sunnuntai 31. elokuuta 2014

weekend in tampere

Nonniin, täällä on kotiuduttu reissusta ja tarkemmin ottaen Tampereelta jossa vietettiin koko viikonloppu. Pääasiallinen tarkoitus oli käydä Särkänniemessä ja koska meillä sattui olemaan myös hotellilahjakortti niin päätettiin käyttää sekin samalla. 


Tämä hanalähde onnistuu joka kerta hämmentämään :D



Laitteisiin ei onneksi ollut jonoa nimeksikään.



Särkänniemen eläinpuisto (eli nykyisin Koiramäki) on edelleen yksi omia suosikkejani.



Jotain hyvin kiintoisaa siellä kuopassa tuntui olevan.



Minipossut on niiiiiiin mahtavia! Tällainen mullekkin kiitos :))



Näin heppatyttönä myös pikkuponit kiinnostivat suuresti. Tui<3



Näsinneulassa oli käytävä tietysti myös.



Särkänniemessä riehumisen jälkeen käytiin vielä kiertelemässä hieman kauppoja keskustassa ja siinä lomassa maistui myös fetasalaatti ja kahvi Manhattan Steakhousessa.



Yövyttiin Nokialla Rantasipi Edenissä jonne meillä oli se lahjakorttikin.



Hotelli sijaitsi aivan järven rannassa. Käytiin illalla vielä kävelemässä rannassa ja nähtiin Särkänniemen viimeisen päivän kunniaksi järjestämä ilotulituskin.



Kävelyllä Näsinpuistossa Tampereella.



Luonnosta alkaa löytymään jo melko syksyisiä sävyjä.



Ja tulihan sieltä myös jotain ostettuakin. Mä en ikinä ollut ennen käynyt tuossa New Yorkerissa mutta siellähän oli vaikka mitä hauskaa. Shoppailut tulevat varmasti näkymään asukuvien muodossa myöhemmin.


perjantai 29. elokuuta 2014

floral dress for fall


Näin jälkikäteen näitä kuvia katsellessa mulle tulee tästä asusta mieleen vähän sellainen mummo-look. On kukkamekkoa, neuletta ja samettikenkää. Toisaalta mummovaatteiden hyvä puoli on se että ainakin ne ovat mukavia päällä ja niin oli myös tämän asun laita. Vaikka pitkin hampain olen joutunut kaivamaan syysneuleita esille niin täytyy myöntää että on se kuitenkin aika kiva tunne kääriytyä muhkeaan neuleeseen koleana ja sateisena aamuna. Jotta fiilis ei kuitenkaan menisi liian syksyiseksi, niin päätin yhdistää neuleen kukkamekon kanssa. En ole itseasiassa edes käyttänyt tuota kesällä jostain syystä mutta toisaalta mekon tummempi sävy sopii hyvin juuri syksyyn.

Musta tuntuu että mulla on juuri nyt ihan kamalasti univelkaa ja sen takia mua ärsyttää aivan kaikki. Ärsyttää kun ihmiset ei vastaa sähköposteihin, ärsyttää kun joka päivä tuntuu olevan huono tukkapäivä, ärsyttää kun joka päivä sataa ja ärsyttää kun bussit ei ole aikataulussa. Kaiken kukkuraksi viikonloppunakaan ei saa nukkua kun kumpanakin päivänä on herättävä suht ajoissa. Onneksi herätykset ovat kuitenkin kivojen juttujen takia, meillä olisi nimittäin ohjelmassa niin huvipuistoa kuin kylpylähotelliakin joten hauska viikonloppu on kaikesta huolimatta tulossa :) 

Kai sitä ehtii nukkua sitten myöhemminkin ;)
_______________________________________

neule - kirppis
mekko - nelly.com
vyö - only
kengät - h&m
laukku - o.i.s
kello - new look



tiistai 26. elokuuta 2014

autumn feelings


Mulle tulee syksyisin aina vähän haikea olo, eikä pelkästään kesän päättymisen takia. Kouluaikoina kesän päättyminen merkitsi aina koulun alkamista ja koulukavereiden jälleennäkemistä. Vaikka huolettomat kesäpäivät olivat ohi, oli silti jotain mitä odottaa. Vanhempien kanssa käytiin ostamassa uudet lenkkarit ja kouluvaatteet. Reppu täyttyi koskemattomista, kiiltävistä vihkoista, kynistä, kumeista ja muista koulutarvikkeista. Uusi luokka, uusi alku. Vaikka en ollutkaan mikään hikipinko tai kympin oppilas niin taisin silti olla yksi niistä harvoista jotka tykkäsivät olla koulussa. 

Nyt työelämässä ei ole enää samanlaista tilannetta kesän päättyessä ja siitä ehkä tämä syksyinen tyhjä olo johtuukin. On jotenkin niin orientoitunut siihen että pitäisi aloittaa jotain uutta, käntää uusi lehti arjessa. Voi olla että se on yksi syy siihen miksi joinakin vuosina olen ollut syysaikaan hieman masentunut. Vähentyneellä valolla voi toki olla myös osuutensa pelissä mutta luulen että tämä on toinen syy. Onneksi sellaisiin fiiliksiin auttaa yleensä uppoutuminen johonkin sellaiseen tekemiseen mistä pitää ja mikä tekee iloiseksi. Omalla kohdallani piirtäminen, ratsastaminen, luonnossa liikkuminen ja rakkaiden ihmisten seura auttavat ihan valtavasti. Ja mikä estää ostamasta niitä uusia vaatteita ja kivoja kyniä ja vihkoja vaikka ei koulussa olisikaan ;)

Yritän parasta aikaa hieman totuttaa itseäni syyspukeutumiseen ja avain siihen on omalla kohdallani kesäisten ja syksyisten vaatteiden yhdisteleminen. Tämän asun kohdalla ajattelin että tuo ruutuneule ja keltainen laukku edustavat syksyä ja valkoinen hame ja kengät ovat kuitenkin vielä kesän puolella. Mitäs sanotte? :D

_____________________________________________

neule - seppälä
hame - cubus
kengät - nelly.com
laukku - impuls
kello - new look
rannekoru - ?



sunnuntai 24. elokuuta 2014

cozy & colourful


Kukapa olisi pari viikkoa sitten uskonut että pian olisi kaivettava taas jo neuleet ja syyskengät esiin mutta ei tässä näköjään oikein muu auta. Syyskenkien käyttöönottoa yritän lykätä niin pitkälle kuin mahdollista mutta itseasiassa odotin jo hieman että pääsen käyttämään tätä neuletakkia. Siinä muhun vetosivat tietysti ihanat värit ja kuviot mutta myös tuo väljä malli. Siihen on oikein ilo kietoutua syyspäivien viileydessä.

_______________________________________

neuletakki - h&m
farkut - gina tricot
t-paita - h&m
kengät - seppälä
laukku - cubus
kello - new look
korvakorut - lindex


perjantai 22. elokuuta 2014

life lately


Sain hiljattain kuulla että minut blogeineni on valittu elokuun Costumelaiseksi! Aiheeseen liittyvän haastattelun voi lukea täältä. Palkinnoksi sain siis tämän Lancômen La Vie Est Belle-tuoksun. Saatuani pullon hyppysiini olen pitänyt sitä kunniapaikalla lipastoni päällä kuin mitäkin koriste-esinettä; tuo pullo on vaan niin kaunis! Tuoksukin on hyvin naisellinen, pidän siitä hyvin paljon. Kiitos vielä kerran Costume!



Vieraiden tuliaisiksi tuomia ruusuja. Meitä hemmoteltiin myös itsetehdyllä omenapiirakalla mutta se katosi kahvittelijoiden suihin niin nopeasti etten ehtinyt ottaa siitä kuvaa.



Onko tähän sarjaan edes mahdollista kyllästyä? Iltojen viiletessä ja hämärtyessä on ollut ihana käpertyä läppärin kanssa sohvalle teemukin kanssa ja unohtaa arkihuolet.



Päätettiin tiistaina pitää leffailta ja käytiin katsomassa Guardians of the Galaxy. Tykkäsin! Vähän Star Wars-henkinen pätkä mutta enemmän huumorilla höystettynä. Sai nauraa, jännittää ja vähän itkeäkkin.


torstai 21. elokuuta 2014

not-so-easy outfit pictures


Asukuvien ottaminen ei aina ole ihan helppoa, kuten tuli todettua näiden(kin) kuvien kanssa. Yleensä kyseiseen toimitukseen menee noin 15 minuuttia tai hieman kauemmin jos ei heti löydä sopivaa kuvauspaikkaa. Näitä kuvia otin kuitenkin ehkä noin tunnin :D Löysin parkkipaikalta oikein hyvän kuvauspaikan mutta sitten sinne pölähti lauma teinejä jostain täysin out of nowhere enkä oikein halunnut jatkaa poseeraustani siinä kaikkien niiden uteliaiden silmäparien alla. Vaihdoin siis paikkaa mutta heti aseteltuani kamerajalustan paikalleen tuli aurinko pilvien takaa esiin joten valosta tuli liian raaka. Eikun taas vaihtamaan paikkaa. Löysinkin hyvän ja varjoisan paikan mutta sitten läheisen kerrostalon ovista tuli ulos muutama mies jotka olisivat hyvin mielellään tulleet kuulemma kuvaan mukaan. No joo ei kiitos :D Tässä vaiheessa kuitenkin totesin että nyt saa riittää, täytyy pärjätä niillä muutamilla otoksilla jotka kaikesta huolimatta sain ja saihan näistä ainakin jonkinmoisen postauksen aikaiseksi. Huhhuijaa :D rankkaa tämä bloggaajan elämä.

Oletteko te käyneet Helsingin Forumissa sijaitsevassa Orsay-nimisessä liikkeessä (en ole ihan varma onko niitä muuallakin)? Itse olen siellä aina silloin tällöin pistäytynyt ja vaikka olen kovasti pitänyt kyseisen putiikin valikoimista niin en ole jostain syystä tullut ikinä ostaneeksi mitään, ennen kuin nyt. Tuo vaaleanpunainen tekonahkahame! Ai että, sävy on täydellinen ja materiaali todella pehmeää eikä hintaakaan ollut 25 euroa enempää. Tämä käy myös syksyllä sukkahousujen ja neuleiden kanssa. Niin joo, samalla reissulla tarttui mukaan myös tuo käärmeclutch joka sattui olemaan alennuksen alennuksessa, 3 euroa!
________________________________________

neule - seppälä
hame - orsay
kengät - seppälä
clutch - cubus
kello - new look
rannekoru - bijou brigitte