lauantai 31. toukokuuta 2014

floral bomber


Lastenosastoilta tekee usein ihan mahtavia löytöjä ja tällä kertaa silmääni osui tämä kukallinen bomber-takki. Rakastuin tuohon herkkään kukkakuvioon ja college-hihoihin. Sopivan arkinen olematta kuitenkaan tylsä. Yhdistin sen tällä kertaa ihan perusfarkkujen ja t-paidan kanssa ja neonkeltaiset korkokengät vielä väriä tuomaan.
____________________________________

takki - h&m
farkut - gina tricot
t-paita - h&m
kengät - nelly.com
kello - new look
korvakorut - lindex


perjantai 30. toukokuuta 2014

life lately


Viime päivinä olen...


...piirtänyt uutta muotiaiheista kuvaa.



...fiilistellyt uusia persikkaisia kenkiäni Zalandolta.



...yrittänyt herättää parveketta eloon uuden kesäkukan muodossa.



...suunnitellut kesäistä asua.



...löytänyt uudelleen teinivuosieni hevoskirjat! Vähän noloa mutta mitä sitä ikuinen hevoshullu itselleen mahtaa... :D



torstai 29. toukokuuta 2014

joys of the rainy day


Heippa ja hauskaa helatorstaita! Aika sateisissa merkeissä sitä vietellään ainakin täällä mutta mua se ei haittaa ollenkaan. Päinvastoin, siitepölyallergikkona nautin varsinkin kevätsateista jotka puhdistavat ilmaa ja helpottavat ainakin meikäläisen oloa huomattavasti. Ja onhan sateessa muitakin hyviä puolia. Yksi on se että voi hyvällä omallatunnolla jäädä sisään koko päiväksi pitämään Frendit-maratoonia mutta jos ulos on pakko mennä, niin ainakin voi käyttää uutta kivaa sateenvarjoa ja pinkkejä saappaita ;)
______________________________________

takki - only
neule - lindex
farkut - h&m
saappaat - nokia
laukku - new look
sateenvarjo - kappahl
kello - yves camani


keskiviikko 28. toukokuuta 2014

just another cap day


Oon ollut viime päivinä tosi laiska laittamaan hiuksia joten lippislinjalla ja perusponnarilla mennään. Tykkään onneksi tuosta Seppälän lippiksestä sen verran että eipä mua haittaa käyttää sitä ollenkaan, päinvastoin se tuo musta ihan hauskaa sporttisuutta bleiseriasuun.


tiistai 27. toukokuuta 2014

style changes - or does it?

Tyyli muuttuu kun ikää tulee lisää. Vai?

Vanhaa valokuva-albumia selaillessani törmäsin tähä vasemmanpuoleiseen, ehh, hehkeään kuvaan itsestäni joskus 90-luvun alkupuolella ja sain idean tehdä siitä tällaisen kuvaparin. Musta oli jotenkin hauskaa että vaikka näillä kuvilla on eroa kaksikymmentä vuotta niin silti kaapista tuntuu edelleenkin löytyvän samanlaisia juttuja (hiustyylikin on pysynyt samana!). Jokseenkin ehkä jopa huolestuttavaa? :D


Oli asia niin tai näin, en oinut olla toteamatta että viihdyin tässä oikeanpuoleisessa asussa varsin hyvin vaikka vartavasten tätä postausta varten sen kokosinkin (kuinka usein sitä saa asuinspiraation 6-vuotiaalta itseltään? :D)

paita - seppälä // farkut - h&m // kengät - nelly.com // laukku - lindex

Varsinkin nämä ruususandaalit ovat saaneet aivan liian vähän käyttöä vaikka rakastan niitä yli kaiken. ne vaan jotenkin aina unohtuvat kaapin perälle. Taidankin ottaa ne nyt ihan paraatipaikalle tuohon eteiseen oven viereen ;)



maanantai 26. toukokuuta 2014

heat wave...


Hellettä on viime päivinä riittänyt ja mikäs sen parempi syy käyttää värikkäitä ja ilmavia kesämekkoja. Tämän Seppälän mekon olen ostanut muistaakseni jo kaksi vuotta sitten mutta se on edelleen yksi mun suosikeista. Rakastan noita värejä ja pituudeltaankin se on juuri sopiva. Hattu on myös ollut lähestulkoon liimattuna mun päähän viime päivinä, se vaan sopii niin hyvin asuun kun asuun.
___________________________________

mekko - seppälä
hattu - h&m
kengät - seppälä
lompakko - monki
vyö - lindex
aurinkolasit - seppälä


sunnuntai 25. toukokuuta 2014

weekend in pictures

Nyt tulisi pieni kuvapläjäys meikäläisen viikonlopusta. Kerrankin saatte katsella jotakin muuta kuin meikäläisen pärstää ;)



<3


Päätin kerrankin tehdä "the blogger thing" eli ottaa kuvia ruoista :D Ja oli muuten yhtä herkullista kuin miltä näyttää!

Omenankukat kukkeimmillaan.

Mölkkyä!

Maaseudun rauha<3