perjantai 30. elokuuta 2013

barbie pink






bleiseri - h&m // farkut - gina tricot // t-paita - h&m // kaulakoru - ebay // ballerinat - prisma // sormukset - seppälä // kello - new look // rannekorut - h&m 


Kenen muun mielestä on ihan okei kulkea donitsi kaulassa? Työkaveri sanoi että toi on ärsyttävä (no okei, on se vähän), mut just sen takia tykkäänkin siitä. Elämä on kuitenkin liian lyhyt tylsille ja tavanomaisille koruille. Kaiken lisäks toi tuoksuu hyvältä. Aika täydellistä.

Idea tohon otsikkoon tuli kuitenkin mun uudesta täydellisen sävyisestä pinkistä kynsilakasta, jota en nyt kuitenkaan onnistunut näihin kuviin kovin hyvin tallentamaan. Kyseessä on L'Oreal Parisin Color Riche-lakka ja sävy Acid Watermelon, suosittelen lämpimästi tutustumaan jos sattuu olemaan (barbie)pinkki kynsilakka hakusessa. 


~ satu




keskiviikko 28. elokuuta 2013

statement pants





housut - h&m // paita - cubus // kengät - asos // kaulakorut - kappahl, glitter // kello - new look


Mun käsitys siististä mutta samalla rennosta ja hauskasta (työ)asusta. Mun oli aluksi vähän vaikea keksiä minkä kanssa noi hennesin housut yhdistäisin mut nyt mulla ois mielessä vaikka kuinka monta eri vaihtoehtoa. 

Tää keskiviikko ei tunnu kulkevan oikein mihinkään suuntaan ja tuntuu että aivot on ihan jäässä. Toivotaan et illan ratsastustunti vähän piristäis :)


~ satu



maanantai 26. elokuuta 2013

magical forest




bleiseri - seppälä // housut - lindex // t-paita - h&m // ballerinat - prisma // kaulakorut - h&m // rannekoru - bijou brigitte // kello - regal


Tykkään mun kukkableiseristä, mulle tulee siitä ihan semmoset taikametsävibat. Yhdistin sen tänään vähän arkisempien cargo-housujen kanssa. 

Oon aatellut että joku muukin kuviollinen bleiseri vois olla kiva. Voiskin alkaa vähän kartoittamaan valikoimia 8)


~ satu




sunnuntai 25. elokuuta 2013

home







hattu - seppälä // farkut+paita - h&m // kello - new look // kengät - dinsko


Maatilalla kasvaneena oon tottunut siihen että ympärillä on luontoa, raitista ilmaa ja tilaa olla ihan vain itsekseen omien ajatustensa kanssa. Vaikka mussa on myös se toinen puoli joka rakastaa kaupungin sykettä ravintoloineen, kahviloineen ja elokuvateattereineen, koen silti välillä että jopa nykyisessä pikkukotikunnassani on liikaa ihmisiä eikä oikein mahdollisuutta olla rauhassa silloin kun sitä haluaa. Silloin tulen entisille kotikulmilleni, ja muistan aina miksi rakastan sitä paikkaa niin paljon. Vasta nyt sitä on oppinut kunnolla arvostamaan kun on asunut vähän aikaa muualla.


~ satu




lauantai 24. elokuuta 2013

check mate






paita - h&m // farkut - seppälä // kengät - nelly // s-rannekoru - accessorize // muut korut - h&m


Mulla on viikonlopuiksi aina loputtomasti suunnitelmia mitä aion ehtiä tekemään mutta odotetusti niistä yleensä toteutuu ehkä hyvällä tuurilla puolet. Työpäivien jälkeen ei oikein jaksa tehdä mitään, joten kaikki jää aina viikonlopulle, ainoo vaan että se kaks päivää ei oikein tahdo riittää :P Mut toisaalta oon tosi onnellinen näistä vapaista viikonlopuista, kaupan alalla töitä tehneenä ne ei oo aina ollut itsestäänselvyys.

Ehdin kuitenkin kuvata tänään mun uuden shakkipaidan. En oo ikinä ollut kauheesti mustavalkoisen ystävä mut tästä tykkään :)


~ satu



perjantai 23. elokuuta 2013

friday favorites





mekko - h&m // liivi - vero moda+diy // kengät - nelly // kello - new look // rannekorut - h&m, kalevala


TGIF!

Tää H&M:n mekko on yks mun suosikkeja, kuvio on kiva ja pituus sopiva töissäkin käytettäväksi. Tää on myös yks mun kaapin monipuolisimmista jutuista, tän voi pukea ja asustaa niin monin eri tavoin. Yks mun lempiasusteista erityisesti mekkojen kanssa on farkkuliivi, sillä saa asuun just sopivaa arkisuutta ja särmää.


~ satu



keskiviikko 21. elokuuta 2013

on repeat






hame+neuletakki - seppälä // paita+clutch - h&m // ballerinat - prisma // rannekorut - bijou brigitte, h&m // kaulakoru - oma viritelmä


En näköjään malta pitää näppejäni erossa tosta hapsupaidasta ja lehmäclutchista. Ne on ihania erikseen, mutta toimii erityisen hyvin yhdessä ;) Kovassa käytössä on ollut myös toi tuttu ja turvallinen Seppälän hame, se vaan menee ihan kaiken kanssa.

Toi kaulakoru on itseasiassa ollut alunperin äidin vanhan hajuvesipullon koriste, jonka äiti on mulle joskus muinoin antanut. Siitä lähtien se on lojunut mun korulaatikossa jossa oon sitä aina välillä ihaillut, mutta en ole keksinyt sille oikein mitään käyttöä. Tossa yks päivä kuitenkin keksin pujottaa sen yhteen käyttämättömään kaulaketjuun ja siinäpä se nyt sitten killuu :)


~ satu



tiistai 20. elokuuta 2013

mix and match

   



hame - h&m // toppi - lindex // musta paita - h&m // vyö+kengät - seppälä // kello - new look


Musta on hauska keksiä vaatteille uusia käyttötapoja. Tässä toi yläosa on perusmustan paidan ja hihattoman peplumtopin yhdistelmä. Oon huomannut ettei kannata ihan kaikkia kesätoppeja pakata syksyn ja talven ajaksi pois, koska tällä tavalla niille saa mukavasti lisää käyttöaikaa vaikka ilmat vähän viilenisivätkin.


~ satu



maanantai 19. elokuuta 2013

cowgirl






kengät - nelly // kaikki muu - h&m


Etsin aika pitkään leokuvioista clutchia, mutta tulin kuitenkin siihen tulokseen että tää lehmäkuvioinen on paljon hauskempi :P

Lehmityttövaikutelmaa vahvistaakseni puin päälleni vielä hapsupaidan, joka ei muuten ollut pahan hintainen hennesillä jos joku mielii samanlaisen itselleen kotiuttaa :) Mulla on tosin ton kanssa koko ajan sellainen olo että tekisi mieli heilua ja hypähdellä :D hapsut on sitten kivoja.


~ satu


lauantai 17. elokuuta 2013

sneakers





bleiseri - h&m // t-paita - seppälä // shortsit - h&m+diy // lenkkarit - seppälä // kello - new look // rannekoru - kalevala (vanamo)


Olin suunnitellut omistavani suurimman osan tästä päivästä blogikuvaukselle, mutta luontoäiti ei ollutkaan mun kanssa ihan samaa mieltä. Heti kun astuin ovesta ulos, niin satamaanhan se alkoi. Just. No, ei auttanut muu kuin kuvata taas sisällä. Tai ainakin puoliksi sisällä.

Bongasin jokin aika sitten Seppälän alesta nää neonlenkkarit ja musta ne oli niin siistit että oli pakko viedä kassan kautta kotiin. Mä vihaan juoksemista yli kaiken, mutta onneksi tänä päivänä ei tarviikkaan olla himolenkkeilijä jotta näyttäisi katu-uskottavalta lenkkarit jalassa. Mun ajatus näiden kanssa oli just nimenomaan yhdistää nää jonkin juhlavamman jutun, tässä tapauksessa valkoisen bleiserin, kanssa. En ole vielä ihan niin rohkea että pukisin nämä juhlamekon kanssa kuten monet upeat fashionistat muotilehtien sivuilla ja blogeissa ovat tehneet, mutta tää riittää mulle toistaiseksi kivan kontrastin luomiseen :)



~ satu



torstai 15. elokuuta 2013

ocean tones






bleiseri+kengät+aurinkolasit - seppälä // paita - zara // hame - h&m // kello - new look // korut - h&m


Noniin kuulkaas, nyt on uusi objektiivi käytössä ja täytyy kyllä sanoa että miten oikein oon voinut elää ilman tätä? Yksin kuvaaminen vaatii kyllä jonkin verran kikkailua erityisesti tarkentamisen kanssa, mutta kyllä se näemmä näinkin onnistuu ja jopa allekirjoittaneen alkeellisilla valokuvaustaidoilla ;) Tästä on hyvä jatkaa harjoittelua.

Toi H&M:n hame on yks mun lempparijuttuja vaatekaapissani. Rakastan sen mallia, hillityn kimaltelevaa materiaalia ja hehkuvan vihreää väriä. Olen myös huomannut että vaikka kyseessä ei olekkaan ihan perusvaate, on sitä silti tosi helppo yhdistellä.

Asuja suunnitellessani huomaan tosi usein lopputuloksessa olevan jotakin sinistä, enemmän tai vähemmän. Oon kai entisessä elämässäni ollut Nukkumatti tai jotain, kun pidän siitä väristä niin paljon :P



~ satu




keskiviikko 14. elokuuta 2013

rain, rain, rain...





paita+kaulakoru - lindex // laukku - seppälä // farkut - h&m // ballerinat - prisma


Ulkona on tosiaan vähän kosteahkot olosuhteet joten piti siirtää kuvien ottaminen sisätiloihin. Ostin uuden objektiivin mun kameraan eilen ja palan halusta päästä vähän harjoittelemaan sillä mut vähän huonolta näyttää. Toistaiseksi pysytään siis vielä vanhassa.

Mulle tulee välillä asuideoita ihan out of nowhere ja yks päivä mulle tuli mieleen raitojen, liilan ja vihreän yhdistelmä. Toimii mun mielestä aika kivasti yhdessä.



~ satu