sitä pitäisin. Tajusin kuitenkin että toi vähän aikaa sitten ostamani Onlyn peplumpaitahan sopii sen kanssa kun nyrkki silmään :)


Toi hame ois omiaan myös viime aikoina niin suosittuun printtien yhdistelyyn ja voisinkin nähdä pukevani sen myös vaikka jonkun raitapaidan kanssa, vähän tähän tyyliin..




Jotenkin tosi raikkaan odottamaton yhdistelmä, vai mitä? Ainakin mä tykkään!



~ satu

keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

going green








takki - h&m / farkut - gina tricot / paita - only / kengät - nelly / laukku - h&m / aurinkolasit - seppälä / hanskat - seppälä / kaulakoru - h&m / kello - regal / rannekoru - gina tricot 


Muotibloggaus, oppitunti yksi: jos asu on vähän tylsä, kuvaa se myrkynvihreää taustaa vasten. Näyttää heti vähän jännemmältä (tai niin ainakin uskottelen itselleni).

Noi kirkkaan oranssit hanskat on muuten todelliset lifesaverit sateisiin ja harmaisiin aamuihin, niillä saa heti vähän mieltä kohotettua. Lisäks ne tuo just sopivan määrän väriä asuun.

Ei oo muuten turhaan taas noi aurinkolasit päässä, ette meinaan haluais nähä mun väsyneempääkin väsynyttä naamaa. :D Syytän liian lyhyttä vuorokautta.
Mä en tosiaan oo kauheen hyvä menemään aikasin nukkumaan, löydän aina jotain tekemistä iltasin. Pitäs yrittää kyllä parantaa tapani, ei meinaan oo kauheen terveellistä kun joka yö nukkuu vaan jonkun 5-6 tuntia.

En tiiä mikä hiustennäpräämisaddiktio mulla on kun joka kuvassa pitää niitä hiplata :D hieman ärsyttävää. Ehkä yritän alitajuisesti kertoa itselleni että tosiaan, ne hiuksetki on vielä leikkaamatta.

Mut joo, tänään ei oo oikeestaan mitään sen fiksumpaa sanottavaa. Ehkä nyt yritän mennä vaan suosiolla nukkumaan niin ajatus juoksisi ehkä huomenna paremmin ;)

Hauskaa viikkoa!


~ satu




maanantai 22. huhtikuuta 2013

picture of the day: kittens


Otin tänään asukuvat, mutta koska niistä tuli ihan kauheita (siis oikeesti, mun pitäs varmaan mennä johonki pellekouluun, olisin satavarmasti luokan paras) niin oli hyvä syy pienelle taidebreikille tähän väliin :D

Kissat on mulle koiraihmisenä vähän harvinaisempi piirustusaihe, tän lisäks mulla taitaa olla vaan yks toinen kissa-aiheinen työ. Lisäksi piirsin joskus meidän lukion rehtorille sen kissasta muistaakseni kuvan. Mut tosiaan yhen käden sormilla on laskettavissa mun kissatyöt. Ei sillä etten pitäisi kissoista, ne on kuitekin aika mainioita otuksia ja niiden ilmeitä ja eleitä on hauska seurata. 

Myös näiden ylläolevien kaverusten kemiaa oli mun mielestä jotenkin hauska tutkia. Mun tarkotus oli ensin piirtää vain yksi maukuja, mutta totesin sitten että saan kuvasta paljon kiinnostavamman kun lisään siihen vielä toisen. Kuvaan tulee heti enemmän energiaa ja ulottuvuutta.



~ satu


sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

colour crush







paita - only / farkut - only / laukku - seppälä / kaulakoru - h&m / kello - regal / rannekorut - h&m / aurinkolasit - seppälä / ballerinat - prisma

Hellou ja aurinkoista sunnuntaita! 

H&M on viime aikoina mun mielestä kunnostautunut erityisesti korupuolella ja aika useasti sieltä on lähiaikoina tullut kiikutettua jotain kotiin. Näissä kuvissa näkyy viimeisin hankinta, iloisen värikäs kaulakoru. Ajattelin että se sopii täydellisesti ton toisen uuden hankinnan, tummansinisen peplumpaidan, kaveriksi. 



Tää viikonloppu on muuten mennyt tämmösessä seurassa...



Miehen porukoilla oltiin siis ja siellä asustelee tämmönen mörkö :D aika lempeä mörköhän tää tosin on, vaikka riehaantuukin välillä pikkusen ;)





~ satu


perjantai 19. huhtikuuta 2013

repeated






bleiseri - vero moda / paita - h&m / farkut - gina tricot / kaulakoru - glitter / kengät - o.i.s / 
kello - new look


Jokaisella on varmasti kaapissa muutama sellanen juttu, jotka pääsee käyttöön muita useammin. Mulla ne on viime aikoina ollut noi Ginan farkut ja O.I.S:n nilkkurit. Farkut on ehkä mukavimmat mitkä mulla on ikinä ollut ja noi nilkkurit on vaan niin kätevä vetästä jalkaan. Voisin sanoa että noi on mun uggit. Itse uggeja en oo ikinä sietänyt, musta ne on ihan kamalia. Sori nyt vaan jos siellä on kyseisten tassuttimien faneja :D

Toi neonkeltanen taitaa myös olla tän kevään väri kun oon tunkemassa sitä joka asuun. Näissä kuvissa toi näyttää tosin lähinnä tollaselta haaleen keltaselta, mutta luonnossa se on semmonen kunnon neonkeltanen.

Asiasta kukkaruukkuun, mikä siinä muuten on että AINA ja joka IKINEN kerta se lempparimeikkituote lopetetaan? MIKSI? :D Oon säälimättömästi angstannu tästä asiasta eilen ja tänään lähes jokaiselle joka vaan suostuu kuuntelemaan. Mun on meinaan aina ollu kauheen vaikee löytää sopivaa meikkivoidetta johtuen tästä mun ongelmaihosta. Käytin tosi pitkään Nivean tuotteita, mutta sittenhän se meni ja lopetti meikkien valmistuksen kokonaan. Pitkän ja tuskallisen etsinnän jälkeen löysin vihdoin vastaavan tuotteen We Care Icon-nimisestä meikkisarjasta ja oon onnellisena käyttänyt kyseisen merkin meikkivoidetta about vuoden verran. Noh, eilen kun olin aikeissa mennä ostamaan sitä lisää, sainkin kuulla että siinä vaihtuu pakkaus ja että sitä saa seuraavan kerran ehkä joskus heinäkuussa jos sillonkaan. Argh! En millään jaksaisi alkaa etsimään taas uutta tuotetta mutta näemmä on pakko.

Mulle toi iho on aina ollut muutenkin se kaikista suurin huonon itsetunnon aiheuttaja. Teininä kärsin pahasta aknesta mutta e-pillereiden ja iän myötä tilanne on onneksi huomattavasti parantunut. Yhä edelleen ongelmana on kuitenkin ihon rasvoittuminen ja aknen jäljiltä olevat arvet. Nykyään mulle ei ole enää ongelma käydä vaikka kaupassa ilman meikkiä mutta esim töihin en voisi kuvitella meneväni ilman meikkivoiteen tuomaa "turvaa". Sen takia se on mulle yhä meikkituotteista se tärkein ja sen takia tämä avautuminen :D

No mutta, onneksi on sentään perjantai, niin ei tämmösetkään jutut pääse nyt masentamaan ;)

Hauskaa viikonlopun alkua!


~ satu




keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

grey & neon






paita - h&m / hame - seppälä / nilkkurit - new look / kaulakoru - h&m / aurinkolasit - seppälä / laukku - seppälä / kello - new look 


Ei sentään fifty shades mutta aika harmaissa mentiin kuitenkin. Plus tietty vähän neonkeltasta kaulakorun muodossa. Toi väriyhdistelmä toimii ainakin mun silmään ihan kivasti.

Hame on yks lemppareista, ihan mahdottoman mukava päällä ja tykkään tosta kuvioinnista. Yks toinen lempparijuttu on myös toi Seppälän laukku. Tykkään laukuista joihin mahtuu koko elämä mut silti niitä on helppo kantaa. Toi on lisäks yli viis vuotta vanha ja lähes päivittäin käytetty mut ei näy missään. Ei kuluman kulumaa! Ainoastaan vetoketjusta on lähteny semmonen tekonahkainen "vetoläpyskä" irti, mut muuten on kun eilen ostettu. Eli ei se halpa aina tarkota huonoa laatua, ja mä en ees kohtele mun laukkuja mitenkään erityisen silkkihansikkain (vaikka ne sen kyllä ansaitsisivat :)).

Mitäs muuta? Ratsastamassa kävin kuten joka keskiviikko ja ratsuna toimi sellanen eiffelintorni ettei mitään rajaa :D hepan selkä oli meinaan about kakskyt senttiä mun päästä vielä ylöspäin. Siinä olikin tällaselle pätkälle haastetta :D Onneks oli kyseessä kuitenkin suht kiltti tapaus.


Mut siinäpä ne jorinat tältä päivältä, nyt on silmät sen verran ristissä et hyvä jos löydän tieni tonne sänkyyn.


Hauskaa viikkoa!


~ satu

maanantai 15. huhtikuuta 2013

last days of winter





takki - h&m / paita - gina tricot / housut - h&m / kaulakoru - lindex / kengät - zalando


Maanantai ja räntäsade, mikäs sen mukavampaa :D tai sit ei. Ajattelin kuitenkin että kun kevät kerran viipyy, niin käytän tilaisuuden hyväksi ja kaivan vielä kerran ne lempparitalvijutut kaapista. Tekonahkahousut ja burgundit nilkkurit pääsi siis vielä kierrokselle. En väitä etteikö nahka olis myös kesän juttu mutta mä yhdistän sen vielä vahvemmin talvipukeutumiseen. 

Toi Lindexin kaulakoru on ihan mahtava, se tekee asusta kun asusta ihan erityisen. Oon vähän miettinyt että pitäisköhän hankkia vielä ne korviksetkin... :P harakka täs moi.



Kävin eilen pitkästä aikaa kävelyllä ja oikein yllätyin siitä kuinka talvinen maisema tuolla ulkona vielä onkaan...




Ensin vähän masennuin tosta lumen määrästä, mutta totesin sitten että eihän toi maisema auringonlaskussa kylpiessään hullummalta näytä...






Kuitenkin, kaiken ton lumen katselemisen jälkeen tuntui että jokin värikäs piristys olisi paikallaan...


Näitä katsellessa ei räntäsadekkaan tunnu niin pahalta ;)


Pirteää viikonalkua! :)


~ satu