sunnuntai 29. syyskuuta 2013

weekend art


Mun viikonloppuun on mahtunut mm. ravintolassa syömistä, autokauppojen kiertelyä, shoppailua, esteratsastuskilpailut (itse olin tosin ihan katsomon puolella ;)) ja tietty piirtämistä. Mulla on edelleen se isompi työ vähän kesken, mutta esittelen tässä erään pienemmän työn jota ole tehnyt siinä sivussa. Ehkä saisin noi isommatkin työt vähän joutuisammin valmiiksi jos tekisin vain niitä alusta loppuun mutta mä tarviin niistä välillä "lomaa" ja sen takia teen siinä sivussa myös näitä muita, vähän pienempiä töitä. Kuulostaa hassulta mutta toimii mulla.


~ satu


perjantai 27. syyskuuta 2013

the pink boots





neule&hame - lindex // saappaat - nokia // laukku - ebay // kaulakoru - h&m // kello - regal // rannekorut - bijou brigitte, h&m


TGIF!

Nyt on saappaat syyssateiden ja loskakelien varalle hankittu. Tähän pinkkiin pariin päädyin, silläkin uhalla että näytän päiväkodista karanneelta. Valkoinen olisi ollut toinen värivaihtoehto mutta sellaisia (kohtuuhintaisia) en oikein löytänyt mistään. Näillä mennään siis ainakin toistaiseksi :P


~satu




keskiviikko 25. syyskuuta 2013

red





paita - h&m // huivi - vero moda // hame - h&m // ballerinat - prisma // laukku - ebay // kello - regal // rannekoru - h&m // sormukset - bijou brigitte


Rakastan tota punaista hametta "röyhelöineen" vaikka siitä tuleekin välillä vähän jouluinen olo. Tätä välttääkseni päätinkin yhdistää sen tällä kertaa vähän kesäisempien kuosien, kuten raitojen ja kukkien, kanssa :) 



~ satu


tiistai 24. syyskuuta 2013

citrus






bleiseri - h&m // paita - seppälä // legginsit - h&m // kengät - nelly // clutch - h&m // rannekoru - lindex // sormus - seppälä // kello - new look


Kaivoin pitkästä aikaa kaapista sitruunankeltaisen paitani, tolla värillä on kyllä ihmeen piristävä vaikutus. Tosin niin on myös tolla lehmäclutchillakin ;)

Kauhee kun tuntuu että tunnit loppuu vuorokaudesta aivan kesken. Vielä yhden aikaan viime yönä mulla oli täysi tohina päällä kun piirsin, surffailin netissä ja valitsin seuraavan päivän vaatteita. En millään ois raaskinut mennä nukkumaan mutta pakko oli että sais nukuttua ees jonkin verran ennen kuin pitää taas herätä töihin. Höh. Illat menee töiden jälkeen vaan niin nopeasti, välillä musta tuntuukin että oon kiireisempi illalla kotona kuin töissä :D pitäs kai yrittää välillä vähän rauhoittua.


~ satu



sunnuntai 22. syyskuuta 2013

floral scarf




takki - forever21 // huivi - vero moda // paita - h&m // farkut - gina tricot // kengät - taupage (zalando) // kello - new look


Tulipa tympeän näköisiä kuvia jotenkin, vaikka se ei ollut kyllä tarkoitus ollenkaan :D välillä ei naama vaan suostu oikein yhteistyöhön. Mut joo, tämmösessä asussa kävin tänään vähän kaupoissa pyörimässä, mitään ostettavaa en tosin löytänyt mutta joskus on kiva käydä ihan vaan katselemassa. Ton kukkahuivin ostin kyllä aika hiljattain, se oli musta aika täydellinen väritykseltään ja kuvioiltaan. Oon nyt jo käyttänyt sitä lähes päivittäin, ja luulen että se tulee olemaan kovassa käytössä läpi syksyn.


~ satu



lauantai 21. syyskuuta 2013

windy day




paita - lindex // hame - h&m// kaulakoru - bijou brigitte // ballerinat - prisma // kello - new look // rannekorut - h&m // laukku - ebay

Näitä asukuvia ottaessa tuli koettua myös pieniä kauhunhetkiä kun kolmijalka kameroineen kaatui tuulessa suoraan asfalttiin. Näin jo mielessäni kuinka kamera särkyy miljooniksi palasiksi suoraan silmieni edessä mutta niin ei onneksi kuitenkaan käynyt. Ottihan se kyllä osumaa muutaman naarmun ja kolhun verran mutta hyvin tuntuu Olympukseni edelleen toimivan. Huhuh. Voi olla että tästä lähtien jätän kuvaamisen suosiolla ei-niin-tuulisille päiville :D

Mut tosiaan, tää on eräs työasu kuluneelta viikolta. Tykkään paljon tästä tummansinisen, vihreän ja pinkin yhdistelmästä. Toi valkoinen laukku on aikalailla kasvanut kiinni mun käteen kuten joku on jo saattanut huomata. Siitä on tosiaan tullut mulle uusi musta, käytän sitä vaan ihan kaiken kanssa. 


~ satu



perjantai 20. syyskuuta 2013

drawing...


Tästä ei pitänyt tulla ihan näin Malibu-Barbie mutta noh, ei anneta sen haitata. Tää ei nyt vielä oo se isompi työ mistä puhuin jokin aika sitten, mutta tämmöisenkin sain aikaiseksi hiljattain. Näin vähän tän tyyppisen haalarin eräällä nettisivulla ja rakastuin siihen palavasti, väriin ja kuviointiin. Jos asuisin jossakin lämpimässä, niin johonkin tällaiseen haluaisin pukeutua, valkoisten asusteiden kera.

Taas on viikonloppu, mihin nää päivät oikein menee??


~ satu


keskiviikko 18. syyskuuta 2013

mix it





paita - h&m // housut - cubus // laukku - ebay // ballerinat - h&m // rannekoru - lindex // kello - new look


Kamala ilma ulkona, puuskaisen tuulen ja sateen yhdistelmä on kyllä jotain ihan hirveetä. Illalla pitäis kuitenkin lähteä vielä ratsastustunnille, onneksi se pidetään kuitenkin sisätiloissa.

Nää asukuvat on eräältä vähän seesteisemmältä ja lämpimämmältä illalta. Musta on hauska yhdistellä erilaisia kuvioita ja printtejä ja yrittää keksiä uusia yhdistelmiä. Tällä kertaa tulos oli melko sininen. Jännä kyllä miten sitä automaattisesti hamuaa kaapista sitä väriä mistä eniten tykkää :)


~ satu
 


tiistai 17. syyskuuta 2013

leo in my closet






neuletakki - seppälä // housut - gina tricot // paita -seppälä // laukku - ebay // ballerinat - prisma // kaulakoru - h&m // kello - new look // rannekoru - h&m // sormukset - seppälä


Lastenosastoilta tekee välillä kyllä oikeita löytöjä, kuten tällä kertaa tää leoneule. Toi kuvio ja väri on jotenkin tosi paljon mun mieleen, aika semmonen neutraali kuitenkin vaikka leokuviosta on kyse.


~ satu



sunnuntai 15. syyskuuta 2013

shopping...





Booztin alennusmyynnin uhri tässä moi :D Yllä olevat jutut tuli tosiaan klikkailtua sieltä kotiin, ostoskorissa oli kyllä alunperin vaikka ja mitä mutta tulin onneksi järkiini ja rajasin ostokset näihin kolmeen. Vähän kesäisiä juttuja oikeastaan, vaikka pystyyhän tota bleiseriä ja vyötä käyttämään talvellakin. Noi kengät muistuttaa aika paljon yksiä J Crew:n popoja joita oon kuolannut jenkkibloggareiden jaloissa jo iät ja ajat ja harmitellut kun sellaisia ei täältä saa. Noi Friis & Companyn yksilöt on kuitenkin aika samankaltaiset joten innolla odottelen pakettia saapuvaksi. Kelit alkaa tosin kohta jo olemaan tollaisille kengille ohi, mutta onpa sitten taas ainakin ensi kesäksi jotain kivaa kaapissa odottamassa :)



~ satu


perjantai 13. syyskuuta 2013

pink friday






paita - h&m // housut - lindex // ballerinat - prisma // laukku - ebay // kello - new look // kaulakoru - new look


Mä oon farkkutyttö henkeen ja vereen mutta välillä niistäkin kaipaa vaihtelua. Nää reisitaskuhousut on olleet farkkujen korvikkeeksi aika täydelliset ja ne onkin ollut käytössä harva se päivä. Tällä kertaa yhdistin ne pinkin paidan kanssa ja heitin sekaan vielä ton New Lookin kaulakorun, josta on pikkuhiljaa tulossa yksi mun suosikeista.

 Valkoista laukkua oon etsinyt iät ja ajat ja vihdoinkin sopiva löytyi eBayn ihmeellisestä maailmasta. Nyt mun tekisikin mieli käyttää sitä ihan jokaisen asun kanssa. Mutta eikö valkoinen ookkin vähän sama kuin musta, menee kaiken kanssa?

Saa tosin nähdä kauan onnistun pitämään ton valkoisena...


~satu



 

torstai 12. syyskuuta 2013

plaid & leather





paita - h&m // hame - seppälä // kengät - nelly // rannekorut - h&m, bijou brigitte // kello - regal


Kynähameet on mun mielestä kivoja ja monikäyttöisiä ja niitä löytyykin mun kaapista aika monta. Tää tekonahkainen yksilö on yks mun lemppareista, toi materiaali tuo ihan erilaista särmää muuten tavalliseen hameeseen. Tässä ei myöskään tuu sellasta liian muodollista fiilistä, niinkuin normikynähameen kanssa voi joskus tulla. Toi ruutupaita on myös yks mun lemppareista, noi värit on vaan ihan täydelliset.

Oon piirtänyt viime aikoina taas ihan hulluna ja työstänyt vähän semmosta isompaa työtä joka on lojunut mun piirustuspöydällä jo varmaan kuukauden tai parikin. Hirveästi siitä ei onneksi enää puutu, joten ehkä pääsisin esittelemään sitä pian täälläkin :) 


~satu


tiistai 10. syyskuuta 2013

comfort zone




neule - h&m // huivi - seppälä // housut - cubus // ballerinat - prisma // korvakorut - accessorize // kello - new look // rannekoru - glitter


Onko mitään lohduttavampaa sateisena ja harmaana aamuna kuin mukava neule ja lempihuivi? Mukavuusalueelta poistuminen useinmiten kannattaa, mutta välillä on ihan okei myös pysyä tutussa ja turvallisessa.

Vähän blingiä pitää kuitenkin asussa olla ja siitä piti tällä kertaa huolen noi accessorizen korvikset. Toi "kukka"-alaosa on musta jotenkin tosi ihana.


~ satu



maanantai 9. syyskuuta 2013

decor inspiration




lamppu - jotex // kuva - weheartit.com // kaikki muu - h&m.com


Mua on viime aikoina alkanut kiinnostaa sisustusjutut entistä enemmän ja löydänkin itseni tuon tuosta selailemassa sisustuskauppojen nettisivuja tai inspiraatiokuvia. Keräsinkin tähän vähän ideaa siitä millaisia juttuja mielelläni kotiin ottaisin. Valkoinen, harmaa ja musta näyttäis tällä hetkellä miellyttävän mua eniten. Aika hassua sinänsä kun muuten rakastan kirkkaita värejä yli kaiken, mutta kai se on tää lähestyvä syksy joka saa kaipaamaan rauhoittavia sävyjä ympärilleen.


~ satu