sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

the cut-off dress





mekko - ax paris // korut - h&m // ballerinat - h&m 


Rakastan mekkoja yli kaiken, vaikka blogiin niitä ei olekkaan kauheasti päätynytkään. Tässä Ax Parisin yksilössä tykkään noista yläosan polka dotseista ja noista sivuleikkauksista. Paitsi että ne on kivan näköset, on ne myös oivat tuuletusaukot kuumana päivänä :D vaikka ei toi mekko muutenkaan erityisen kuuma ole mutta saa kuitenkin vähän enemmän ihoa näkyviin paljastamatta kuitenkaan liikaa.

Mulla on nyt loman viimeinen päivä menossa ja ahdistaa ihan sikana :D vaikka ei se vielä ohi olekkaan, meen siis nyt viikoksi töihin ja sitten mulla on vielä yksi viikko lomaa. Pehmeä lasku siis onneksi ;)



~ satu


perjantai 28. kesäkuuta 2013

friday's







paita - h&m // shortsit - pull&bear // kaulakoru - glitter // kengät - seppälä // aurinkolasit - h&m // kello - new look // sormus - ? // kynsilakka - essie (lilacism)


Saatoin ostaa noi Seppälän sandaalit kahdessa eri värissä. Ne oli vaan niin kivat ja vielä alennuksessa. Kenkäholisti tässä moi :P


~ satu




torstai 27. kesäkuuta 2013

little something

Hello again! Täällä on kotiuduttu Ruotsin risteilyn ihmeellisestä maailmasta ja ajattelin tässä vähän esitellä jotain mitä sieltä tarttui mukaan. Tosi vähän tuli mitään ostettua, vaikka vähän shoppailumielessä reissuun lähdettiin, mutta toisaalta parempi näin.


Laivalta bongasin tän ihanan pöllö-saippuapumppupullon. Täydellinen!




Oon kuullut paljon hyvää Essien kynsilakoista joten päätin ostaa laivalta pari testiin. Juuri äsken lakkasin kynnet tolla vasemmanpuoleisella, "lilacism"- sävyllä ja täytyy sanoa et pitää kyllä puheet paikkansa. Levittyy hyvin, jälki on tasainen ja tuntuu kuivuvankin suht nopeasti. Tykkään!



Tangle teaser! Mun on pitänyt jo kauan tämmöinen hankkia ja laivalta sattui nyt löytymään. Täähän siis lupaa selvittää hiukset tavallista harjaa hellävaraisemmin, ja ihan hyvältä vaikuttaa ainakin ensitestauksen jälkeen.



Kaulakorufriikki vauhdissa.. :D Esittelen asukuvissa paremmin.


Siinäpä ne!



~ satu




maanantai 24. kesäkuuta 2013

short story







shortsit - gina tricot // paita - forever 21 // bleiseri - h&m // kaulakoru - kappahl // kengät - nelly // aurinkolasit - h&m


Arvostan vaatteissa ennen kaikkea mukavuutta. Ainakin omalla kohdallani olen huomannut että vaikka olis kuinka kaunis vaate tai kengät, niin käyttämättähän ne jää jos ne ovat epämukavat päällä tai jalassa. Siksi ilahdunkin joka kerta kun löydän jotain kaunista, mutta mukavaa. Hyvä esimerkki on noi shortsit, jotka jo tuossa jokin aika sitten täällä vilahtivatkin. Tykkään noiden väreistä ja kuvioinnista tosi paljon ja siitä että noista saa helposti joko arkiset tai vähän juhlavammat. Arkena olen käyttänyt noita mm. valkoisen t-paidan kanssa, mutta pidän myös tästä vähän skarpimmasta bleiseriversiosta.

Huomenna me lähdetäänkin kaverin kanssa pariks päiväks risteilemään, joten täällä saattaa olla vähän hiljaista sen aikaa ellen vielä huomenna päivällä keksi tulla tänne vielä jotain tarinoimaan. Viimeistään siinä to-pe kuitenkin palataan ;)


Hauskaa viikkoa!


~ satu




sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

midsummer





paita- h&m / farkut - gina tricot / korut - h&m / kengät - h&m / laukku - new look


Nyt on sitten juhannukset tältäkin vuodelta vietetty. Omaani kuului mm. juhannusjuhlat, muurinpohjaletut ja tietysti kokko. Aika perusmeininki siis, mutta ei valittamista :)

Asussa näkyy pari uutta korua, nimittäin toi nuolirannekoru ja kaulakoru. Ekoissa kuvissa nuolikoru ei näy koska lisäsin sen vielä kuvien ottamisen jälkeen. Tommosia koruja oon jo pitkään ihastellut muissa blogeissa ja vihdoin sain hankittua moisen itsellenikin. H&M:stä löytyi myös toi kaulakoru. Niin paljon kuin pidänkin suurista statement-koruista, noi pienet ja sirot on kuitenkin mun arkipukeutumisen ehdottomia kulmakiviä.

Juhannukseen kuului myös aika paljon autossa istumista, joten hyvä kirja tuli tarpeeseen. Nappasin muutama päivä sitten kirjastosta Suzanne Collinsin Nälkäpelin, koska en ollut sitä vielä lukenut. Elokuvan olin tosin nähnyt ja pidin siitä, vaikka tapahtumat ovatkin paikoittain melko raakoja. Kirjakaan ei tuottanut pettymystä, päinvastoin, en millään raaskinut laskea sitä kädestäni ja nyt odotan kuin kuuta nousevaa että saan käsiini trilogian seuraavan osan 8)


~ satu




torstai 20. kesäkuuta 2013

blue&pink





ballerinat - h&m / kello - new look / kaikki muu - cubus


Ollaan ens viikolla menossa kaverin kanssa Ruotsiin, joten oon yrittänyt vähän hillitä shoppailua täällä Suomen päässä. Eilen kuitenkin tapahtui pieni repsahdus Cubuksen aleosastolla...

Niistä ostoksista sain kuitenkin koottua hyvin paljon itseä miellyttävän asun täksi päiväksi, kun käytiin työkavereiden kanssa lounaalla. Sinistä ja pinkkiä, molemmat mun lemppareita ;)



~ satu



keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

summer horse




Sain tän nyt vihdosta viimein valmiiksi, lojunut mun pöydällä vissiin joulusta asti.. :D Tossa muutama päivä sitten päätin että nyt teen tän loppuun. Aika kuvaava työ oikeastaan kun tässä vähän niinkun kesälaitumilla ollaan itsekkin, heh. Niin ja myös siinä mielessä että kun tänään meen ratsastamaan, niin siellä odottaa aika samannäkönen polle kun tässä kuvassakin :) 



~ satu



tiistai 18. kesäkuuta 2013

holiday mode



Mä oon aika huono lomailija. Pidän lomasta ja siitä että voi nukkua pitkään ja tehdä mitä huvittaa, mutta musta ei vaan ole lukemaan lehtiä aurinkotuolissa kaheksaa tuntia. Saatan asettua mukavasti partsille lehti kädessä ja limulasi toisessa, mutta jo vartin päästä olen tekemässä jotain aivan muuta :D





aluspaita - h&m / reikäpaita - kirppis / shortsit - kirppis / ballerinat - h&m / korvakorut - cubus / kello - regal / aurinkolasit - h&m


Mulla on korujen suhteen selkeästi erilaisia kausia. Yhteen aikaan mulla oli hirveä korvakorubuumi ja kotiin tuli kanniskeltua ties minkälaista killutinta. Ja tiestysti mitä isommat, sen parempi. Nykyään mulla on kaulakorujen kanssa vähän sama juttu. Korvakorukaipuu on kuitenkin selkeästi nostanut taas päätään ja tänäänkin valitsin korvakorut kaulakorun sijasta. Vaihtelu virkistää :)



~ satu



maanantai 17. kesäkuuta 2013

tropical




paita - h&m / hame - seppälä / kengät - zara / kello - regal


Jos olisi ollut hitusen lämpimämpi, olisin yhdistänyt tän hameen ehdottomasti pinkin t-paidan kanssa, mutta denimpaita sai tänään kelvata. Vähän harmi myös ettei kuvausymäristössä ole palmuja ja trooppisia kasveja kuten hameessa. Vaikka tossa eilen kyllä kattelin äkkilähtöjä vähän sillä silmällä, et eihän sitä ikinä tiedä... :P

Tänään oli kuitenkin ohjelmassa dinosauruksia Jurassic Park 3D:n muodossa. Yllättävän hyvin toimi vielä näinkin monen vuoden jälkeen :P 



~ satu



sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

lace jacket






pitsitakki - seppälä / t-paita - h&m / farkut - gina tricot / laukku - seppälä / kengät - h&m / aurinkolasit - h&m / sormukset - bikbok


Mä oon edelleen sitä mieltä että kauppojen lastenosastoilta tekee kaikkein parhaimmat vaatelöydöt. Tän valkoisen pitsitakin bongasin tossa jokin aika sitten Seppälän lastenosastolta. Rakastan tota etupuolen pitsiosiota ja toi vetoketju on myös huippukätevä. Täydellinen kesään, kun tarvii jonkin kevyen pitkähihaisen päälleen :)

Käytiin eilen Lintsillä vähän pyörimässä, joka tosin oli ehkä vähän virhe viikon ainoana aurinkoisena päivänä :D oli meinaan porukkaa! Ehdittiin kyllä käydä katsastamassa uusi kummitusjuna, Hotelli Köpelinvuori, josta mun täytyy kyllä sanoa et oli pienoinen pettymys. No, paria ylläriä lukuunottamatta... ;D




Niin ja ufonkin onnistuin saamaan kuvaan :D tai mikä musta aukko onkaan... Vai mitä sanotte tosta alemmasta kuvasta?




Muissa kuvissa ei tommosta ole, et ei se mikään roskakaan voi olla :D jännä.



~ satu




torstai 13. kesäkuuta 2013

sweater wheather




neule - seppälä / takki - h&m / farkut - seppälä / ballerinat - h&m / korvakorut - h&m / kello - regal / sormus - bikbok

Siis mikäs tää tämmönen kesä nyt taas on kun täytyy neuletta käyttää jotta ulkona tarkenee?? Olin aamulla laittamassa päälle hametta ja yhtä toista pitkähihaista mutta sitten tajusin et eihän tuolla tarkene. Ihan typerää. Kaiken lisäksi musta tuntuu että oon tulossa kipeäksi. Eihän siinä muuten mitään mut MULLA ALKAA HUOMENNA LOMA. Oishan se pitäny mun tuurilla arvata. Koko talvena en oo ollut kipeä ja nyt sitte, päivää ennen lomaa. Argh! :D Toivottavasti tää ois vaan tämmönen pieni viaton kurkkukipu joka menis pian ohi.

Sentään jotain positiivistakin, löysin korulaatikkoni pohjalta noi viime kesäiset korvikset jotka olin jo lähes unohtanut ja rakastuin niihin uudelleen. Toi päivään mukavan pienen piristyksen :)



~ satu



keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

prints for summer


shortsit & kengät - gina tricot



Kukkaprintti ei ole ainoa johon olen viime aikoina tykästynyt. Olenkin huomannut päätyväni hiplailemaan kaupoissa lähes kaikkea printillistä, oli se sitten kukkaa, leokuvioista, geometristä, tribal-henkistä tai vaikka tommosta tropical-meininkiä kuten noissa kengissä. Ja kaikista kivointahan on vielä sekottaa noita kaikkia keskenään ;) 

Mun shortsivarasto ei ole ollut kovin kummoinen, joten nappasin ginasta eilen mukaani noi ylempänä näkyvät, melko rennon malliset pöksyt. Tällä hetkellä ei tosin valitettavasti shortsikeleistä ole tietoakaan, mutta toivossa on hyvä elää :P



~ satu