maanantai 31. maaliskuuta 2014

signs of spring


Kevään ja kesän lähestyessä alan himoitsemaan ihonmyötäisen stretch-farkkujeni sijasta enemmän tällaisia boyfriend-mallisia, mieluiten revityillä yksityiskohdilla. Tässä mulla on päällä nämä Onlyt jotka täällä ovat näkyneet ennenkin mutta mulla on suunnitteilla etsiä kesäksi jotkut vähän vaaleammat ja ehkä vielä astetta väljemmät.

 Kuten jo edellisessä postauksessa mainitsin, niin kaivoin kaapista muutamat lempikorkokenkäni esille enkä voinut vastustaa kiusausta hieman ulkoiluttaa yhtä paria. Ilmatkin on ollut onneksi jo sen verran lämpimämmät ettei edes kauheasti jalkoja palellut.
Kaappasin mukaan myös uuden leoclutchini ja tosta fuksiapaidasta en vaan saa tarpeekseni! Tykkään tosta väristä niin paljon :)
_______________________________________

paita - lindex
farkut - only
kengät - nelly
clutch - monki
sydänsormus - h&m
rannekoru - bijou brigitte


lauantai 29. maaliskuuta 2014

weekend randoms


Monkilla oli hauska kampanja jossa hymyllä saa ostoksista 10% alennusta. Ihana! Tästä vois muutkin kaupat ottaa vinkkiä ;) Monkista lähti tosiaan mukaan collegepaita ja leoclutch.



Keväisin on aina pakko ostaa narsisseja. Ehkä iloisimpia kukkia ikinä!



Päätin kaivaa talvisäilöstä esiin muutamat lempikorkkarini. Nämä Friis & Companyn ihanuudet ostin alesta joskus syksyllä. Kohta näitä pääsee vihdosta viimein käyttämään!<3



Piirtämistä! Mulla on vieläkin kesken tämä tilaustyö jota olen työstänyt nyt jo vähän reilun kuukauden verran. Mulla on tosin kova aikomus tehdä tämä loppuun nyt viikonloppuna.



Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä... tän viikonlopun herkku! Wiener nougat on yksi mun ehdottomista lempikarkeista. Mmmmmm...


Mitäs teidän viikonloppuun kuuluu?


torstai 27. maaliskuuta 2014

wild fuchsia


Olin viime viikolla saanut jostain päähäni että mun on saatava kietaisumallinen fuksian värinen paita. Kävin läpi vaikka kuinka monta eri kauppaa mutta mistään ei oikein löytynyt sellaista joka olisi ollut juuri oikeanlainen ja jos olikin, niin hinta ei ihan mennyt omaan budjettiini. Olin jo luopumassa toivosta mutta päätin käydä vielä kerran kiertämässä Lindexin läpi ja mikäs siellä alerekissä mua odottikaan... ihan täydellinen fuksian värinen kietaisupaita ja mikä parasta, hinta oli 10 euroa. Wuhuu! Tää oli tosin hieman liian isoa kokoa mutta ei se loppupeleissä kauheasti näy tämän mallisessa paidassa.

p.s. Minkä takia muuten aina asukuvia ottaessa tuulee niin hitosti? :D Näissä kuvissa sitä ei ehkä niin nää mutta sekä mun hiukset että huivi oli ihan just lähössä lentoon ja silmät vuosi ihan antaumuksella.
 
_______________________________________

paita - lindex
huivi - seppälä
housut - seppälä
kaulakoru - accessorize
laukku - o.i.s
ballerinat - prisma
kello - yves camani



tiistai 25. maaliskuuta 2014

ruffle skirt


Mun täytyy heti alkuun sanoa että minihameet ei lähtökohtaisesti ole mun juttu mutta kun näin tän kuviollisen röyhelöunelman Zarassa, olin yksinkertaisesti myyty! Jokin tossa kuviossa ja röyhelöissä viehättää mua suuresti. Saishan toi olla kyllä hitusen pidempi, mä en ole ihan täysin kotonani näin lyhyessä hameessa vaikka yläosa olisikin tollainen pitkähihainen. Mietinkin että ehkä ton "helmataitoksen" sais jotenkin purettua niin että sen sais käännettyä alas, tulis ainakin pari senttiä pituutta lisää. Hmm, pitänee tutkia asiaa.

_________________________________________

hame - zara
paita - h&m
kengät - asos
kello - yves camani


maanantai 24. maaliskuuta 2014

leo & lace


Oon huomannut että mulla on tosi ärsyttäviä poseerausmaneereita. Yks on toi että vedän hartiat korviin, sitten pää kallelleen ja kaiken päälle vielä typerännäköinen hymy. Jess. Toinen on toi että en vaan yksinkertaisesti osaa seistä suorassa kuvissa vaan vääntelen itseäni ties miten kummallisiin asentoihin. Pahinta on se että LUULEN näyttäväni hyvältä niin, vaikka totuus on ihan toinen :D No, täytynee vaan jatkaa harjoittelua, ehkä mä joskus vielä opin.

Mun teki viikonloppuna pitkästä aikaa mieli laittaa päälleni jotain pitsistä ja kaivoin kesävaatteiden joukosta esiin tän H&M:n pitsimekon. Kivaa vaihtelua kun mekkojakaan ei kuitenkaan liian usein tule käytettyä.

Tähän asti maanantai on ollut aika tylsä ja masentava mutta ajattelin piristää itseäni hakemalla postista mieluisen paketin ja menemällä tallille katsomaan tunteja. Eläimet ja eritoten hevoset piristävät aina!

________________________________

takki - h&m
mekko - h&m
kengät - seppälä
huivi - h&m
laukku - ebay


lauantai 22. maaliskuuta 2014

my makeup


Mua aina kiinnostaa mitä ihmiset nassuunsa laittavat joten ajattelin kyhätä tällaisen meikkipostauksen itsekkin. Tässä ei mitään kauhean ihmeellistä ja mullistavaa ole mutta nämä toimivat itselläni ainakin tosi hyvin. 



Mulla on tosi rasvoittuva iho joka alkaa kiiltelemään jo aika nopeasti pesun jälkeen. Sen vuoksi käytän meikin alla tätä Nivean Control Shine-kosteusvoidetta joka hillitsee ihon kiiltoa ja antaa mattapinnan. Acnicylia laitan oikeastaan enemmän iltaisin tarpeen mukaan mahdollisten näppylöiden päälle mutta laitan sitä usein myös päiväksi meikin alle. Mä oon kärsinyt aika pahasta aknesta varhaisteinivuosista lähtien mutta vaikka pahin on onneksi jo ohi, niin silti saan näppylöitä aina silloin tällöin.



Meikkivoiteena käytän We Care Icon-sarjan Matt Wear-meikkivoidetta joka on todella peittävä (itselleni tosi tärkeä juttu), mutta samalla kuitenkin kevyt. Mulla oli kauhea kriisi Nivean lopetettua meikkien valmistuksen koska olin käyttänyt kyseisen merkin meikkivoidetta (Ideal Finish, muistaakseni) jo useita vuosia. Onneksi löysin tämän WCI:n lähes vastaavan. 
Puuterina mulla toimii Lumenen Natural Code-sarjan puuteri. Tosi hyvä peruspuuteri jossa on mielestäni hyvä hinta-laatusuhde.



Käytän yleensä sekä aurinkopuuteria että poskipunaa. Rimmelin aurinkopuuteri sävyssä 021 Sunlight on ollut varsin kelpo omiin tarpeisiini, kuten myös toi Lumenen poskipuna, sävyssä 5 (Punastus). Laitan aurinkopuuteria enemmän lähinnä poskiluun alle ja poskipunaa vähän keskemmälle poskea.



Mulla on tosi vaaleat kulmat jotka eivät oikeastaan kauheasti näy mihinkään jos niitä ei vahvista kulmakynällä. Tällä hetkellä käytän Lumenen kulmakynää, sävyä 3 (vaaleanruskea).
Mä teen silmänrajaukset yleensä vain yläluomeen ja siihen käytän tätä Lancômen rajauskynää. Jossain vaiheessa käytin myös nestemäisiä rajauskyniä mutta totesin että tää ei-nestemäinen kynä pysyy mulla paljon paremmin. Näiden lisäksi käytän joskus myös valkoista rajauskynää silmän sisänurkassa. Sitä en tullut kuvanneeksi mutta se taitaa muistaakseni olla ihan joku Seppälän meikkiosastolta ostettu.



Mulle on kertynyt aika paljon erivärisiä luomivärejä mutta viime aikoina en ole enää kauheasti muuta käyttänyt kun tätä H&M:n Biscotti Dreams-palettia. Tässä on mielestäni aika täydelliset sävyt ja hyvä pigmentti. Hintaansa nähden mielestäni siis todella hyvä tuote!



Tässä on ehkä parhain ripsiväri ikinä! Ainakin itse olen tätä mieltä. Erottelee jokaisen ripsen hyvin antaa pituutta. Tää on ollut mun luottoripsari jo monta vuotta. Tosin voin kyllä sanoa että kaikki nää Telescopic-ripsarit on todella hyviä. Jokin aika sitten ostin kokeiluun tän Telescopic-sarjan False Lash-ripsarin ja sekin on aivan mahtava! 



Tää on mun työpäivien pelastaja! Nää on siis puuteripapereita jolla painellaan iholta ylimääräinen kiilto pois. Puuteria laitan yleensä ainoastaan aamulla mutta päivän mittaan kun iho alkaa kiiltelemään, käytän näitä. Tavallista puuteria lisättäessä tulee helposti tosi pakkeloitunut olo varsinkin jos sitä monta kertaa päivässä lisäilee mutta tän kanssa sitä ongelmaa ei ole vaikka näissä hieman puuteria mukana onkin. Nää tosiaan vaan imee sen ylimääräisen kiillon pois.



Sitten puuttuu enää viimeinen silaus, eli omalla kohdallani se on useinmiten huulipuna. Tämänhetkinen suosikkini on tämä Maybellinen Color Sensational-puna, sävyssä Pink Pop. Fuchsia Flash on myös aivan ihana ja sitäkin olen käyttänyt tosi paljon.


Siinäpä ne! Onko teillä mitään samoja suosikkeja?


torstai 20. maaliskuuta 2014

three patterns


Tämä taitaakin olla oma ennätykseni sen suhteen kuinka monta eri kuviota asussa on. Omaan silmääni tää ei kuitenkaan näytä pahalta kun asussa on myös jotain yksivärisiä elementtejä tasapainottamassa kokonaisuutta. 

Toi liivi on kyllä niin kiva, tykkään siitä paljon. Pelkästään sillä ei tietenkään ulkona vielä pärjää mutta oon todennut että se on hyvä lämmittäjä ohuempien takkien alla. Kattelin tossa kyllä että viikonlopuks näyttäis tulevan ihan hyvät (ja vähän lämpimämmät) kelit. Peukut ja varpaat pystyyn että näin kävis! :)

_________________________________

paita - h&m
hame - seppälä
liivi - 2nd hand
sukkahousut - h&m
laukku - seppälä
kengät - h&m
korvakorut - accessorize
kello - new look


keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

cravings from h&m...

kuvat: h&m.com

En tiedä mikä siinä on mutta mua ei ole vähään aikaan huvittanut käydä H&M:llä. Vielä jokin aika sitten se oli yksi vakkareistani jos lähdin shoppailemaan mutta viime aikoina olen löytänyt itseni enemmänkin Lindexin, Kappahlin ja Zaran kaltaisista liikkeistä. Olenkohan sittenkin alkanut aikuistumaan? Ei kai sentään... :P

H&M:n uutta kevätkuvastoa selaillessani löysin kuitenkin muutamia hyvinkin kiinnostavia juttuja joita en yhtään pistäisi pahakseni jos vaatekaappiini saisin. Juuri puhuin sitä kuinka haluaisin hieman kartuttaa hamevalikoimaani kesäksi ja sitä ajatellen tuolta löytyi useitakin varteenotettavia yksilöitä. Ja hei miten söpöt on noi sormukset?? Housuissa tykkään tosta kuviosta ja väriyhdistelmästä ja toi räikeän pinkki kietaisupaita on vaan niin herkullisen värinen ja mallikin on tosi kiva. Toi menis hyvin myös noiden housujen ja vaikka ton raitahameenkin kanssa.

Onko teillä jotain suosikkeja H&M:n kevätmallistossa?


p.s. Se Lindexin valashame josta puhuin jokin aika sitten ei ollutkaan luonnossa ihan sellainen kun olin sen kuvitellut, joten päädyin palauttamaan sen. Sääli koska kuvio oli kuitenkin niin hauska :P