lauantai 30. marraskuuta 2013

currently obsessed...


1. Mint in fall/winter wear (and plaid of course)



2. Statement clutches

clutch - asos



3. Cute nightwear


top - new look // dressing gown - nelly



4. Sequins for holiday season

skirt - new look



~ satu

torstai 28. marraskuuta 2013

purple...

neuletakki - h&m // paita - h&m // hame - bikbok // kaulakoru - ebay // saappaat - spm (zalando) // laukku - ebay // kello - new look // rannekoru - h&m

Ihan nopea postaus vain tänään... Asu on viime viikolta, mutta en ole muistanut sitä vielä julkaista :)

Just a quick post today... Thanks for stopping by! xo


~ satu


tiistai 26. marraskuuta 2013

dressed up

bleiseri - h&m // paita - gina tricot (2nd hand) // legginsit - seppälä // vyö - ? // laukku - seppälä // kengät - seppälä // kello - regal // sormukset - h&m


Oon viime aikoina hurahtanut ruutukuvioon ihan kunnolla ja voisinkin pukeutua siihen vaikka joka päivä. Ruutupaita on ehkä maailman helpoin arkivaate mutta senhän voi ihan yhtälailla yhdistää myös vaikka bleiserin kanssa jolloin lopputulos on astetta siistimpi. Mun silmään ainakin tää valkoisen bleiserin ja vihreän ruutupaidan yhdistelmä toimii ihan mukavasti.

I have had a huge crush on plaid lately and I've tried to resist the urge to wear it every single day. I think the plaid shirt is one of the easiest clothing for everyday wear but I recently had this idea to pair it with this white blazer for more sophisticated look.


~satu


maanantai 25. marraskuuta 2013

holy cow

bleiseri - ellos // denimpaita - h&m // hame - cubus // clutch - h&m // nilkkurit - h&m // sormukset - seppälä

Voihan maanantai sentään. Vähän elättelin toiveita aamulla että vaikka herääminen olikin harvinaisen vaikeaa, niin ehkä tästä maanantaista tulee kuitenkin ihan hyvä. Väärin. Huomasin töissä mm. että olin unohtanut maksukorttini kotiin eikä mulla tietenkään ole käteistä mukana ja kaiken lisäksi musta on tuntunut koko päivän että mulla on roska silmässä vaikka ei siellä mitään näy vaikka kuinka yritän katsoa. Ärsyttävää. No joo, aika pieniä murheita sinänsä mutta silti tuntuu siltä että kotiin nukkumaan jääminen ois ollut tosi jees :D

Onneksi on kuitenkin lehmäclutch joka piristää synkintäkin maanantaita ;)

I hate Mondays and this one has been no exception. Seriously, nothing good ever happens on Mondays. Luckily I have my cow clutch that cheers me up, no matter what day it is ;)


~ satu


lauantai 23. marraskuuta 2013

the coat


takki - h&m // housut - gina tricot // pipo - vero moda (pieces) // hanskat - seppälä // nilkkurit - h&m // laukku - fiorelli 

Ostin tän H&M:n harmaan takin jo jokin aika sitten talvivaatevarastoani täydentämään mutta sain sen nyt viimein kuvattua tännekkin. Mulla oli jo viime talvena etsinnässä harmaa villakangastakki mutta sopivaa ei silloin tullut vastaan. Tässä H&M:n yksilössä pidän tosta solmittavasta vyöstä, vaaleasta harmaan sävystä ja kauluksesta. 
Noi oranssit hanskat on ollut mulla jo varmaan pari-kolme vuotta mutta en vieläkään ole saanut niistä tarpeekseni. Ostin ne Seppälän alesta aikoinaan vähän sillä fiiliksellä että tuleekohan niitä kuitenkaan käytettyä mutta tällä hetkellä ne kuuluu mun lemppareimpien talviasusteiden joukkoon. Niillä saa vaan niin hauskasti lisättyä asuun väriä.

I was on a hunt for the perfect grey coat already last winter but didn't find anything suitable back then. A while ago I saw this grey coat on H&M and I new it would be perfect to complete my winter wardrobe. I really like the belt, the light grey colour and the collar.
I bought the orange gloves from sale about two or three years ago but I wasn't so sure whether they would get that much use after all. Nowadays, however, they are one of my favourite fall and winter accessories in my closet! They are so easy way to add a pop of colour.


~ satu


torstai 21. marraskuuta 2013

think pink


college - h&m // denimpaita - h&m // farkut - gina tricot // clutch - cubus // liivi - gina tricot+diy // nilkkurit - h&m // kello - new look // kaulakoru - h&m 


Vaikka pidänkin paljon pinkistä värinä ja rakastan sitä pirteyttä jota se asuihin tuo, niin mä tarviin sen kanssa usein myös vähän jotain ei-niin-tyttömäistä jotta kokonaisuudesta ei tule liian sokerinen. Tässä asian ajaa toi armeijanvihreä liivi, vaikka toihan on itseasiassa paita josta oon vaan leikannut hihat. Pitäis hankkia joku ihan kunnollinen, koska liivit on loppupeleissä niin monikäyttöisiä ja niillä saa asuihin kivaa vaihtelua.

Although I like pink as a colour very much I usually need also something not-so-girly to go with it to prevent the outfit getting too sugary. Here I paired it with this military green vest which is actually a shirt but I have just cut the sleeves off. I think I should get a proper one since vests are so versatile and they go pretty much with everything.


~ satu


tiistai 19. marraskuuta 2013

aztec knit


neule - seppälä // paita - h&m // nilkkurit - taupage (zalando) // legginsit - h&m // laukku - seppälä // kaulakoru - vanha // sormus & rannekoru - h&m // kello - regal


Marraskuisina aamuina tuntuu usein että ainoa järkevä vaatekappale on neule ja mielellään se kaikista muhkein mitä kaapista löytyy. Tää atsteekkikuvioinen yksilö onkin ollut monen aamun pelastaja, just sopivan lämmin ja mukava mutta myös kivan näköinen, etenkin nahkalegginsien kanssa yhdistettynä.

This aztec knit has been my lifesaver on so many cold November mornings. It's warm and cozy but also looks good, especially with leather leggins.


~ satu


sunnuntai 17. marraskuuta 2013

favourites


takki - h&m // neule - kappahl // housut - gina tricot // clutch - cubus // saappaat - dinsko (2nd hand)


Eilisen asu koostui hyvin pitkälti kaikista mun lempparijutuista: Kappahlin ylisuuri valkoinen neule, leokuosia, pilkahdus pinkkiä clutchin muodossa ja pisteenä ii:n päälle noi saappaat joihin oon kehittänyt jo melkoisen rakkaussuhteen. Noi "sukat" on itseasiassa ihan sukkahousuista leikatut, eli ei sen kummoisemmat mutta ajaa asiansa ekstralämmikkeenä.

Yesterday's outfit consisted of all my favourite things: white oversized knit, pink clutch (my favourite pop of colour), leo pattern and the perfect boots I found from the flea market. "Socks" are actually cut from tights but I think they serve the purpose just fine.


~satu


lauantai 16. marraskuuta 2013

outfit planning for christmas party


Christmas party outfit


paita // hame // clutch // kengät (aldo - sold out - similar) // kynsilakka // huulipuna // kaulakoru


Pikkujoulukausi alkaa jälleen olemaan käsillä ja ajattelin jakaa tässä asun jollaisessa itse suunnittelin kyseisiä pippaloita juhlivani. Tuo Vilan paljettihame ei tässä näytä kummoiselta mutta luonnossa se kimaltelee kauniisti ja juuri sopivan hillitysti. Mulla oli se päällä itseasiassa jo viime vuoden juhlinnoissa, mutta tykkään siitä niin paljon että ajattelin pukea sen myös tänä vuonna, tosin hieman erilailla asustettuna. Kaikki kollaasin elementit multa kaapista jo löytyvätkin (ei välttämättä täysin samat kuin kollaasissa mutta vastaavat), siistiä mustaa paitaa lukuunottamatta tosin. Pieni shoppailukierros ennen julhia pitänee siis tehdä mutta mikäs sen hauskempaa ;)


~ satu

torstai 14. marraskuuta 2013

red stripes


paita - seppälä // takki - h&m // farkut - h&m // saappaat - dinsko (2nd hand) // kaulakoru - ebay // rannekorut - h&m // kello - regal


Ei oo varmaan ihanampaa tunnetta kun herätä torstai-aamuna auringon paistaessa sälekaihtimien välistä ja todeta että on vapaapäivä. Mahtavaa! :)

Ruudut ja raidat on tuntunut vuorottelevan mun pukeutumisessa viime aikoina ja totesin että tänään vois olla raitapäivä. Tosi paljon näkee mustaa tai sinistä raitaa mutta tää punainenkin on mun mielestä tosi kiva, vähän erilainen. 

Löysin muuten kirpparilta nää aivan täydelliset saappaat! Just sellaiset mitä olin etsinytkin, ja hintaa oli 7 euroa. Not bad!


~ satu


keskiviikko 13. marraskuuta 2013

plaid & faux-fur


karvaliivi - h&m // paita -seppälä // housut - cubus // laukku - o.i.s // saappaat - spm (zalando) // kaulakoru - ebay // rannekorut - h&m // kello - regal


Tää oli taas yksi niistä kuvaussessioista kun mikään kuva ei oikein tahdo onnistua, kaikissa on joku asia aina vinksallaan (useinmiten allekirjoittaneen naama). No mutta, näillä mennään tällä kertaa. 

Yksi harvoista asioista joista syksyssä tykkään on se että saan kaivaa karvaliivini esiin. Sen lisäksi että se tuo asuun kivaa tekstuuria niin lämmittäähän se myös. Ton Seppälän ruutupaidan ostin kivan vihreän värin vuoksi mutta tajusin kotona että multahan löytyy siihen sopivat housutkin. Perfect! :)


~ satu



tiistai 12. marraskuuta 2013

drawing with pastels


Tällaisen kaverin sain aikaiseksi tällä kertaa. Oon viime aikoina käyttänyt tosi paljon vesivärejä mutta päätin vaihteeksi kokeilla taas pastelleja. Unohdan aina kuinka mukava niillä onkaan piirtää. Täytyy varmaankin laittaa vesivärit hetkeksi sivuun ja keskittyä näihin taas joksikin aikaa :)


~satu



maanantai 11. marraskuuta 2013

jeweled...


korvakorut - dorothy perkins // kello - new look // kaikki muu - h&m


Olin menossa H&M:lle hakemaan jotain ihan muuta, kun rakastuinkin päätä pahkaa tähän mustaan blingipaitaan. Ajattelin että se on täydellinen "arkiblingivaate" niihin päiviin kun haluaa asuun vähän ekstrasäihkettä menemättä kuitenkaan liiallisuuksiin. Toki tääkin on helppo asustaa myös juhlaan ja itseasiassa mietinkin että täähän vois sopia esimerkiksi myös pikkujoulujuhlintoihin.


~satu