keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

white & grey





t-paita+kengät+bleiseri - h&m // farkut+aurinkolasit+korvakorut - seppälä


Mulla on ollut tänään ihan kamala päivä. Myöhästyin bussista ja seuraavaa joutui odottamaan puoli tuntia ja kun viimein pääsin töihin, iski sielläkin heti kiire ja stressi päälle kun tehtävää oli niin paljon. Joinain päivinä ei vaan pitäis nousta sängystä ollenkaan.

Mut eniveis, näin Brooklyn Blonde-blogissa (yksi lemppareistani!) erään todella raikkaan harmaa-valkoisen asukokonaisuuden jota päätin hieman matkia kun ainekset siihen sattui omastakin kaapista löytymään. Vaikka tykkään kovin tästä harmaan ja valkoisen combosta, olisi tää kuitenkin vähän tylsä ilman tota pinkkiä huulipunaa, sen verran kirkkaiden värien perään kuitenkin olen. Jännä miten jokin pieni asia voi kuitenkin tehdä niin paljon.



~ satu 



tiistai 30. heinäkuuta 2013

tuesday art


Oon viime aikoina tykännyt piirtää vuorotellen eläimiä ja ihmisiä ja tällä kertaa paperille tiensä löysi liinaharjainen suomenhevonen. Mun viimeaikainen villitys on myös ollut värikynien ja vesivärin yhdistäminen, kuten olen tässäkin tehnyt. En ole vielä kauhean taitava vesivärien käyttäjä joten teen niillä yleensä vain taustan, joka kuitenkin toimii mun mielestä ihan hyvin. Vesiväreillä on kuitenkin kivempi tehdä laajempia pintoja kuin värikynillä.


~ satu


maanantai 29. heinäkuuta 2013

heat





t-paita - h&m // shortsit - seppälä+diy // vyö - gina tricot // sandaalit - h&m // kaulakoru - h&m // rannekorut - h&m, gina tricot, osa Espanjasta

Nää kostean kuumat kesäpäivät on just niitä mitä talvella muistelee kaihoten. Jotkut kokee tällaiset päivät tukalaksi ja kyllä senkin ymmärtää mutta mä kuulun niihin jotka nauttii tästä täysin siemauksin. Mä en oo rantaihminen, mutta musta on ihana kävellä ulkona ja syödä mehujäätä auringossa. Jäätelö on kans ihan jees mut mehujää toimii mulla paremmin :P

Kuumalla säällä ei oikein tee mieli laittaa päälle mitään kovin monimutkaista mutta mä yritin vähän piristää perus shortsit ja t-paita -asuani värikkäillä sandaaleilla ja rannekoruilla.


~ satu


lauantai 27. heinäkuuta 2013

crème de la crème





paita - seppälä // housut - lindex // kengät - nelly // rannekoru - kalevala (vanamo) // korvakorut - accessorize


Tekstipaidat on hauskoja. Mun all time favorite on ollut varmaan paita jossa oli pöllön kuvia ja teksti In Your Wildest Dreams. Se oli oikeastaan yöpaidaksi tarkoitettu mutta silti niin mahtava. En oikeastaan muista mitä sille tapahtui, voi olla että hävitin sen joskus muuton yhteydessä tai jotain. Höh.

Tää ei ehkä oo välttämättä hauskin, mutta näyttää kivalta. Good enough.


~ satu




torstai 25. heinäkuuta 2013

if life gives you lemons, wear them






mekko - prisma // denimpaita - h&m // kengät - nelly // rannekorut - h&m


Tämä viimeksi tässä postauksessa nähty sitruunamekko jaksaa ilostuttaa mua joka käyttökerralla entistä enemmän :)



~ satu




keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

subtle neon





hame - cubus // t-paita - h&m // kengät - seppälä // laukku - fiorelli // aurinkolasit - seppälä

Mä oon shoppaillut viime aikoina todella vähän, mutta viime viikolla löysin Seppälän alesta noi kengät ja eilen Cubuksesta ton huimat 5e maksaneen hameen. Siitä huolimatta että se näyttää välillä vähän siltä että olisin kietonut ympärilleni pyyhkeen tai maton, pidän sen materiaalista ja hienovaraisesta neonkeltaisesta väristä. Mulla ois ajatuksena yhdistää toi vielä farkkupaidan tai valkoisen hihattoman kauluspaidan kanssa.


 ~ satu




tiistai 23. heinäkuuta 2013

mint





bleiseri - seppälä // paita - h&m // farkut&vyö - gina tricot // kengät - h&m // laukku - ebay // korvakorut - cubus //  iso sormus - bijou brigitte // pieni sormus - bikbok // kello - regal 

Kuten moni muukin, mäkin käytän usein pukeutumisen suhteen sitä tekniikkaa, että valisen ensin vaatteen/korun jota haluan käyttää, ja rakennan asun sen ympärille. Noi korvikset on yhdet mun lemppareista ja tänään halusin aloittaa niistä. Mietin ensin asua jossa oli vaan minttua ja mustaa mutta totesin että se on liian sävy sävyyn. Tässäkin laukku, kynnet ja korvikset on samaa sävyä samoin kuin vyö ja kengät, mutta lopputulos ei oo liian matchy matchy. 

Mulla on meneillään kauhea kriisi mun tukan suhteen. Oon kauheasti miettinyt että värjäisin sen taas tummaksi koska olen ajoittain lopen kyllästynyt tähän omaan väriini. Ostin jo itseasiassa värinkin mutta kun olin jo avaamassa väripurkkia, aloinkin jänistää :D oon kuitenkin kasvattanut tota omaa väriä takaisin nyt jo reilut puoli vuotta, niin en oo ihan varma haluanko heittää sitä hukkaan. Tumma tukka ois toisaalta niin kiva, mutta on mulla nytkin hyviä hiuspäiviä jolloin oon tosi tyytyväinen tähän omaankin väriin. Tiedän, oon maailman suurin jahkaaja :D argh.



~ satu




maanantai 22. heinäkuuta 2013

floral blazer




bleiseri - seppälä // paita - h&m // legginsit - h&m // kengät - seppälä // kello - regal // kaulakoru - h&m


Huhhuh, olipa viikonloppu. Mä en yleensä käy kauheasti festareilla mutta nyt lauantaina oltiin Sunset Beach Partyssa Karkkilassa. Just sopivan kokonen tapahtuma mun makuun, ei liikaa ihmisiä mut sopivasti kuitenkin. Mä en kyllä tajua kuinka ihmiset jaksaa kokonaisia festariviikonloppuja kun ite olin vaan yhden illan ja oon vieläkin ihan puolkuollut. Enkä edes juonut mitään kun olin autolla :D vanhuus ei tuu yksin vai miten se meni. Mut oli hauskaa! Me ei varsinaisesti esiintyjien takia sinne menty, mut varsinkin Cheek oli ihan positiivinen yllätys. 

Mut sitten päivän asuun. Pitkään etsimäni kukkableiseri löytyi jokin aika sitten Seppälän aleista. Tykkään tän väreistä paljon ja oon yhdistellyt tätä lempivärieni pinkin ja sinisen kanssa. Ulkona sataa ja tuulee mut onneksi itseään voi vähän huijata kesäisemmälle mielelle pukeutumalla kesäisesti :P


~ satu


perjantai 19. heinäkuuta 2013

vested again





paita - h&m // liivi - h&m+diy // farkut - gina tricot // kengät - asos // kaulakoru - h&m // aurinkolasit - seppälä // kello - regal


Satun liivituunaukset osa 2478. Tääkin liivi oli alunperin siis bleiseri mutta koska se oli mulle himpun verran liian pieni, muutin sen liiviksi. Muuten olisin ehkä laittanut bleiserin kirppikselle jo jokin aika sitten, mutta tykkään noista mustista kontrastikäänteistä tossa. Tää on kans yks niistä vaatekappaleista jotka tuo asuun sitä jotain.


~ satu 




torstai 18. heinäkuuta 2013

drawing, drawing...


Vielä vähän aikaa sitten ajattelin et ihmiset ei oo oikeen mun juttu mitä piirtämiseen tulee, mutta viime aikoina niitä on kuitenkin alkanut ilmestyä paperille tihenevää tahtia. Ihmisissä on se kiva puoli että niille voi piirtää värikkäitä vaatteita. Tai miksei eläimillekin voisi mutta ihmisillä se on vähän luontevampaa :D Voisinpa pukeutua näin kesäisesti itsekkin, mutta se ei kyllä ainakaan työpäivinä onnistu kun toimisto muistuttaa enemmänkin jääkaappia. Hrrr.

Mulla on nyt ihan hirveästi ideoita ja innostusta piirtämisen suhteen ja odotan aina työpäivän päättymistä jotta pääsen taas piirustuspöytäni ääreen. Katsotaan mitä keksin seuraavaksi :)



~ satu



maanantai 15. heinäkuuta 2013

flamingos






mekko - vero moda // vyö - seppälä // kengät - nelly // korvakorut - ?


Flamingokuvioinen mekko? Oi kyllä kiitos!

Näin ajattelin kun ekan kerran bongasin tän mekon. Rakastan kaikkea vähän hassua ja ei-niin-tavallista ja tää mekko flamingoineen on just sellanen. Mulla ois itseasiassa ollut vielä flamingokorvikset mut en muistanut niitä siinä vaiheessa kun pukeuduin. Damn.



~ satu



lauantai 13. heinäkuuta 2013

knotted







paita - gina tricot // hame - lindex // kengät - h&m // laukku - 2nd hand // käsikorut - h&m // kaulakoru - gina tricot // aurinkolasit - h&m


Heippa ja hauskaa lauantaita! Mulla alkaa pakosta jo pieni ahdistuksenpoikanen nostamaan päätään kun loma lähenee loppuaan. Meen töihin tosin vasta tiistaina joten maanantain saa onneksi vielä armonaikaa. Täytyy nyt kuitenkin yrittää vielä siirtää työasiat pois mielestä ja keskittyä nauttimaan näistä ihanista ja lämpimistä kesäpäivistä joita nyt on tässä ihan mukavasti ollutkin. Toivottavasti tulee vielä paljon lisää :)

Oon halunnut kokeilla tota solmittu-t-paita-tyyliä jo kauan, mutta se menee niin helposti navan esittelyksi. Tietysti se sopii niille joilla se navan seutukin on esittelyn arvoinen, mutta koin itselleni paremmaksi vaihtoehdoksi tän hame-version. Raita ja neonväri on lisäks musta jotenkin tosi kesäinen yhdistelmä.



~ satu




perjantai 12. heinäkuuta 2013

moments




paita - prisma // bleiseri - h&m // farkut - gina tricot // laukku - new look // sormus - bijou brigitte // kengät - seppälä // kello - new look // korvakorut - ?


Mulla oli tänään kiva päivä. Ajeltiin veljen kanssa sen uudella autolla ympäri meidän kotikaupunkia, aurinko paistoi ja musiikki soi. Nää on just niitä hetkiä kun tuntuu että kesä kestää ikuisesti ja kaikki huolet tuntuu kutistuvan olemattomiksi. Tuntee olevansa onnellinen. 

Mun tän päivän asu koostui olkihatusta, farkkushortseista ja ruutupaidasta joten siitä ei pahemmin tullut kuvamateriaalia hankittua. Ylläolevien kuvien asu sen sijaan on eräältä toiselta mukavalta päivältä kun olin lähdössä kaverin tupareihin. Ei nyt sinänsä mitään kauhean ihmeellistä tässäkään mut hei mites toi sormus? Mä pidän sormuksia tosi harvoin mut tää on musta jotenkin niin söpö herkullisine väreineen etten ole malttanut sitä sormestani pois ottaakkaan :)


Ihanaa viikonloppua!! 



~ satu



torstai 11. heinäkuuta 2013

vested






mekko - h&m // farkkuliivi - diy // kengät - nelly // rannekoru - h&m


Toi liivi on siis ollut alunperin ihan takki, jonka joskus ostin kirpparilta mutta koska se ei takkina juurikaan ole käyttöä saanut, päätin leikata siitä hihat ja muuttaa sen liiviksi. Nyt toimii!

Tohon H&M:n mekkoon ihastuin mm. siksi että se on pitkähihainen (kivoja pitkähihaisia mekkoja on vaikea löytää) ja että toi ihana kukkainen kuvio jatkuu myös mekon takapuolelle. Inhoan vaatteita joissa kuvio on vaan etupuolella. T-paidat ja tämmöset on tietysti asia erikseen mutta tiiätte mitä tarkoitan? Ensin sitä katsoo että onpa ihana kuvio tossa mekossa/hameessa/paidassa mut sit se päättyykin tylysti sivusaumoihin ja takaosa on ihan tyhjä. Sama kun yritin kerran etsiä uudeksi vuodeksi jotain kivaa paljettihametta tai -mekkoa, mutta kaikissa se paljetti oli vaan siinä etuosassa ja takaosassa ei mitään. Tosi ärsyttävää :D 

Mut onneksi joukossa on myös näitä helmiä (ja sen kokopaljettisen hameenkin onnistuin lopulta löytämään, pienen etsinnän jälkeen ;))



~ satu