perjantai 28. helmikuuta 2014

black & pink friday


Tulihan se perjantai sieltä, eikä yhtään liian aikasin ainakaan meikäläiselle. Oon ollut tällä viikolla jotenkin niin väsynyt ettei tosikaan, en tiiä mikä kevätuupumus iskenyt yhtäkkiä. Hassua kun vasta viime postauksessa intoilin kuinka paljon energiaa mulla onkaan :D ehkä mä sitten käytin ne kaikki heti sillon samana päivänä.

Tässä on taas yksi väriyhdistelmä joka toimii mun mielestä aina tosi hyvin, nimittäin musta ja pinkki. Hassua kuinka monipuolinen väri pinkkikin oikeastaan on, sekin menee loppujen lopuksi tosi monen värin kanssa hyvin yhteen. Noi korvikset on ollut aika tehokäytössä viime aikoina, nekin on vähän sellaiset neutraalit että ne on helppo yhdistää asuun kun asuun.


tiistai 25. helmikuuta 2014

nothing beats white blazer


Hellurei! Ai että, mulla on ollut nyt alkuviikosta ihan hitsin keväinen fiilis! Ihanaa kun aamulla on valoisaa kun lähtee töihin ja linnut laulaa. Onhan se mahdollista et joku takatalvi vielä yllättää mut who cares? Mulla on ainakin jo valon lisääntymisen myötä ihan superpaljon enemmän energiaa.

Päätin tällä kertaa käydä kuvailemassa asuakin vähän muualla kun siellä ainaisella takapihalla ja vaikkei tää parkkihallikaan varsinaisesti mikään maailman glamoröösein kuvauspaikka ole, niin tulihan näistä silti aika kivoja vaikka itse sanonkin. Mä ainakin ite tykkään, vähän erilaisia kun normisti :) Keväinen fiilikseni johti myös siihen että kaivoin kaapista valkoisen bleiserini, jonka vahvasti yhdistän kesään mutta toimiihan tuo ihan vuoden ympäri. Ja kuinka raikkaaksi toi tekee asun kun asun! Musta tuntuu että jätesäkkikin näyttäis hyvältä jos siihen heittäis vaan valkoisen bleiserin päälle :D

Mulla on selkeästi myös jokin ruusuinnostus meneillään kun niitä tuppaa löytymään vähän joka asusta. Oon kyllä huomannut että mulla menee vähän kausittain toi että mikä kuvio viehättää. Jossain vaiheessa se oli leokuvio, sitten raidat, ruutu ja nyt vissiin nää kukat. Nähtäväksi jää mihin hurahdan seuraavaksi :D


sunnuntai 23. helmikuuta 2014

neutral shades


Vaikka rakastankin kirkkaita värejä, niin mäkin kaipaan silti välillä jotain hyvin neutraaleja sävyjä ylleni. Tällä kertaa väripalettiin kuului vähän vaaleanroosaa, harmaata, oliivinihreää ja valkoista. Ihanaa muuten kun on voinut jo kaivaa lenkkarit kaapista! Fiilis on heti vähän keveämpi (ja keväisempi) niiden kanssa.

Uaah, mulla ois varmaan miljoona asiaa tehtävälistalla. Mulla ois piirrettävänä yksi tilaustyö ja muitakin piirustusjuttuja on tossa vähän työn alla. Lisäksi ostin uuden kaapin makuuhuoneeseen mun vanhan peilipöydän tilalle ja se on tossa odotellut jo varmaan viikon verran että saisin tavarat sinne sisään. 

Tarviiko kukaan muuten tämmöstä peilipöytää? Nyt lähtis halvalla jos vaan joku on kiinnostunut. Tosta keskimmäisestä laatikosta on lähtenyt toi vetojuttu irti mutta se ja sen ruuvi on kyllä tallella joten äkkiäkös sen kiinnittää takaisin. Vanhahan tää on mutta tota vetojuttua lukuunottamatta täysin ehjä. 


Heh, mun pehmosiili on näemmä päässyt kuvaan myös :P 

Mutta tosiaan, jos siellä kiinnostuneita on, niin laitappa viestiä osoitteeseen otlsatu@gmail.com


torstai 20. helmikuuta 2014

double denim, double fun


Denim on denim-tyyli on yksi omia lemppareitani. Se on helppo mutta näyttää kivalta ja se toimii joka kerta kun ei tiedä mitä laittaisi päälleen. Parhaan tuloksen (ainakin mun mielestä) saa kun ylä- ja alaosa on hieman erilaista denimiä.

Niin joo, ja pitihän mun esitellä myös noita uusia kissantassuja! Noi iski mun silmään DinSkossa ja hintalappua vilkaistuani (10e!) kiikutin popot suoraa päätä kassalle. Tykkään tosta selkeästä leokuviosta ja myös mallista. Kävelytuntumakaan ei ole hassumpi, joten eiköhän näillä monia monituisia kilometrejä vielä tassutella :)

___________________________________

takki - h&m
paita - h&m
farkut - gina tricot
kengät - dinsko
laukku - lindex
aurinkolasit - h&m
kello - yves camani

keskiviikko 19. helmikuuta 2014

detailed


Innostuin pitkästä aikaa taas piirtämään lyijykynällä, tosin täysin mustavalkoista kuvaa en malttanut tälläkään kertaa tehdä kuten näkyy :D Musta oli vaan hauska idea lisätä muuten mustavalkoiseen kuvaan jokin väriläiskä, tällä kertaa laukun muodossa.

Tollaset ois muuten mun unelmahiukset, tummat ja pitkät. Omani ovat kuitenkin tällä hetkellä kaikkea muuta mutta ehkä joku päivä innostun taas värjäämään. We'll see.. :)


maanantai 17. helmikuuta 2014

roses? yes please!


Tein tossa jokin aika sitten ihan fantastisen nettikauppalöydön (tai eihän se mikään löytö ole kun muissa blogeissa tästä on puhuttu jo ties kuinka kauan, mutta mulle itselle tämä oli löytö) nimittäin Sheinside! Mun on jo ties kuinka monta kertaa pitänyt käydä katsastamassa kyseinen sivusto mutta vasta ihan jokin aika sitten sain vihdoin aikaiseksi käydä siellä vähän tutkimassa valikoimaa. Ja sieltähän löytyi vaikka mitä! Sain onneksi hillittyä itseni ja ostohimoni ja laitoin tällä kertaa tilaukseen vain tän ihanan ruusuneuleen. Noi värit on niin täydelliset! "Onneksi" viime aikoina on ollut myös aika hyvät kumpparikelit niin sain mätsättyä saappaat noiden ruusujen kanssa ;)

__________________________________

neule - sheinside
farkut - gina tricot
laukku - o.i.s
saappaat - nokia
kello - yves camani
rannekorut - h&m, bijou brigitte
kaulakoru - h&m


lauantai 15. helmikuuta 2014

blog challenge vol. 2


Sain jo jonkin aikaa sitten (sorry myöhäinen reagointini!) LauraIda-blogin Lauralta samanlaisen blogihaasteen kun olen jo kertaalleen tehnytkin (täällä), mutta koska tämmöset on musta hauskoja niin päätin tottakai naputella vastaukset tähänkin :)

Säännöt:

"Haasteen tarkotuksena on haastaa blogeja, joissa on alle 300 lukijaa ja antaa blogeille näkyvyyttä.
 1. Jokaisen haastetun tulee kertoa 11 faktaa itsestään
2. Pitää myös vastata haastajan 11 kysymykseen
3. Haastetun pitää keksiä 11 uutta kysymystä uusille haastetuille
4. Pitää haastaa 11 bloggaajaa, joilla on alle 300 lukijaa
5. Haasteessa tulee lukea kenet on haastanut ja kertoa se haastetuille
6. Eikä saa haastaa sitä joka haastoi sinut "


Sen verran fuskaan etten tällä kertaa laita haastetta eteenpäin koska olen sen jo kertaalleen tehnyt, mutta tässä kuitenkin omat vastaukseni.


11 faktaa

1. En ole ikinä käynyt salilla. Tai ehkä olen joskus mutta en sillä tavalla että olisin käyttänyt niitä laitteita. Not my thing.
2. Viihdyn hyvin yksin. Niin paljon kuin kaikista ystävistäni pidänkin enkä tulisi toimeen ilman heitä, niin tykkään myös viettää aikaa ihan pelkästään itseni kanssa. Saatan käydä yksin leffassa tai syömässä ja shoppailutkin hoidan pääosin itsekseni.
3. Jos saisin valita jonkin yliluonnollisen kyvyn, valitsisin teleporttauksen. Olisi niin siistiä pystyä vaan siirtymään salamannopeasti paikasta toiseen.
4. En ole rantalomailija. Älkää käsittäkö väärin, rakastan aurinkoa ja lämpöä mutta musta vaan ei ole makaamaan rannalla monta tuntia putkeen.
5. Olen melkoinen Pepsi max-addikti ja sitä löytyykin lähes aina meidän jääkaapista.
6. Kuuntelen musiikkia tosi harvoin. Pidän kyllä musiikista esim. autossa ja tietty baarissa mutta muuten en juuri musiikkia kuuntele.
7. En pidä lapsista. Pahoitteluni jos siellä ruudun takana on äitejä, mutta lapset ei vaan oo mun juttu.
8. Pidän kaikesta avaruuteen liittyvästä. Avaruusleffoista ja -kirjoista ja lehtiartikkeleista. Meille töihin tulee Tiede-lehti ja sen avaruusosio on mun ehdottomia lemppareita.
9. Vähän ehkä edelliseen liittyen, rakastan kaikkea scifiaiheista, eli kaikkea tulevaisuuteen liittyvää. Mulla on tälläkin hetkellä luettavana eräs tämän lajityypin kirja ja oon ihan koukussa. Mua jotenkin kiehtoo kaikki teoriat siitä millaiselta tulevaisuus voisi näyttää ja mitä siellä voisi tapahtua.
10. En pidä oliiveista. Haluaisin tosin pitää niistä ja ehkä siksi otan niitä aina lautaselle pari jos niitä on tarjolla mutta ainakaan vielä en ole oppinut niistä pitämään.
11. Ahdistun jos mulla ei ole autoa jostain syystä käytössä. Mulla on ollut oma auto 18-vuotiaasta asti ja se merkitsee mulle tietynlaista vapautta, sitä että voi mennä ja tulla ihan milloin ja mihin haluaa. Sen takia ahdistun aina vähän jos auto on esimerkiksi huollossa, vaikka en sillä hetkellä autoa tarvitsisikaan. Mulle on vaan tärkeää tietää että auto on mulla käytössä jos haluan jonnekkin lähteä.


**************************************************************

Sitten kysymykset!

1.Mikä on lempivaatteesi? Mun on kyllä pakko vastata tähän että pörröinen ja lämmin aamutakkini ;)
2.Moneltako heräät aamuisin? Työaamuisin siinä puoli seitsemän ja seitsemän välillä (yök) ja vapaapäivisin siinä kymmenen pintaan.
3.Mitä lehtiä luet? Lemppareitani on InStyle ja Country Living. Perustelen tota jälkimmäistä sillä että maatilan kasvattina mua edelleen vähän kiehtoo kaikki maalla asumiseen liittyvä :D
4.Lempieläin? Hevonen ;)
5.Jos et voisi asua Suomessa, missä maassa haluaisit asua? Varmaankin Jenkeissä.
6.Mitä kieliä osaat? Englantia ja ruotsia, jälkimmäistä kuitenkin tosi vähän. Saksaakin olen lukenut koulussa aika pitkään mutta ei oikein voi sanoa että varsinaisesti osaisin sitä, ainakaan enää.
7.Hame vai farkut? Farkut.
8.Joulu vai juhannus? Voi että, molemmat on ihania.. En osaa valita! Rakastan kesää ja juhannusta mutta jouluaaton tunnelma on myös jotain niin parasta.
9.Lempi Disney-leffa? Bambi, vaikka se onkin niin surullinen.
10.Lempiurheilulaji? Ratsastus!
11.Minkä kirjan luit viimeksi? Rick Riordanin Salamavaras (Percy Jackson). Tällä hetkellä mulla on kesken Ally Condien "Tarkoitettu" (se scifi-kirja josta sanoin faktoissa).


Siinäpä se!

torstai 13. helmikuuta 2014

thursday things


Heeellou! Mulla ei jostain syystä pää toimi tänään ollenkaan eikä mulla oikeestaan oo mitään hajua siitäkään mitä tänne juttelisin. Asu on melko simppeli joka kuitenkin sisältää monia mun lempparijuttuja; pinkkiä, ruutua, vähän blingiä korvisten muodossa ja puuvillaneule. Näillä mennään.

Tänään on ihmetelty meidän työpaikan ikkuinoista penkkarimeininkejä ja päivitelty taas sitä kuinka vanhaksi sitä itsensä aina tuntee noita abeja nähdessään :D Omista penkkareistani taitaa olla about 8 vuotta. Kamala kuinka nopeasti aika rientää. Hauskahan noita on kyllä katsella ja se abien ilo tarttuu kyllä itseenkin :)

Huhhuh, käytiin just pizzalla ja olo onkin nyt sen mukainen :D Kaupan päälle sai vielä pullankin mukaan mutta se taitaa suosiolla jäädä myöhemmäksi. Taidanpa laittaa jonkun sarjan tosta pyörimään ja rentoilla tossa sohvalla loppuillan. Kuulumisiin!

_________________________

takki - seppälä
neule - lindex
ruutupaita - seppälä
housut - gina tricot
laukku - seppälä
nilkkurit - h&m
korvakorut - accessorize

tiistai 11. helmikuuta 2014

2 in 1


En viittaa otsikolla tällä kertaa shampooseen vaan tohon Monkista löytämääni neuleeseen jossa on ikäänkuin neule ja kaulakoru samassa. Kätevää! Olin monta kertaa hypistellyt tota jo normihintaisena mutta nähtyäni neuleen olevan nyt alessa nappasin sen muitta mutkitta mukaani. Toi muistuttaa mua vähän eräästä H&M Trend-malliston (?) collegepaidasta jota oli jokin aika sitten myynnissä ja siinä oli myös tollasia vähän samankaltaisia koristeluja ja värikin tais olla aika sama. Mua kiinnosti se ihan kauheasti mutta en viitsinyt käyttää viittäkymppiä moiseen. Hyvä etten käyttänyt koska tää Monkin versio verotti lompakkoani nyt vaan 15 euron verran. 

_______________________________

neule - monki
hame - bikbok
takki - h&m
nilkkurit - h&m
laukku - seppälä


sunnuntai 9. helmikuuta 2014

check coat // music talk

takki - cubus // poolopaita - h&m // farkut - gina tricot // nilkkurit - h&m // laukku - lindex // kaulakoru - vanha

Tukka sojottaa mut ei anneta sen haitata. Mun innostus ruutuun ei vaan ota loppuakseen ja viimeisin lisäys kokoelmaani onkin tämä pehmoinen takki Cubuksesta. Ja tää on oikeesti lämmin! Perus villakangastakeissa mulle tuppaa näin keskitalvella tulemaan vähän vilu mutta tällä tarkenee vähän kylmemmälläkin. Pieni musta tikkilaukku on myös uusi. Oon etsinyt jo ties kuinka kauan jotain kivaa mustaa pikkulaukkua mihin kuitenkin mahtuis lompakko ja kännykkä ja vähän meikkejä jne. ja tää Lindexin yksilö oli just eikä melkein.

Vitsit, oon vieläkin niin fiiliksissä eilisillasta. Oltiin Kaapelitehtaalla We Love The 90's Helsinki-tapahtumassa jossa esiintyi muutamia tunnettuja ysäriartisteja Pandorasta Basic Elementiin. Mä kuuntelen yleisesti ottaen aika vähän musiikkia ja tosi harvoin käyn missään musiikkitapahtumissa mutta tää oli kyllä ihan must see. Vaikka pidänkin myös ihan "nykymusiikista" niin ysärissä on sitä jotain mikä saa mut syttymään ja sen pienen musiikkifiilistelijän itsessäni heräämään henkiin. Ehkä se johtuu siitä että 90-luvulla musiikkia tuli kuunneltuakin enemmän. Joka tapauksessa oli jotenkin niin siistiä nähdä livenä niitä artisteja joiden levyjä tuli kuunneltua silloin joskus niin monta kertaa läpi että ne osasi ulkoa etu- ja takaperin. Omia lemppareitani tapahtumassa oli ainakin Daze, Basic Element ja E-Type. Solid Base olis myös ollut aika jees, mutta se esiintyi niin myöhään ettei jaksettu jäädä enää sinne asti. Huippuilta oli joka tapauksessa!


E-Type

Basic Element

Pandora


perjantai 7. helmikuuta 2014

grey & pink


 TGIF! Uah, miten voi ihmistä väsyttää näin paljon? Vaikka meen (ainakin omalla mittakaavallani) aikaisin nukkumaan niin silti aamulla pitää suunnilleen herättää itsensä kuolleista. Tästä syystä pukeutuminenkaan ei oo ihan hirveesti inspannut viime aikoina ja viime päivät onkin menty aikalailla neule&farkut-linjalla. Kovin erilainen ei ole näiden kuvienkaan asu mutta tässä tykkään tosta harmaan ja pinkin väriyhdistelmästä. Jotenkin noi tasapainottaa toisiaan tosi hyvin, sähäkkä pinkki ja rauhallinen harmaa.

_________________________

takki - h&m
paita - h&m
farkut - gina tricot
saappaat - prisma
kaulakoru - accessorize

maanantai 3. helmikuuta 2014

check mate (winter edition)





Muistatteko vielä tämän postauksen kesältä? Tykkään tosta shakkikuviosta paljon, joten olin aika iloinen kun löysin Prismasta neuleen samalla kuviolla. Toi on kaiken lisäksi myös 100% puuvillaa! Mä taidan kohta kyllä oikeesti keskittää mun vaateshoppailut Prismaan ja Säästöpörssiin kun niistä tuntuu tällaisia helmiä löytyvän koko ajan :D

_______________________________

neule - prisma
housut - seppälä
kaulakoru - ebay
takki - seppälä