tiistai 29. lokakuuta 2013

black pattern


paita - h&m // housut - h&m // clutch - cubus // kaulakoru - glitter? // vyö - seppälä // kengät - h&m


Kauhean vakavia kuvia taas, mun on näemmä koko ajan muistutettava itseäni hymyilemisestä :D mun perusilme on kai vähän tommonen myrtsi vaikka mieli ei olisikaan.

Tykkään vaatteista jotka ei oo ihan niin peruskauraa, että niissä on joku pieni juttu mikä tekee niistä erityisiä. Noi housut on tästä hyvä esimerkki, ne ei oo kuvissa ihan niin kivannäköiset kuin luonnossa, mutta niissä on siis tollaisia samettisia kuvioita kuten vikasta kuvasta hieman näkyykin. Tosi kiva lisä perusmustiin housuihin mun mielestä.


~ satu


maanantai 28. lokakuuta 2013

deep tones


takki - new look // paita - h&m // hame - primark // vyö - h&m (tullut erään mekon mukana) // laukku - h&m // nilkkurit - h&m


Mulla oli tän postauksen työnimenä "sleepy hollow" koska toi viikonloppuinen maisema sumuineen ja paljaine puineen näytti just siltä että minä hetkenä hyvänsä saattaa joku päätön ratsumies laukata puiden katveesta esiin. Hrrr.

Viime Lontoon reissulla tarttui Primarkista mukaan tommonen burgundy "pitsi"hame. Mulla on siihen vähän semmonen viha-rakkaussuhde, välillä se on mun kaapin ihanin asia mutta välillä oon laittamassa sitä jo kirppiskasaan. Oon suunnitellut lyhentäväni sitä ihan hintsusti, just sen verran että se laskeutuis hieman polvien yläpuolelle. Ehkä siinä onkin ollut just toi pituus mikä mua on vähän häirinnyt, koska pidän kuitenkin tosta väristä ja kuvioinnista.

Mun teki mieli myös kokeilla vähän jotain tummemman sävyistä huulipunaa mekon kaveriksi ja tehtävään valikoitui lopulta Lumenen Wild Rose-huulipuna sävyssä Lupiineja.


~ satu

torstai 24. lokakuuta 2013

double plaid


takki - vero moda // neule - h&m // aluspaita - seppälä // hame - seppälä // kengät - taupage (zalando) // laukku - h&m // kello - regal // rannekoru - gina tricot


Yksi mun lempparikuvioista varsinkin syys- ja talvipukeutumisessa on ruutu ja ajattelinkin lisätä kyseistä kuosia asuun tällä kertaa ihan kaksin kappalein. Toi hame on ollut tosi vähällä käytöllä koska siitä tulee välillä vähän semmoset liian koulutyttö-fiilikset mutta tässä asussa se ei mua jostain syystä häiritse.

Mä olin tänä aamuna herätessäni ihan varma että tänään on perjantai mutta sitten julma todellisuus iski ja tajusin että torstaihan se vasta on :D huoh. No enää yksi yö ja päivä ja sitten saa taas vähän relata ja nukkua pitkään. Hassua kuinka sitä ennen odotti viikonloppua sen takia että pääsi bilettämään, mutta nykyään sitä odottaa sen takia että saa levätä :D vanhuus ei tule yksin vai miten se meni.


~ satu


keskiviikko 23. lokakuuta 2013

wish I was wearing today...

wish outfit for fall

housut // kengät // clutch // paita

Päätin vihdosta viimein itsekkin tutustua Polyvoren ihmeelliseen maailmaan ja sen käyttöä tässä vielä harjoitellaan kuten joku jo saattoi ehkä huomatakkin.. :D köhöm. Mut kyllä se tästä, pikkuhiljaa. Mä en sinänsä oo blogikollaasien suurin ystävä mutta ajattelin että voishan näitä olla kiva väkerrellä silloin tällöin, ihan omaksikin inspiraatioksi.

Tänään heitin kiireessä aamulla päälle ensimmäisenä käteen osuneet farkut ja neuleen mutta jos saisin valita ja kaapista sattuisi yllä olevat tamineet löytymään niin tämmöisen asun pukisin päälleni viivana. Noita hopean värisiä mokkasiineja oon itseasiassa yrittänyt Zarasta metsästää jo jonkin aikaa mutta ainakaan vielä ei harmikseni ole onnistanut. Punakuviolliset housut mulla on myös ollut hakusessa ja noi Asosin yksilöt ois melko täydelliset. Mä tosin koen housujen tilaamisen netistä vähän hankalaksi kun sovittamatta on niin vaikea arvioida istuvuutta. Pitänee siis silmäillä vielä kaupungilla pyöriessä josko jostain sattuisi löytymään samankaltaiset... :)


~ satu


tiistai 22. lokakuuta 2013

blue roses




mekko - kelly brook (new look) // takki - new look // saappaat - spm (zalando) // korvakorut - accessorize // kello - new look

Mä oon sitä mieltä että mekot kuuluu ihan yhtä lailla talveen kuin kesäänkin, paksuilla sukkahousuilla ja ehkä neuletakilla höystettynä tietysti, mutta kuitenkin. Aina puhutaan sen täydellisen kesämekon metsästyksestä, mutta musta tuntuu että oon nyt löytänyt täydellisen talvimekon. Rakastuin tähän siniseen unelmaan heti kun sen näin, ja koska se oli vielä alennuksessa, ei ostoa tarvinnut kahta kertaa miettiä. Värin ja kauniin kuvioinnin lisäksi pidän noista tekonahkayksityiskohdista, ne tuo mekkoon just sopivasti särmää.

Tajusin etten tullut kuvanneeksi mekkoa ilman takkia, mutta tältä se näyttää siis yksistään (nettikaupan kuva):




Love it! :)


~ satu



lauantai 19. lokakuuta 2013

leather shorts


neule - kappahl // shortsit - lindex // nilkkurit - taupage (zalando) // kaulakoru - ? // kello - regal


Tänään on ollut sitten ihme sää. Välillä paistaa aurinko, sitten sataa vettä, taas paistaa aurinko mutta hetken päästä tuleekin lunta. Jännittävää. 

Mulla on taas pieni uudistusprojekti meneillään blogin ulkoasun suhteen, joten älkää ihmetelkö jos täällä näyttää välillä vähän oudolta. Mulla on tietty visio mielessä miltä haluaisin täällä näyttävän mutta toteutus onkin sitten jo asia erikseen, varsinkin allekirjoittaneen it-taidoilla :D katotaan mitä tästä tulee.

Mun ehdottomia suosikkiyhdistelmiä talvipukeutumisessa on neuleet ja (teko)nahka. Nahkahousut ja neule on tietenkin todella klassinen esimerkki tästä yhdistelmästä mutta oma valintani tällä kertaa oli nahkashortsit.


~ satu




torstai 17. lokakuuta 2013

snake print


bleiseri - h&m // paita - seppälä // hame - h&m // kengät - nelly // kello - regal

En ole täysin varma pidänkö käärmeprintistä vai en, mutta ainakin tiettyihin väreihin yhdisteltynä se näyttää mun mielestä ihan kivalta. Totesin tossa että pitäis hankkia enemmän värikkäitä neuletakkeja. Bleisereitä multa löytyy jo aika monessa värissä mutta ne tuntuu välillä vähän liian muodollisilta, varsinkin jos muu asu on myös vähän siistimpi kuin ihan perusfarkut.

Mä en kyllä kestä jos kohta tulee jo lunta, en oo yhtään valmis talveen vielä. Tekis kauheasti mieli varata matka jonnekkin lämpimään talvilomalla, mutta mun ois tarkotus säästää erääseen toiseen reissuun jonka haluaisin toteuttaa ensi kesänä tai alkusyksystä. Kyseessä olisi todella mieluinen matka josta olen haaveillut jo tosi pitkään eli haluaisin kyllä yrittää pysyä säästösuunnitelmassa. Pitänee nyt siis vaan yrittää kestää tätä Suomen varsin ihastuttavaa ilmastoa vielä jonkin aikaa :D


~ satu


maanantai 14. lokakuuta 2013

orange & burgundy


paita - h&m // housut - cubus // vyö - friis&company (boozt.com) // kengät - dinsko // korvakorut - h&m // kello - regal // rannekoru - h&m


Syksyn väreissä liikutaan jälleen. Noi burgundyt housut on mulle melkeen jo neutraali, ne tuntuu sopivan yhteen lähes kaiken kanssa. Toinen väri jonka tän oranssin lisäksi mielelläni burgundyn kanssa yhdistäisin olisi pinkki. Vähän tähän tyyliin:



Aivan ihana asu mun mielestä! Täytyy ehdottomasti koettaa kehitellä jotain samantapaista lookkia itsekkin.

Pirteää maanantaita!


~ satu


lauantai 12. lokakuuta 2013

necklace hanger

Oon jo pitkään miettinyt miten säilyttäisin kaulakorujani fiksusti niin että ne olisi helposti saatavilla eivätkä sotkeentuisi toisiinsa. Muutama koru on mennyt jopa rikki kun ne ovat olleet niin solmussa laatikossani. Päätin siis että olisi korkea aika keksiä ongelmaan jokin ratkaisu. Ostin Prismasta tuollaisen ihan perusnaulakon, joku reilu 5 euroa maksoi muistaakseni. Sitten vaan solmin sen tuollaisilla valkoisilla satiininauhoilla henkariin kiinni ja voilà! Valkoinen henkari olis tietysti ollut ideaali tähän mutta sellaista ei sattunut meiltä löytymään.



Ei ehkä mikään maailman suurin tai ihmeellisin diy-tuotos, mutta ainakin mulla tää on toiminut hyvin :)


~ satu



perjantai 11. lokakuuta 2013

casual (with a twist)


huivi - vero moda // korvakorut - glitter // kello - new look // kaikki muu - h&m

Eilisen asuna toimi hyvin perus neule+farkut+nilkkurit-yhdistelmä. Arkisiinkin asuihin tykkään kuitenkin lisätä jotain pientä twistiä, kuten tässä tapauksessa värikkään huivin ja korvakorut. Toi huivi on ollut kyllä kovassa käytössä viime aikoina kuten täälläkin on saattanut huomata, mutta se on vaan niin täydellinen väreiltään ja kuvioiltaan. 

Olipa muuten virkistävää kuvata taas välillä jossain muualla kun meidän talon takapihalla. Tykkään kyllä kuvata siellä koska siellä saa olla melko rauhassa mutta eilen päätin etten jaksa katsella enää sitä samaa taustaa joten lampsin tohon etupihalle mummojen ja muksujen ihmeteltäväksi.

TGIF!


~ satu

torstai 10. lokakuuta 2013

fall weather


neuletakki - cubus // paita - h&m // housut - lindex // saappaat - nokia // pidempi kaulakoru - glitter // lyhyempi kaulakoru - bijou brigitte // rannekorut - h&m, bijou brigitte // kello - regal


Mietin jo että kehtaanko julkaista näitä kuvia ollenkaan, housut rypyssä töissä istumisen jäljiltä ja ihme pönötysilme joka kuvassa. Menköön nyt tän kerran :P

Sää näyttää muuttuvan koko ajan enemmän ja enemmän syksyiseksi ja pinkeille saappaille onkin ollut viime päivinä aika hyvin käyttöä. Syyssateet ei mua sinänsä haittaa (kun on pinkit saappaatkin, heh) mutta toi koko ajan aikaisemmin tuleva pimeys alkaa vähän ahdistaa. Iltaisinkaan ei oikein huvita tehdä enää yhtään mitään kun ulkona on säkkipimeää jo klo 7 aikoihin. Yhh. Kai tähänkin taas tottuu, mutta tää alku on aina tosi mälsää.

Onneksi kohta on viikonloppu ;)

~ satu


tiistai 8. lokakuuta 2013

skirt talk


hame - bikbok // neuletakki - forever21 // paita - zara (2nd hand) // kengät - nelly // rannekoru - bijou brigitte // kello - regal // kaulakoru - vanha

Pidän hameista ja niitä löytyykin mun kaapista jo jonkin verran. Tosin suurin osa niistä on kynähameita tai vähän vastaavan mallisia ja välillä olen kaivannut myös jotain vähän rennompia vaihtoehtoja. Senpä takia kartutin hamevalikoimaani viikonloppuna tämän BikBokista löydetyn yksilön verran. Pidän ton A-linjaisesta mallista ja vähän jämäkämmästä materiaalista, jonka ansiosta tää sopii mun mielestä hyvin myös talvikäyttöön.


~ satu