sunnuntai 30. marraskuuta 2014

weekend randoms


Viikonlopun paras kombo: ristikko ja joulutortut! Aika pelottavaa oikeastaan että tässä kiteytyy tän hetken käsitykseni täydellisestä lauantai-illasta. Vanhuus ei tuu yksin vai miten se meni.



Perjantain ostoksia BikBokista (kuinka ihana tuo hevosenkenkäkoru??). Hassua muuten että Suomeenkin on nyt rantautunut tuo black friday alennusmyynteineen. Muutaman vuoden päästä juhlitaan varmaan jo kiitospäivääkin :D



Tällä hetkellä työn alla oleva piirustus. Oon piirtänyt viime aikoina niin paljon ihmisiä ja koiria että halusin taas palata hetkeksi lempiaiheeni pariin.



Jotakin joulunpunaista piti saada ikkunalaudalle.



Matkahaaveilua. Olen selaillut viime päivinä moneen otteeseen Irlannin kuvia ja muistellut sitä ihanaa viikkoa jonka sain siellä kesällä viettää. Oon edelleen sitä mieltä että kyseinen viikko oli yksi elämäni parhaista, oikea unelmien täyttymys. Toivonkin että pääsisin taas ensi kesänä palaamaan noihin kesyttömiin ja sadunomaisiin maisemiin.



lauantai 29. marraskuuta 2014

favourites from last winter

Heissan! Pahoittelut jälleen kerran blogihiljaisuudesta, "oikea elämä" on ollut viime aikoina sen verran kiireitä täynnä että blogi on auttamattomasti jäänyt taka-alalle. Kuviakaan en ole viime aikoina oikein ehtinyt ottaa joten arkistomateriaalilla mennään tänään. Koettakaa kestää :) Uusia kuvia on kyllä tulossa varmaankin ehkä jo huomenna.

Ajattelin koota tähän muutamia lempiasujani viime talven puolelta joita aion hödyntää varmasti myös tänäkin talvena, pienin muutoksin ehkä mutta kuitenkin.


Tykkään käyttää valkoisia farkkuja myös talvella mutta nämä vanhat alkavat olla jo melkoisen venyneet ja kuluneet. Uusien osto olisi siis paikallaan mutta arvatkaa onko niitä kaupoissa tähän aikaan vuodesta :D 



Muhkeat kaulaliinat ovat talven pelastus ja tämä neonvärinen on yksi omista suosikeistani.



Tuo pörrötakki on vaan niin ihana!



Kohta on taas aika kaivaa varastoista tämä punainen Nellyltä ostettu überlämmin toppatakki. 



Ruusut olivat viime talvena kova sana ja musta tuntuu että ne tekevät comebäckin tälläkin kaudella.



perjantai 21. marraskuuta 2014

the bright one


Talven pieniä iloja - kirkkaan keltainen talvitakki :)
________________________________________

takki - h&m
mekko - seppälä
clutch - h&m
kengät - zalando
käsineet - seppälä



keskiviikko 19. marraskuuta 2014

guardian


Tämän muotokuvan tein kaverin kaverille heidän jo edesmenneestä koirastaan. Kuva on tehty pastellikynillä värilliselle kartongille. Pastelleilla saa mielestäni luotua mukavaa pehmeyttä pitkään turkkiin.


maanantai 17. marraskuuta 2014

love for plaid shirt


Jos mun pitäisi valita vain kymmenen vaatekappaletta joita käyttäisin koko loppuikäni, hyvä ruutupaita olisi ehdottomasti yksi niistä. Oon varmaankin ollut edellisessä elämässäni jonkin sortin karjapaimen koska ruutupaita ja farkut-yhdistelmä on vaan mun mielestä niin paras ja usein kun mulla ei ole hajuakaan mitä laittaisin päälleni, tämä yhdistelmä pelastaa aina. Joskus tykkään lisätä paidan kaveriksi myös bleiserin (kuten tässäkin tapauksessa) jolloin asusta saa vähän skarpimman.
___________________________________

bleiseri - h&m
paita - h&m
farkut - gina tricot
nilkkurit - seppälä
laukku - o.i.s
kello - yves camani



sunnuntai 16. marraskuuta 2014

basic black


Musta mekko taitaa olla yksi niitä vaatekappaleita joita voi käyttää lähes missä tahansa ja asustaa kymmenin eri tavoin. Tämän omani olen ostanut hennesiltä joskus miljoona vuotta sitten mutta löysin sen uudelleen vaatekaappini kätköistä jokin aika sitten. Tämä on siinä mielessä hyvä yksilö että se on suhteellisen paksua kangasta ja sopii sen puolesta erityisen hyvin näin syksy/talvikäyttöön. Lämmin neuletakki vaan harteille niin siinäpä se. Tässä tapauksessa päätin ulkoiluttaa tätä azteekkikuvioista.

Tulevia pikkujouluja ajatellen mulla on ollut etsinnässä myös sellainen vähän fiinimpi, ihonmyötäisempi pikkumusta, mielellään jollain kivalla yksityiskohdalla. Pitkät hihat eivät myöskään olisi pahitteeksi. Vaikka kaupat ovat mustia mekkoja pullollaan, niin silti tuntuu olevan lähes mahdoton tehtävä löytää juuri sellaista mitä etsii. Joko helma on liian lyhyt tai liian pitkä, kaula-aukko on liian antava tai malli ei muuten ole hyvä. Noh, onneksi tässä on vielä jokunen viikko aikaa, joten ihan vielä en lannistu :) Etsinnät jatkukoon!
_____________________________________________

mekko - h&m
neuletakki - seppälä
kengät - h&m
laukku - lindex
kello - yves camani
rannekoru - bijou brigitte



keskiviikko 12. marraskuuta 2014

sporty touch


Parin viikon hiljaiselo blogin puolella näyttää tehneen tehtävänsä sillä musta tuntuu että olen saanut ihan uutta virtaa tähän touhuun. Pää oikein pursuilee kaikenlaisia postausideoita mutta aloitetaan vaikkapa tästä rennosta asusta parin päivän takaa. En tiedä onko tämäkin taas yksi merkki siitä oon tulossa vanhaksi vai mitä mutta nykyään lähestulkoon joka kerta jalkaan valikoituu ne mukavimmat popot mitä kaapista löytyy ja etenkin kaikennäköiset lenkkarit ovat olleet viime aikoina tehokäytössä. Tuohan ne kivaa sporttisuutta etenkin tällaiseen bleiseriasuun mutta ehkä pieni penkomisoperaatio kenkävarastoon täytynee silti lähiaikoina suorittaa, lenkkareilla kun ei ehkä kuitenkaan ihan koko talvea pärjätä. Pikkujoulukausikin on ihan kulman takana joten pieni freesaus korkokenkäkävelytaitoihin lienee paikallaan.
____________________________________

bleiseri - nelly.com
neule - h&m
huivi - new yorker
farkut - forever 21
kengät - house
laukku - ebay
kello - yves camani
rannekoru - bijou brigitte



maanantai 10. marraskuuta 2014

ruffles


Heippa ja hauskaa maanantaita! Mulla onkin tänään ollut taas vapaapäivä joka on kulunut aika pitkälti rästiin jääneitä asioita hoitaessa ja hyvin olenkin saanut kaikennäköistä tehtyä. Eilen sain valmiiksi myös erään piirustuksen jonka ajattelin tänään jakaa täällä teillekin. Vanhoja muotilehtiä selaillessani silmiini osui tämä Chloén röyhelöunelma ja ajattelin että tuon haluan piirtää vaikkei se kovin ajankohtainen kesäisine ja kevyine röyhelöineen olekkaan. Nuo röyhelöt olivatkin tässä se juttu jotka minuun tekivät vaikutuksen, niin kivan leikkisiä. Kuva on tehty lyijykynällä mutta halusin tuoda esiin myös röyhelöiden hempeän värin joten lisäsin niihin aavistuksen vaaleanpunaista vesiväriä.




tiistai 4. marraskuuta 2014

grey area

vaatteet ja kengät - h&m

Nämä asukuvat taitavat olla lokakuun alkupuolelta mutta tämän saman asun voisin pukea päälleni vaikka heti uudestaan. Vaikka kirkkaiden värien ystävä olenkin, niin jostain syystä mua on viime aikoina kovasti kiehtonut asukokonaisuudet jotka on koottu yksinomaan harmaan sävyjä käyttäen. Olen viime aikoina katsellut sillä silmällä paljon myös harmaita laukkuja ja kenkiä sillä sellaisia ei omasta kaapistani löydy vaikka niin perusväristä onkin kyse. Jonkinlainen värifiksaatio tuntuu siis olevan jälleen kerran meneillään. 

Harmaita vaatteita multa kyllä löytyy jonkin verran ja niistä kivoimpia on ehdottomasti tuo pörrötakki. Harmaat farkut ovat olleet itselläni myös kovassa käytössä, ne kun tuovat mukavaa vaihtelua perussinisiin yksilöihin.
 


sunnuntai 2. marraskuuta 2014

something new

Heippa ja hauskaa sunnuntaita! Ajattelin tänään esitellä pari viimeisintä ostosta jotka olen vaaterintamalla tehnyt. Aika vähän on viime aikoina tullut kaupoissa pyörittyä mikä on itseasiassa ihan hyvä, ei tule niin helposti uusia houkutuksia ja rahaakin säästyy. Pari juttua tarttui kuitenkin torstaina mukaan kun kaupoilla kävin pyörähtämässä.


Bleiseri H&M:stä. Tykästyin tuohon hyvin istuvaan malliin, hempeän vaaleanpunaiseen sävyyn ja rentoon materiaaliin. Tämä oli mulla perjantaina päällä valkoisen t-paidan ja farkkujen kanssa. Klassikkokombo joka toimii aina.



Hame Seppälästä. Tämä oli oikeastaan vähän heräteostos, näin tämän mallinuken päällä ja ihastuin välittömästi. Mulla on kuitenkin hameita jo aika paljon joten päätin ensin jättää sen ostamatta mutta kun en vielä päivän päätteeksikään saanut sitä mielestäni, niin olihan se pakko käydä hakemassa. Rakastan tuota hieman ylipitkää "pääliharsoa" hillittyine mustine raitoineen.