perjantai 31. toukokuuta 2013

summer essentials





paita - h&m / hame - h&m / aurinkolasit - seppälä / kello - regal / rannekorut - h&m / kengät - h&m

Tän kesän selkeiksi hiteiksi on mun osalta hyvää vauhtia muodostumassa kiilakorot ja kukkakuviot, mielellään vielä mahdollisimman kirkkaissa väreissä. Mun seuraava missio ois hankkia kesäksi vielä jonkunlainen maksihame, jollaista mun kaapista ei vielä löydy, ja semmosen kanssa nää kiilakorot ois myös aivan mainiot (varsinkin jos on yhtä pätkä kun mä :D).

Mä oon aamuisin ihan hirveän laiska laittamaan tukkaa, joten aika usein päädyn tollaiseen sotkuiseen niskanutturaan. Näiden kuvien luomus ei ole ihan sieltä onnistuneimmasta päästä, mutta mun mielestä toi on ihan kelpo ratkaisu silloin kun aikaa on vähän.


Hauskaa viikonloppua!


~ satu



tiistai 28. toukokuuta 2013

all or nothing





paita - h&m / liivi - h&m / farkut - gina tricot / laukku - ebay / ballerinat - h&m / kaulakoru - lindex / aurinkolasit - seppälä / kello - regal


Tää asu on oikeastaan aikamoinen sekametelisoppa. Löytyy neonkeltaista, minttua, mokkaa ja farkkua. Mut joskus on vaan saatava kaikki. More is more vai miten se meni ;)


~ satu



maanantai 27. toukokuuta 2013

floral bloom






paita - vila / shortsit - kappahl / kengät - zara / kello - new look / aurinkolasit - seppälä / sormus - lindex


Tää blogikuvien ottaminen on kyl välillä suht mielenkiintosta, varsinkin vilkkaalla kerrostaloalueella. Yritä siinä sit heilua kameran edessä kun porukkaa lappaa ohi minkä kerkeää ja ne joidenki katseet on kyl niin näkemisen arvosia :D että kaikennäkösiä pissiksiä sitä onki. Toisaalta nyt kun tätä on tehnyt vähän pidempään, niin ei se oikeastaan enää häiritse ihan samalla tavalla kun alussa. Siinähän pällistelevät sitte.

Mut joo, tämmöstä kukkaislinjaa tosiaan tänään, tekonahkashortsien siivittämänä. Rakastan noita Zaran korkkareita, ostin ne joskus talvella muistaakseni ja siitä lähtien oon odottanu et pääsisin ihan oikeasti niitä käyttämään. Blogeissa on näkynyt paljon varsinkin niitä mustia versioita näistä samoista mut mä tykkään näistä räiskyvistä puna-liiloista. Väriä sen olla pitää ;)



~ satu


lauantai 25. toukokuuta 2013

milkshake







neule - seppälä / legginsit - h&m / clutch - monki / kengät - h&m / kello - new look / rannekoru - glitter / aurinkolasit - seppälä 


Heippa ja hauskaa lauantaita!

Tän päivän rennossa asussa ei mitään kauheen erikoista, kaikki on oikeestaan nähty täälläkin jo miljoona kertaa. Paitsi toi Seppälän ihana mansikkapirtelön värinen neule. Toi malli on mun mielestä jus kiva, v-aukkoinen ja takaa hieman pidempi. Tääkin on just semmonen "kesäneule", just sopivan ohut.

Tänään ois tarkotus lähteä pitkästä aikaa vähän viihteelle, saa nähä miten sitä pysyy hereillä :D viime kerrasta on tosiaan jo jonkin aikaa. Onneks nyt ei sentään tarvii enää pukee viittä kerrosta vaatteita päälle kun johonkin lähtee :P



  ~ satu


perjantai 24. toukokuuta 2013

laced








pitsipaita+aluspaita - h&m / housut - cubus / laukku - seppälä / kengät - h&m / aurinkolasit - seppälä / kello - regal / rannekoru - ?


TGIF!!

En tiedä mistä johtuu mutta mua on parina viime viikkona väsyttänyt ihan älyttömästi, vaikka nukun saman verran kun aina ennenkin. Ihan uskomattoman vaikee päästä ensinnäkään sängystä ylös aamuisin ja bussimatkalla töistä kotiin mielessä pyörii vaan että kunpa pääsis jo kotiin ja nukkumaan :D tuntuu että talvellakin olin paljon pirteämpi. Kai tää jotain kevätväsymystä sitten on, oon vähän kuullut että muillakin on samaa ongelmaa. No, jospa se tästä kun kesä pääsee kunnolla vauhtiin ;)

Onko täydellisempää kesävaatetta kun pitsipaita? Tää H&M:n pitkähihainen yksilö oli mun mielestä kauheen kiva. Koleammallakin säällä tarkeni kun alle laittoi pitkähihaisen aluspaidan. Kesällähän toi menee loistavasti vaikka bikinien tai bandeau-topin kanssa.

Mä oon ostanut ihan liikaa kenkiä viime aikoina. Oikeasti. En kehtaa edes kertoa kuinka monta paria :D Mut hei, girl gotta have shoes, right? Toisaalta oon kyllä myynyt poiskin tosi monta paria, et se vähän kyllä tasottaa. Erityisesti oon ollut viime aikoina ihastunut kesäisiin kiilakorkoihin. Ne on vaan niin täydellisiä jokapäiväiseen käyttöön ja varsinkin niihin päiviin kun haluaa jalkoihin jotain extraa mutta tavalliset korkokengät ei sillä hetkellä innosta (lue: klo 7 työaamuisin ;)).


Hauskaa viikonloppua!!


~ satu





torstai 23. toukokuuta 2013

chilly days




takki - h&m / neule - lindex (kirppis) / aluspaita - h&m / legginsit - h&m / kaulakoru - lindex / ballerinat - prisma


Se kesäsää vaihtuikin sitten näemmä yhtä nopeasti kuin tulikin. Sateinen ja kolea sää antoi kuitenkin tilaisuuden pukeutua tohon ihanan vihreään Lindexin neuleeseen, jonka viime viikonloppuna kirppikseltä bongasin. Jotain vihreää mun kaapista puuttuikin ja toi on lisäks sopivan kevyt käytettäväks myös kesällä.

Mun on viime aikoina tehnyt ihan hirveästi mieli värjätä hiukset takaisin tummaksi. Jotenkin vaan pidän tummista hiuksista kauheasti. Kyllästyin tosiaan vaan siihen värjäysrumbaan ja sen vuoksi aloin kasvatella tota omaa väriä takasin. 

Kaipuu tummaan no tosin ollut nyt sen verran suuri että saa nähdä, voi olla etten kohta voi enää vastustaa kiusausta tehdä pieni reissu kaupan värihyllylle.. :P



~ satu



maanantai 20. toukokuuta 2013

hello summer







bleiseri - seppälä / paita - only / farkut - gina tricot / kengät - h&m / kaulakoru - h&m / kello - new look


Vitsit että tuolla ulkona alkaa näyttää kauniilta nyt kun kaikki on vihreää. Tuoksuukin ihan kesältä jo ;)

Tän päivän asu oli kuitenkin hyvin sininen. Tähän ois oikeestaan sopinut vielä punainen huulipuna kynsien kaveriksi, lisää väriä tuomaan, mutta näillä mentiin tällä kertaa.

Tajusin jotenkin vasta nyt että viime postaus olikin jo sadas! Puoli vuotta on hujahtanut bloggauksen parissa ja olen oppinut jo tässä ajassa ihan hirveästi, niin bloggauksesta kuin myös itsestäni. Tästä on hyvä jatkaa ;)


~ satu



lauantai 18. toukokuuta 2013

uniform






paita - h&m / farkut - gina tricot / laukku - seppälä / kengät - h&m / kaulakoru - lindex / rannekoru - h&m / kello - regal


Tää asu on toiminut lähestulkoon mun univormuna viime aikoina. Tykkään ton H&M:n t-paidan mallista ja ihanasta neonväristä ja noi Ginan farkut on edelleen maailman mukavimmat.

Näissä perusasuissa on kuitenkin se hyvä puoli että niistä saa helposti aina vähän erilaisia asusteita vaihtamalla. Palan halusta yhdistää tän asun vielä mm. tällä viikolla ostamieni värikkäiden loafereiden kanssa.

Mun lauantaihin on kuulunut mm kirppistelyä, shoppailua ja turisteilua Helsingissä äidin kanssa. Just jees! Nyt vielä pizzaa ja euroviisuja ;)


 ~ satu



torstai 16. toukokuuta 2013

join the army






paita - gina tricot / farkut - seppälä+diy / kengät - nelly / aurinkolasit - h&m / kaulakoru - bijou brigitte/ kello - new look


Ajattelin ensin että tää camo-trendi on vähän liian "kova" omaan tyyliini, mut sitäkin saa vähän kesytettyä yhdistämällä sen valkoiseen ja pinkkiin ;)


~ satu 





tiistai 14. toukokuuta 2013

tuesday stories





housut&bleiseri&paita&aurinkolasit - h&m / ballerinat - prisma / huivi - new look / kello - regal


Hellou! Meillä oli työn puolesta koulutuspäivä tänään, eli koko päivä on käytännössä istuttu luokkahuoneessa. Nyt on vähän ryytynyt olo ja se kyllä näkyykin :D 

Yritin aamulla valita päälleni jotain mukavaa mutta tyylikästä ja tää oli lopputulos. Noi housut on oikeastaan legginsit eli niissä oli oikein mukava istuskella koko päivän. Bleiserillä vähän skarppiutta ja pakollinen värilisäys huivin muodossa.


Semmosia tiistaitarinoita. Mut mä taidan nyt hilata itseni loppuillaksi tohon telkkarin eteen puuduttamaan loputkin aivosolut :P tsau!



~ satu



maanantai 13. toukokuuta 2013

feelin' girly







denimpaita - h&m / hame - h&m / ballerinat - prisma / laukku - new look / kaulakoru - new look


Joskus (tai aika useinkin) on sellasia päiviä että tekee mieli katsoa koko päivä hömppäleffoja, lakata kynnet pinkiksi ja laittaa jalkaan rusettiballerinat ja kaulaan kukkakorun. Mulla on ollut tänään just semmonen päivä. Kaiken lisäks mulla on tänään vapaata, joten toi hömppäleffojen katselukin on onnistunut mitä loistavimmin ;) 



Hauskaa maanantaita!


~ satu