torstai 31. heinäkuuta 2014

wrapped


Kävin läpi asukuva-arkistoja ja löysin sieltä nämä kesäkuussa otetut kuvat joita en ole muistanut ikinä julkaista. Pidin tästä asusta kuitenkin paljon, joten halusin tehdä siitä postauksen. Kietaisumallisissa hameissa ja mekoissa on mun näkökulmasta jotain tosi naisellista josta kovasti pidän ja ottaisinkin niitä mieluusti enemmänkin kaappiini. Tällä hetkellä tämä Ginan hame taitaa olla ainoa tämän mallin hame kaapissani mutta tämä on toisaalta juuri sopivan monikäyttöinen neutraalin värinsä puolesta. 
_________________________________

paita -h&m
hame - gina tricot
kengät - nelly.com
kello - yves camani
clutch - sheinside



maanantai 28. heinäkuuta 2014

office wear


Olen tosiaan ajastanut pari postausta matkani ajaksi tälle viikolle jotta blogi ei ihan kokonaan hiljenisi ja ajattelin aloittaa tästä työasusta viime viikolta. Mulla on oikeastaan aika vähän toimistoon soveltuvia lyhythihaisia toppeja ja sen takia tuo liivi onkin ollut nyt lämpimillä keleillä ahkerassa käytössä. Se on niin helppo heittää vaikkapa tavallisen ohutolkaimisen topin päälle jolloin yläosaan saa hieman peittävyyttä ja samalla myös ryhtiä.

Tuo lintukoru on ollut mulla iät ja ajat mutta en ole tullut käyttäneeksi sitä paljoakaan. Tuo ketju on aika pitkä ja mun on kauan jo pitänyt vaihtaa se lyhyempään mutta sitten keksin että senhän voi myös solmia keskeltä jolloin se lyhenee hiukan. Tähän asuun tuo koru oli muutenkin juuri passeli kun kaipasin siihen jotain pientä hauskaa juttua.

 Nuo Zalandosta tilatut New Lookin kengät ovat muuten olleet oikeat arjen pelastajat, varsinkin niinä päivänä kun ei ole muistanut lakata varpaankynsiä uudestaan. Jalat saavat hengittää kuten sandaaleissa mutta varpaat ovat silti piilossa. Kätevää.
_____________________________________

liivi - h&m
toppi - h&m
hame - prisma
rannekoru - monki
kaulakoru - h&m
kengät - new look (zalando)



sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

above the clouds


Heipparallaa! Tällä kertaa postailenkin lentokoneesta käsin, Dubliniin on vielä noin kahden tunnin lentomatka joten tässä ehtii hyvin vielä naputella. Nykypäivänä kun ei tarvitse datausaddiktiosta luopua edes pilvien yläpuolella :D Mitään matkaan liittyvää kuvamateriaalia mulla ei tosin ole joten asukuvilla mennään (mietin jo että olenko huono bloggaaja kun mulla ei ole niitä pakollisia passi+boarding pass-kuvia). Olen ajastanut pari postausta ensi viikolle siltä varalta ettei majapaikassani ole nettiyhteyttä mutta voihan olla pääsen sieltäkin jotain kuulumisia laittamaan. Saa nähdä.

Puuvillaiset vaatteet ovat ainakin mulle kuumien kesäpäivien pelastus ja sillä linjalla mentiin tämänkin asun kanssa. Totesin tosin että tuo hame, miellyttävästä puuvillaisesta materiaalistaan huolimatta, ei ole kauhean kätevä tuulisella säällä, sen verran monta kertaa meinasi tapahtua marilynit työmatkalla :D Muuten se on kyllä varsin toimiva kesähamonen ja sopivan pituinen käytettäväksi myös töissä (mikäli siis selviää työmatkasta vilauttelematta :D). Olen muuten niin iloinen kun löysin tuon raitaclutchin aleista sillon muutamia viikkoja sitten, se tuo niin ihanan kesäfiiliksen asuun kuin asuun!
_______________________________________

t-paita - h&m
hame - monki
clutch - united colors of benetton
kengät - h&m
aurinkolasit - h&m
kaulakoru - vanha
kello - yves camani
rannekorut - bijou brigitte, h&m



lauantai 26. heinäkuuta 2014

black beauty


Lähestyvän ratsastusmatkan vuoksi hevoset ovat pyörineet mielessä ehkä jopa tavallistakin enemmän ja se on näkynyt myös piirustuspöydälläni. Rakastan pastellivärejä koska ne ovat niin helppoja ja nopeita. Tämän kuvan tein noin parissa tunnissa mutta jos olisin käyttänyt pastellien sijaan tavallisia värikyniä, olisi koko hommaan mennyt luultavasti monta päivää tai ehkä jopa viikkoja. Sen takia yleensä valitsenkin pastellit silloin kun haluan piirtää enemmän rentoutumismielessä. Niiden kanssa ei tarvitse miettiä yksityiskohtia ihan niin paljon joten piirtäminen on astetta vapaampaa.


perjantai 25. heinäkuuta 2014

great lengths


Mulla alkoi eilen kahden viikon mittainen kesälomajakso ja täytyy sanoa että ainakin ilmojen puolesta melkoisen hyvään saumaan :) Sunnuntaina koittaa tosin Irlantiin lähtö joten kauaa en ehdi näistä Suomen kesäsäistä nauttimaan mutta eipä se hirveästi harmita koska odotan tuota Irlannin reissua niin paljon. En ole aikoihin käynyt ulkomailla ja kaiken kukkuraksi pääsee vielä ratsastamaan. Innolla siis odotan sunnuntaina koittavaa lähtöä mutta sitä ennen on vielä hieman aikaa rentoutua ja nauttia kesästä myös täällä Suomen puolella.

Mulla on ollut tuo Vilan maksimekko jo iät ja ajat mutta jostain syystä se on aina unohtunut kaapin perälle enkä ole tullut käyttäneeksi sitä paljoakaan. Eilen kuitenkin ajattelin että nyt tai ei koskaan kun lämpötila ulkona kolkutteli jo kolmeakymmentä joten ilmavalle ja kevyelle maksimekolle oli todellakin tarvetta. Mä en ole ihan hirveästi maksimekkoja ikinä muutenkaan käyttänyt mutta eipä niitä turhaan ylistetä; mukavampaa vaatekappaletta hellesäille saa tosiaan hakea. Pidän paljon myös tämän mekon kuvioinnista ja väreistä, asusteita ei tämän kanssa juurikaan tarvitse kun voi antaa mekon puhua puolestaan. Maximekkojen hyvä puoli on myös se että ne saavat kantajansa hetkessä näyttämän muutaman sentin pidemmältä ja sehän passaa ainakin meikäläiselle.
____________________________________

mekko - vila
laukku - ebay
kello - yves camani
rannekoru - h&m?
sandaalit - h&m


tiistai 22. heinäkuuta 2014

love is in the air


Yksi itselleni tärkeimmistä jutuista pukeutumisen suhteen on se, että siinä täytyy olla hieman pilkettä silmäkulmassa, oli se sitten vaikkapa iloisen värin tai hauskan kuvion muodossa. Siksi rakastankin hauskoja printti-t-paitoja joita tykkään käyttää erityisesti bleiserin kanssa, näin asu on huoliteltu mutta siinä on kuitenkin sopivasti twistiä. That's the way I like it!
_______________________________________

bleiseri - h&m
t-paita - seppälä
hame - seppälä
laukku - lindex
kengät - h&m
kello - yves camani
kaulakoru - h&m



maanantai 21. heinäkuuta 2014

white


Kokovalkoiseen pätee mun näkökulmasta sama kuin kokomustaan; erilaiset materiaalit ratkaisevat. Itse päätin tällä kertaa yhdistää valkoisen verkkopaitani tuon pitsitakin kanssa, mielestäni ne toimivat ihan kivasti yhdessä varsinkin näin kun väri on sama.Valkoisuutta päätin hieman rikkoa viidakkokengilläni. Näin jälkikäteen ajateltuna en ole ihan varma onko tää kokovalkoinen ihan täysin mua vaikka tuon paidan ja takin yhdistelmästä kovasti pidinkin. Lisäksi olen erittäin taitava pudottamaan kaikki maailman ruoat ja kahvit päälleni varsinkin silloin kun on pukeutunut valkoiseen :D Eli ei ehkä maailman käytännöllisin lookki ainakaan meikäläiselle mutta kyllä noissa tamineissa yhden päivän viihtyi ihan mainiosti.
_________________________________

collegetakki - seppälä
verkkopaita - vanha
hame - cubus
laukku - ebay
kengät - gina tricot
kello - gina tricot


sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

weekend in pictures


Boohoosta tilaamani siniset kengät tulivat vihdosta viimein ja vaikka tuo sinisen sävy ei ehkä olekkaan luonnossa ihan prikulleen sitä mitä odotin, niin silti olen näistä tosi innoissani. Tuo malli on niin ihana!



Nälkäpeli-elokuvien ja kirjojen suurena fanina (ja koska rakastan muutenkin kaikkea tulevaisuuteen liittyvää) päätin ostaa luettavaksi tämän hieman samantyyppisen trilogian ensimmäisen osan. Muutaman luvun olen tästä jo ehtinyt kahlata läpi ja täytyy sanoa että koukussa ollaan!



Käytiin eilen lauantaina Sunset Beach Partyissa Karkkilassa kuuntelemassa mm. Olavi Uusivirtaa ja täytyy sanoa että melkoisen energisen show'n mies kyllä veti, ihan huippua. Mä en ole mitenkään kauhean innokas festareilla kävijä mutta tuolla Beach Partyissa ollaan käyty jo useampana vuonna. Tunnelma tuolla Pyhäjärven rannalla on jotenkin tosi kiva eikä ihmisiä ole liikaa. Vaikka loppuillasta paikka oli jo melkoisen täynnä, niin silti ei tullut sellaista ahdistavaa fiilistä mikä mulle joskus tällaisissa massatapahtumissa tulee.



Illasta ei kauheasti kuvamateriaalia ole mutta tällaisessa asussa olin siellä liikenteessä. Jalassa oli vielä valkoiset lenkkarit jotka loppuillasta olivat suhteellisen täynnä hiekkaa, rannalla kun oltiin.



En kuollaksenikaan muista mistä nuo korvakorut ovat mutta jostain alennusmyynneistä taisin ne joskus ostaa. Ne kilisevät aikalailla joten sen takia niitä ei ole tullut muuten kauheasti käytettyä mutta tonne festareille ne olivat juuri passelit koska musiikin takia kilinä ei siellä häiritse.



Tänään tuossa puolenpäivän aikaan iski aivan tajuton ukkoskuuro, luulin jo että nyt se maailmanloppu tulee, niin kovaa ukkosti ja satoi. Taivas ihan sananmukaisesti aukesi. Onneksi se ei kuitenkaan kestänyt kauaa.



Croissantteja aamupalaksi<3



perjantai 18. heinäkuuta 2014

tip for pilling removal

Vaatteiden nukkaantuminen on tuttu ongelma varmasti jokaiselle joten ajattelin tässä jakaa erään erittäin helpon vinkin jolla nukan saa pois hyvin vaivattomasti. Voi olla että tämä on tuttu juttu jo joillekkin mutta itse kuulin tästä vasta noin viikko sitten ja tätä testattuani totesin sen hyvinkin toimivaksi.


Tarvitset siis vain sheivaushöylän jolla ikäänkuin sheivataan nukka pois. Tämä kannattaa tehdä kovalla alustalla. Itse kokeilin tätä muutamaan eri vaatekappaleeseen ja tuntui toimivan ihan jokaisessa. 

Sheivauksen jälkeen irronnut nukka onkin helppo puistella vaatteesta pois. Ja näin vaate onkin taas kuin uusi!




torstai 17. heinäkuuta 2014

...and the flowers were blue


Heipähei! Täällä kirjoittelee eräs lähestulkoon kuuro bloggaaja :D Mulla on ollut korvat lukossa jo jonkun aikaa ja mun on pitänyt käydä huuhteluttamassa ne mutta en ole vaan saanut aikaiseksi. Nyt sain varattua ajan vihdosta viimein, ajattelin että pakko tehdä tämä ennen kuin ensi viikolla lähden reissuun. Ennen huuhtelua pitää tosin käyttää muutamana päivänä sellaisia korvatippoja ja koska korvat ovat lukossa jo ennestään niin tippojen laiton jälkeen en sitten kuulekkaan juuri mitään. Olo on vähän niinkuin veden alla. Onneksi en sentään ole asiakaspalvelutyössä vaikka onhan sekin ärsyttävää kun ei kuule mitä työkaverit sanovat. Inhottavaa mutta toivotaan että huomenna asia korjaantuu kun mulla on se huuhteluaika.

Täydellisten farkkushortsien löytäminen on useinmiten ihan yhtä vaikeaa kuin itse farkkujenkin. Yleensä ne ovat minun makuuni aivan liian lyhyitä ja kireitä, farkuissa sopiva kireys ei niinkään haittaa mutta mä tykkään että farkkushortsit ovat hieman väljemmät. Oman kokemukseni perusteella parhaat farkkushortsit saakin itse tuunaamalla kuten olen tässäkin tapauksessa tehnyt. Päällä oli myös tuo alesta ostettu sinikukkainen paita ja voi kuinka pidänkään tuosta hennosta kukkakuviosta. Siitä tulee mieleen vähän joku unenkaltainen maailma.
____________________________________

paita - h&m
shortsit - h&m (leikattu farkuista)
laukku - lindex
korvakorut - accessorize
ballerinat - h&m
kello - yves camani