tiistai 31. joulukuuta 2013

2013 - a little recap

Aloitin blogin pitämisen viime tammikuussa joten kohta tuleekin kuluneeksi kokonainen vuosi tätä touhua. On ollut hauska huomata kuinka paljon sitä onkaan oppinut matkan varrella. Tyylini on kehittynyt ja olen oppinut valokuvaamisestakin huiman paljon. Käydessäni läpi ensimmäisiä blogikuvia ajattelin joidenkin kohdalla että huhhuh, miten olen tällaistakin kehdannut joskus julkaista :D

Aloitin blogin lähinnä omaksi huviksi ja harrastukseksi mutta ilokseni olen saanut huomata että olen jopa saanut muutaman ihan oikean lukijankin vuoden aikana, vaude :D eipä ainakaan tarvi ihan pelkästään seinille kirjoitella, joten kiitos teille.

Olen tähän koonnut joitakin lempiasujani vuoden varrelta. Huomasin että taidan pitää keltaisesta kun sitä niin monesta asusta löytyi. Ja mä kun luulin että sininen on mun lempiväri ;) 


















Oikein hauskaa uutta vuotta!! :)


~satu


maanantai 30. joulukuuta 2013

holiday sparkle

bleiseri - seppälä // paljettitoppi - vila // ruutupaita - seppälä // kaulakoru - h&m // housut - gina tricot // saappaat - spm (zalando) // kello - new look

Mä oon sitä mieltä että joka naisen kaapista tulis löytyä pilkahdus kimallusta. Tilasin tän Vilan topin jokin aika sitten Booztin kautta enkä malta olla käyttämättä tätä myös ihan arkena bleiserin ja ruutupaidan kanssa. Täähän menis hyvin kyllä myös ihan neuletakin kanssa jos haluaa vieläkin vähän arkisemman fiiliksen. Juhlavampaakin käyttöä tälle toki olisi tiedossa myös, uuden vuoden merkeissä tietenkin ja siihenhän tää sopiikin kun nenä päähän. Uutena vuotena nyt ainakin tarvii vähän kimaltaa, vai mitä? ;)

Yäk, en yhtään haluais palata arkeen vielä mutta pakkohan se on. Onneksi tässä on tosiaan vielä uusi vuosi ja loppiainen vähän pehmentämässä laskua :)


~satu


lauantai 28. joulukuuta 2013

stripes

paita - kappahl // liivi - seppälä // kaulakoru - h&m // kello - new look // sormus - h&m

Nyt on raitoja paidan lisäksi myös tukassa. Mitäs tykkäätte? Omasta mielestä piristi ilmettä ainakin tosi paljon eikä tukka näytä ihan niin kuolleelta enää. Ihanaa myös kun sai kuivat latvat pois. 

Muistatteko muuten tämän tukkapostauksen? Puhuin siinä Nioxin-nimisestä hiustenhoitosarjasta jonka luvattiin tekevän hiuksista paksumman näköiset. Reilun parin viikon käytön jälkeen koin että aine todellakin toimi ja hiukset alkoivatkin tuntumaan vähän paksummilta. Valitettavasti aloin kuitenkin saamaan siitä myös allergiaoireita. Aluksi mitään ongelmaa ei ollut mutta myöhemmin kaulani alkoi punoittamaan ja kutisemaan kauheasti joka käytön jälkeen joten en uskaltanut jatkaa käyttöä enää. Siirryin taas samoihin tuotteisiin joita käytin ennen Nioxinia ja ongelma hävisi. Olisi kyllä niin pitänyt arvata kun oon vähän kaikelle allerginen. Itseruskettaviakaan en voi käyttää koska saan niistä ihottumaa. Sinänsä sääli tän Nioxinin kohdalla koska musta todellakin tuntui että se toimi. En vaan uskaltanut ottaa riskiä että allergiaoireet pahenisivat. Käyttöohjeissahan kyllä sanotaan että päänahka saattaa aluksi punoittaa kun aine alkaa vaikuttaa, mutta mulla tuli tosiaan toi kaulaihottuma. Päänahassa en itse huomannut mitään kummempia tuntemuksia. Suosittelen kuitenkin kokeilemaan jos tuote kiinnostaa, tiedän kuitenkin muutamia jotka tätä käyttävät ihan tyytyväisenä ja ilman mitään allergioita.

Asiasta kukkaruukkuun, olisin halunnut ottaa ihan kunnon asukuvat ton mun uuden käännettävän liivin kanssa, joka on alelöytö itseasiassa sekin, mutta sää oli vähän toista mieltä. Päätinkin että taidan suosiolla odottaa vähän vähemmän tuulista ja sateista päivää.


~satu

perjantai 27. joulukuuta 2013

furry





ruutupaita ja neule - seppälä // housut ja nilkkurit - h&m // kello - yves camani // rannekoru - bijou brigitte


Nyt on sitten joulunpyhät ohi ja paluu arkeen on koittanut, ainakin osalle. Mä oon sen verran onnekas että mun tarvii palata töihin vasta maanantaina eli tänäänkin on saanut vielä ottaa ihan iisisti. Vähän kyllä jännitti että mahtuuko mitkään farkut enää päälle kaiken sen jouluruoan ja piparien ahtamisen jälkeen :D Onneksi mitään suurempaa lihomista ei kuitenkaan näytä tapahtuneen joten ehkä voin huokaista helpotuksesta.

Oletteko te muuten ehtineet löytää aleista vielä mitään? Mä oon muutaman jutun niistä bongannut, esimerkkinä tämän postauksen ruutupaita ja pörröneule. Hauska mun mielestä toi kissaeläimen naama tossa paidassa, onko toi nyt sitten tiikeri tai ehkä lumileopardi.

Ainiin, meen huomenna kampaajalle! Oon ihan innoissani, jos tähän mun reuhkaan saatais vihdoinkin jotain eloa. Saapa nähdä mitä keksitään :)


~satu


keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Nalle


Tällaisen joululahjan annoin avomieheni vanhemmille, kuva esittää siis heidän koiraansa joka edellisessä joulupostauksessa näkyikin. Melkoisen hauska herra ;)


~satu


tiistai 24. joulukuuta 2013

sunnuntai 22. joulukuuta 2013

something new

Hui miten pimeää ulkona on ollut koko päivän! Tuntuu ettei koko päivän aikana ole valostunut ollenkaan ja sääkin on niin kolkko ja sateinen että ainakin itse olen katsonut parhaaksi jäädä suosiolla sisätiloihin. Ajattelinkin että voisin tässä välissä esitellä muutaman uuden jutun jotka ovat viime aikoina kaappiini päätyneet.




Olin aika onnessani kun bongasin nämä nilkkurit H&M:n alesta. Niin coolit noi metalli- ja tikkausyksityiskohdat! 20 euron hintakaan ei paljoa kirpaissut.



Lämmin neuletakki Kappahlin lastenosastolta. Täydellinen joulunviettoon! Jännä kyllä että lastenosastoilta tekee yleensä kaikista parhaimmat löydöt :D



Ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, synttärilahjani avomieheltä! Uusi kello tuli kyllä enemmän kun tarpeeseen, koska kaikki mun vanhat alkaa olemaan enemmän tai vähemmät rikki. Merkiltään tämä on Yves Camani. Aivan ihana mun mielestä!


Nyt taitaa olla parasta jatkaa joulusiivoukset loppuun ja valmistella ja paketoida vielä viimeisetkin lahjat :)


~satu


perjantai 20. joulukuuta 2013

colourful



takki - h&m // t-paita - only // legginsit - h&m // pipo - ? (miehen) // nilkkurit - h&m (2nd hand) // laukku - seppälä // aurinkolasit - h&m // hanskat - prisma


Luulen että mun päällä ei kokomustaa tulla hetkeen näkemään, sen verran kirkkaista väreistä kuitenkin pidän ja melko värikkäissä tunnelmissa ollaan tässäkin. Hei miten coolit on noi lasit? :D


~satu


torstai 19. joulukuuta 2013

happy birthday to me

 

kuvat: weheartit


En voi uskoa että täytän jo 26 :D Ei se tietysti niin paljon ole mutta pientä kriisiä pukkaa silti. Eräs kaveri kysyi että paljonko täytän ja mun piti ihan miettiä hetki että niin, minkäs ikänen mä olenkaan :D huolestuttavaa. 

Onneksi tänään saa kuitenkin syödä kaikkea hyvää ja avomieheltä saamani lahja on ainakin tosi mieluinen. Tulee näkymään täälläkin aivan varmasti ;)


~satu