torstai 30. tammikuuta 2014

tassels...


Onko mitään hauskempaa kun tupsukorvikset? :D 

Korvisten pariksi mun mieleen assosioitui jostain syystä heti tää oranssin paidan ja ruutubleiserin yhdistelmä. Jännä että joistain koruista tai asusteista tulee heti selvät visiot päähän että minkä kanssa ne haluaa yhdistää. Kesällä näkisin noi tupsukat vaikka ihan perus t-paidan ja farkkushortsien kanssa. Mitäs sanotte?

____________________________
 
korvakorut - new look
bleiseri - vero moda (2nd hand)
paita - h&m
housut - gina tricot
laukku - o.i.s
nilkkurit - h&m
kello - new look

tiistai 28. tammikuuta 2014

sequin collar


Vaikka kaulakoruista pidänkin, niin välillä niistäkin on mukava pitää vähän taukoa. Se ei kuitenkaan tarkoita että kimalteesta pitäisi luopua, siitä pitää huolen tää paljettikauluksinen paita. Kätevää :) Tää on aika usein ollut mun arjen pelastaja kun kaulakorut ei sillä hetkellä nappaa.

Milloin mä oikeesti opin että valvominen ei kannata sillon kun aamulla on aikainen nousu?? Oon koko aamupäivän ollut kun mikäkin zombi :D Innostuin eilen illalla vielä piirtämään enkä millään malttanut mennä nukkumaan. Mä oon kai vähän sellanen perinteinen taiteilijasielu, saan inspiraatiot aina joskus 11 aikaan illalla :D

_________________________

neule - cubus
paljettikauluspaita - only
farkut - only
kengät - nelly
kello - new look



maanantai 27. tammikuuta 2014

flowy tartan




Ostin tän sifonkisen ruutupaidan Cubuksesta viidellä eurolla mutta jo ensimmäisen käytön jälkeen oon jo ihan rakastunut! Tykkään tosta kevyestä ja ilmavasta materiaalista, täähän menee hyvin vaikka kesäkuumallakin! Toi materiaali tuo myös jotain uutta ihan perusruutupaitaan, niitä flanellisia versioita kun löytyy jo joka lähtöön mutta tää on vähän erilainen vaikka hyvin perinteinen ruutukuvio onkin kyseessä.

________________________________

paita - cubus
takki - jean blush (nelly)
farkut - gina tricot
saappaat - pertti palmroth (2nd hand)
kaulakoru - vanha
rannekoru - bijou brigitte

sunnuntai 26. tammikuuta 2014

obsessed: bright coats



Yksi mun lempparitavoista piristää talvipukeutumista on kirkkaanväriset takit. Keltainen ja punainen multa jo löytyykin ja pidän niistä kovin mutta en yhtään pistäis pahakseni myöskään tällasta kirkkaan fuksian sävyistä yksilöä ;)

Kokosin tähän muutamia varteenotettavia vaihtoehtoja.




Toi Elloksen takki ois aivan ihana, täydellisen mallinen ja värinen ja materiaalikin näyttää ihanan pehmoiselta. Parinsadan euron hinta vaan epäilyttää, täytyy pitää silmät auki jos takki sattuisi joku päivä vaikka olemaan alessa.


~satu

torstai 23. tammikuuta 2014

sketching: colour play


Asukuvia mulla ei tosiaan tällä viikolla ole kauheasti tarjolla joten postailen näitä viimeaikaisia raapustuksia joita piirustuspöydälläni on syntynyt. Ja meneehän nääkin asukuvista? :D Tosin nää on enemmänkin toiveasuja. Mulla on vielä toinenkin tossa odottelemassa, mutta julkaisen sen sitten vaikka huomenna :)

 
~satu


tiistai 21. tammikuuta 2014

winter wonderland

takki - new look // neuletakki - säästöpörssi // kauluspaita - h&m // farkut - gina tricot // saappaat - prisma // kaulakoru - accessorize // hanskat - prisma

Michelin-ukko tässä moi :D Puolustan muhkeaa olemustani tosin sillä että pakkasta taisi olla noin -18 astetta. Mun oli tarkoitus kuvata asu vielä ilman takkia mutta se jäi kyllä sattuneesta syystä pelkäksi haaveeksi :D

Toi New Lookin takki on ehkä maailman lämpimin! Kuin olisi untuvapeittoon kääriytynyt. Pidän myös tosta materiaalista ja tekonahkareunuksista. Niin ja neuletakki on muuten uusi! Vaikka mä kaikennäköisissä halpahalleissa shoppailenkin niin en silti olisi uskonut löytäväni Säästöpörssin vaatepuolelta mitään ostettavaa mutta toisin kävi. Paitsi että toi on lämmin ja kivan värinen, niin materiaaliltaan se on puoliksi puuvillaa ja se on iso plussa ainakin mun näkökulmasta. Tosi harvoin löytää kaupoista puuvillaisia neuleita joten mä ainakin tartun tilaisuuteen heti kun sellaisen löydän, varsinkin kun hintakin on kohdallaan, eli tässä tapauksessa 15e. Eiiii paha :)


~satu



sunnuntai 19. tammikuuta 2014

zebra

pipo - gina tricot // huivi - vanha // paita - lindex // legginsit - h&m // nilkkurit - h&m // kello - new look // sormus - h&m

Heh, mun teki vähän mieli hassutella tätä postausta tehdessä.. :D Nää alkaakin olemaan viimeisiä kuvia "ajalta ennen talvea" eli luulen että tästä eteenpäin kuvat alkaakin olemaan vähän lumisempia. Tosin nyt on ollut sen verran kylmä ettei ainakaan tämä tyttö ole ollut kovinkaan innostunut asukuvien otosta joten luulen että ensi viikko tulee sen suhteen olemaan vähän hiljaisempi.

En oo käyttäyt seeprahuiviani piiiiiiiiitkään aikaan ja olin jo jossain vaiheessa laittamassa sitä kirppiskasaankin mutta onneksi en laittanut. Oon nimittäin alkanut uudestaan lämpeemään siihen ja pinkin piponi kanssa se muodostaa mielestäni todella oivallisen parivaljakon. Seeprakuvio on musta myös hauska vaihtoehto esim. leokuosille.

~satu


torstai 16. tammikuuta 2014

blue dreams...

feeling blue

coat (john lewis-sold out) // gloves // dress // earrings // watch (sold out-similar) // heels // bag // boots


Muutama sininen unelma näin torstai-päivään.. :)

~satu

keskiviikko 15. tammikuuta 2014

dreaming of spring

bleiseri - ellos // paita - h&m // farkut - gina tricot // saappaat - spm (zalando) // laukku - o.i.s // kaulakorut - h&m ja seppälä // kello - yves camani // rannekoru - bijou brigitte

Hieman aikaista ehkä vielä tässä vaiheessa puhua keväästä, mutta ainakin mun ajatukset kääntyy sinne ihan tuon tuostakin ja se näkyy myös mun pukeutumisessa. Kovin keväisin värein mentiin myös tässä pinkki-minttuisessa asussa. Musta tuntuu että asun nykyisin bleisereissä, niin usein niitä on tullut viime aikoina käytettyä.


~satu

tiistai 14. tammikuuta 2014

the plaid scarf

huivi - kappahl // bleiseri - seppälä // neule - h&m // farkut - h&m // laukku - seppälä // kello - gina tricot // nilkkurit - h&m

Hassua palata näihin lumettomiin kuviin nyt kun maa on valkoinen ja pakkasta toistakymmentä astetta mutta nää on tosiaan otettu viime viikolla ennen kun toi talvisää alkoi. Mulla ei näin pimeään aikaan ole mahdollisuutta kuvata joka päivä niin pitää ottaa kuvia silloin kun ehtii valoisaan aikaan.

Ruutuhuivi ei esittelyjä kaipaa, löytyyhän sellainen varmasti lähes jokaisen kaapista ja omani ovat myös ahkerassa käytössä. Eniten käyttämäni huivi ei tosin ole tänne jostain syystä kovin useasti päätynyt vaikka se on kulkenut kaulassani lähes päivittäin. Ajattelinkin että sen kaveriksi olisi kiva saada myös joku toinen niiksi päiviksi kun toinen on pesussa tai muuten vaan haluaa hieman vaihtelua. Näissä kuvissa näkyvän yksilön bongasin Kappahlista jokin aika sitten ja sehän lähti mukaan kun hintaakaan ei ollut 7 euroa enempää. Mission accomplished! :)


~satu


maanantai 13. tammikuuta 2014

snow day

liivi - seppälä // paita - seppälä // housut - cubus // kengät - nelly // hanskat - prisma // kello - yves camani // aurinkolasit - h&m

Ajattelin eilen etten taida jaksaa ottaa asukuvia ollenkaan, mutta koska ulkona näytti niin kauniilta ja valkoiselta auringon pilkistäessä pilven takaa, niin en voinutkaan jättää kuvia ottamatta. Tietysti aurinko hävisi pilvien taakse heti kun sain kaivettua kameran esiin, mutta niinhän siinä aina käy. 

Kaivoin pitkästä aikaa kissantassuni kaapista esiin, nämä Nellyn nilkkurit nimittäin. Nää on niin hauskat karvoineen kaikkineen! Niin ja tässä näkyy nyt kunnolla myös Seppälän alesta ostamani käännettävä liivi. 


~satu


lauantai 11. tammikuuta 2014

omg it's snowing

nilkkurit - seppälä // kaikki muu - h&m

Talvi tuli näemmä taas, ainakin toistaiseksi. Vaikka lähtökohtaisesti en voi sietää talvikelejä, niin silti munkin on myönnettävä että tuolla ulkona näyttää kyllä aika kauniilta nyt kun kaikki on valkoista. Ja onhan tää ihan kivaa vaihtelua niille vesikeleille.

Nyt taidan ottaa kaakaomukin kouraan ja laittaa Netflixistä pyörimään Hart of Dixie. Oletteko te katsoneet kyseistä sarjaa? Mä oon aivan koukussa! Oon itseasiassa jo katsonut kaksi ekaa tuotantokautta mutta siitä on jonkin verran jo aikaa niin ajattelin että toinen kierros voisi olla paikallaan.


~satu