tiistai 29. huhtikuuta 2014

pink panther


Tällainen housumalli ei ehkä lähtökohtaisesti ole ihan mun ominta tyyliä, mutta jokin noissa veti mua puoleensa niin että mun oli ihan pakko kiikuttaa ne sovituskoppiin ja sitä kautta kassalle. Näin jälkikäteen olen iloinen että niin tein, sillä luulenpa että nämä hattarapöksyt tulevat saamaan käyttöä ihan kiitettävästi tulevana kesänä, niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Tämä on enemmän työasu, mutta vapaa-ajalla suunnittelin pukevani nämä vaikkapa rennon raitaneuleen ja ballerinojen kanssa.
__________________________________________

housut - bikbok
bleiseri - asos
toppi - lindex
kengät - asos
laukku - ebay
kello - yves camani
rannekoru - accessorize


maanantai 28. huhtikuuta 2014

spring flowers


Heippa ja hauskaa maanantaita! Enpä olis normaalisti maanantaina näin hyväntuulinen mutta toi lähestyvä vappu nostaa myös meikäläisen suupielet kohti korvia. Mitään sen kummempia suunnitelmia mulla ei sen varalle ole mutta ihanaa taas kun saa hieman lomailla ihan keskellä viikkoa ja nauttia keväästä.

Asun suhteen ollaankin tänään melko hempeissä ja kukkaisissa tunnelmissa. Ostin tuon BikBokin kukkapaidan sillä ajatuksella että se voisi näyttää kivalta vaikkapa ohuiden neuleiden alla. Totesin kuitenkin että eipä se ole hassumpi yksinäänkään valkoisten farkkujen ja nuden väristen asusteiden kanssa. Uusi laukku on tässä myös ekaa kertaa käytössä ja tajusin muuten vasta jälkeenpäin kuinka hyvin se sopii noiden Nellyn kenkien kanssa.
_______________________________

paita - bikbok
housut - seppälä
kengät - nelly.com
laukku - o.i.s
kello - yves camani
kaulakoru - vanha


sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

weekend randoms


Keltaisilla kukilla jatketaan! Pääsiäisenä ikkunalautaa koristivat keltaiset tulppaanit ja niiden mentyä huonoksi korvasin ne tällä keltaisella tulilatvalla.




Uusi kevätlaukku! Kaipasin jotain vaaleansävyistä peruslaukkua ja Aleksi 13:sta löytyi tämä täydellinen O.I.S:n veska. Mä sitten pidän ton merkin laukuista! Kauniita ja hintaansa nähden laadukkaita.



Leivoin pitkästä aikaa mokkapaloja (tai lähinnä suklaakakun puolelle tää yleensä meillä menee kuten näkyy :D). Tää on vaan niin syntisen hyvää! Nonparelleja en muistanut ostaa kaupasta mutta eipä se paljon makuun vaikuta.



Koruaskartelua! Näistä aineksista ois syntymässä kaulakoru, voin vaikka jakaa ohjeen täälläkin mikäli tää nyt onnistuu :D



Bongailin omaa pärstääni uusimmasta Cosmosta. 



Värjäytettyäni omat hiukseni silloin parisen viikkoa sitten totesin että täytyypä värjätä nuo pidennyksetkin. Jännitin vähän että tuleeko niistä yhtään samanväriset kuin oma tukkani mutta ihan hyvinhän tuo onnistui.




lauantai 26. huhtikuuta 2014

tähtibloggaaja

Nyt voin myös täällä blogin puolella hieman valaista sitä miksi olin silloin alkuviikosta meikattavana ja kuvattavana kuten pari päivää sitten kerroin. Jotkut teistä varmaan tietävätkin että olen jonkin aikaa blogannut myös Cosmopolitanin MyCosmossa, eli postaillut sinne aikalailla näitä samoja juttuja mitä tännekkin. Jokin aika sitten sain tietää että minut on valittu seuraavan kuun MyCosmon tähtibloggaajaksi! Voitte vaan kuvitella kuinka innoissani ja otettu tästä olin! MyCosmon blogia varten mulle piti kuvata banneri ja sen takia siis siellä studioilla olin silloin tiistaina. Oli kyllä aivan mahtava päivä meikkauksineen ja kuvauksineen kaikkineen ja kaikki olivat todella mukavia ja ammattitaitoisia.

Tämän tähtibloggaajakuukauden ajan tulen kyllä päivittämään tätäkin blogia ihan normaalisti eli mikään ei täällä muutu suuntaan eikä toiseen. MyCosmon blogiini pääset tästä ja aiheeseen liittyvän haastattelun voi lukaista täältä.


perjantai 25. huhtikuuta 2014

fresh white & vibrant orange


Oranssi ja valkoinen on musta jotenkin tosi raikas yhdistelmä, varsinkin kesällä. Tulee mieleen vähän joku jäätelö. Semmone Solero, tiedättekö, missä on sitä hedelmäjuttua päällä ja sisällä jäätelöä. Mmmm. (kyllä, olen unelmoinut jäätelöstä koko päivän ja nyt se näkyy täälläkin :D)

Aurinkoista viikonloppua!
 
____________________________________

takki - h&m
neule - cubus
housut - seppälä
kengät - nelly.com
kello - gina tricot
aurinkolasit - h&m



torstai 24. huhtikuuta 2014

plaid about it




Huhhuh, nyt on kuulkaas semmonen alkuviikko takana ettei tosikaan. Ei sitä meinaan kovin usein pääse ammattilaisen meikattavaksi ja kuvattavaksi ;) Kerron tästä lisää myöhemmin.

Tämän postauksen asukuvat sen sijaan ovat samaa vanhaa meikäläisen omaa käsialaa. Mulla on tällainen asu kummitellut mielessä jo pitkään ja nyt päätin kyseisen kokonaisuuden vetäistä päälle. Noissa ruutuhousuissa oli kyllä aivan liian kuuma (kesä tulee!!), olisi melkein pitänyt vaihtaa ne hameeseen. Mulla on tolla samanlaisella ruutukuviolla hamekkin niin se olis melkeen ollut parempi. Ens kerralla sitten!

Oon muuten ratsastanutkin tällä viikolla jo kahdesti. Maanantaina lähdin vähän extempore-issikkavaellukselle (onko mitään terapeuttisempaa kuin varmajalkaisella islanninhevosella ratsastus keväisessä metsässä) ja eilen oli ihan normitunti eli kouluratsastusta. Tunti olisi voinut mennä paremminkin, tosin mulla oli nyt hieman vaikeampi hevonenkin mutta silti. Aina kuitenkin vähän harmittaa jos tunti ei mene ihan putkeen. Toki hyviäkin hetkiä oli joista voi lohtua hieman kaivaa mutta aina tietty ne epäonnistumiset jää kummittelemaan mieleen. Tokihan niistäkin voi aina oppia ja sitähän ratsastus nimenomaan on; jatkuvaa opettelua. Ei väliä olitko ratsastanut vuoden vai kaksikymmentä vuotta, aina löytyy jotain opittavaa ja parannettavaa. Siinä kai piilee myös tämän lajin viehätys.

_______________________________________

takki - forever 21
paita - seppälä
housut - kappahl
kengät - h&m
kaulakoru - ebay
kello - new look



sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

cap day


Lippis on ehkä maailman helpoin päähine sillon kun hiukset ei tottele tai haluaa vaan suojata päänsä auringolta. Mä oon aika laiska käyttämään hattuja vaikka pidänkin siitä miltä ne näyttää muiden päässä. Itse en vaan ole kauheasti oppinut niitä käyttämään, mutta lippiksiä käytän sen sijaan jopa melko usein. Tän mustavalkoisen ostin Seppälästä eilen, toi kuvio oli musta kauheen kiva ja kuviollista mulla ei ennestään ollutkaan. Tällä kertaa yhdistin sen ihan perusrentoon arkipäivän asuun mutta musta olis hauska kokeilla myös miltä toi näyttäis vaikka korkkareiden ja muutenkin vähän laitetumman asukokonaisuuden kanssa.

_________________________________________

lippis - seppälä
pitkähihainen paita - gina tricot
t-paita - h&m
legginsit - h&m
lenkkarit - citymarket
aurinkolasit - seppälä
kello - new look


perjantai 18. huhtikuuta 2014

happy easter!



Heippa ja iloiset pääsiäisterveiset täältäkin! Mun pääsiäinen menee aika pitkälti hyvin rauhallisissa merkeissä, ihan vaan akkuja ladaten. Vihdoinkin on aikaa vähän siivoilla kotia kevätkuntoon ja mikä parasta, piirtää ja maalata! Töiden jälkeen olen tosiaan usein niin väsynyt ettei piirtämisestä oikein tule mitään vaikka kuinka haluaisi. Siitäkin syystä niin ihanaa kun on muutama päivä kunnolla vapaata ja tarpeeksi energiaa tehdä juuri niitä kivoja juttuja mistä tykkää :)


Ihanaa ja rentouttavaa pääsiäisviikonloppua sinnekin!


keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

bold stripes with pink

vaatteet ja kengät - h&m // kaulakoru - ebay

Palataanpa hieman ajassa taaksepäin, sillä olen unohtanut postata tämän asun josta kuitenkin tykkäsin paljon (vaikea muuten uskoa että nämä kuvat on otettu maaliskuussa! ruoho vihertää ja niin edelleen). Aika samanlainen asu kuin viime postauksessa, pinkkiä ja raitaa mutta vähän eri muodossa vaan. Tää on mun mielestä hauska tapa pitää kesämekkoja kylmemmilläkin keleillä, pitkähihainen paita vaan alle niin se on siinä.

Vitsit että odotan pääsiäistä ja niitä vapaapäiviä, ne tulee niin tarpeeseen. Koko tää alkuviikko on menty pelkästään sillä ajatuksella eteenpäin että kohta saa nukkua ja muutenkin relata (ja syödä suklaamunia) :P


maanantai 14. huhtikuuta 2014

trench time // new hair colour


Nyt sitten tein sen mitä olen tässä jo ainakin parin kuukauden ajan suunnitellut; värjäytin hiukseni taas tummaksi! Toisaalta olin tyytyväinen että olin saanut kasvatettua oman värini takaisin, mutta en kuitenkaan täysin tuntenut sitä vaaleaa omakseni. Olisin kyllä silti ehkä pitänyt oman värini jos hiukseni olisivat olleet hyväkuntoiset mutta näin ei todellakaan ollut. Musta tuntui että mun hiukset oli menneet koko ajan vain huonompaan suuntaan kun lopetin värjäämisen (vaikka laitoin niihin vaikka minkälaista hoitoainetta). Hassua koska luulisi että hiuksista tulisi päinvastoin terveemmät. Ehkä mun hiukset sitten vaan pitävät värjäämisestä, mene ja tiedä. Onhan tähän tummaan taas hieman totuttelemista mutta kyllä mä tän tunnen enemmän omakseni kuin sen haljun vaalean. Vaaleat raidat tosin säilytettiin kampaajan ehdotuksesta ja tuohan ne ihan kivasti eloa tukkaan.

Kaivoin toiveikkaana trenssini kaapista esiin, onhan nyt kuitenkin jo huhtikuun puoliväli. Onhan nyt ihan suht lämpimiä kelejä jo muutamana päivänä ollutkin, niinä harvoina kertoina kun ei ole tuullut aivan jäätävästi. Mä sitten INHOAN tota kylmää tuulta joka menee luihin ja ytimiin asti, hrrrrr. Tukkaakaan ei ole juuri järkeä laittaa mitenkään koska se on jo aikalailla mennyttä sillä sekunnilla kun astut ovesta ulos :D Mutta, toivossa on hyvä elää että ne kunnon kevätsäät sieltä tulisivat jo.

Tavalliset trenssit on musta oikeastaan aika tylsiä vaatekappaleita itsessään, mutta kivoihin väreihin ja kuvioihin yhdistettynä ne toimivat kerrassaan hyvin kokonaisuuden tasapainottajina. Oon muuten käyttänyt tota Seppälän huivia ihan non-stop viime aikoina eikä muutosta ole tiedossa. Se on vaan niin ihana! 

___________________________________________

takki - vero moda
huivi - seppälä
paita - h&m
hame - h&m
kello -yves camani
kengät - h&m