tiistai 30. joulukuuta 2014

winter white & lime


Kuten olen todennut aiemminkin, niin valkoiset farkut on mielestäni tosi jees myös talvella. Ainoa huono puoli on se että asukuvat näyttää siltä ettei mulla ois jalkoja ollenkaan :D 

Raitaneule ja kaulakoru on muuten melko viimeaikaisia alehankintoja Seppälästä. En tiedä missä vaiheessa musta tuli raitapaitojen suurkuluttaja koska oon pitänyt niitä aina vähän tylsinä mutta nyt mulla tuntuu olevan raitaa päällä harva se päivä. Saahan niitäkin kyllä vähän maustettua mielensä mukaan kaulakoruilla tai vaikka huivilla.

Aikamoista vuoristorataa ollut muuten tää sää viime aikoina. Eilen hytistiin -20 asteen pakkasessa ja tänään lähestulkoon loiskutellaan loskassa. Täytyy sanoa että vaikka pakkanen tekeekin luonnon melkoisen kauniiksi niin autoilevana ihmisenä pidän tästä säästä paljon enemmän, varsinkin kun ei ole autotallia missä autoa voisi pitää lämpimässä. Kovalla pakkasella kun saa aina jännittää että lähteekö se kottero käyntiin, puhumattakaan ikkunoiden skrapaamisesta joka on ehkä rasittavinta mitä tiedän (varsinkin kun olisi kiire johonkin). Meikäläinen on siis näihin plussakeleihin melkoisen tyytyväinen. Ei tarvitse myöskään ihan niin michelin-ukkona lähteä ulos :D
_____________________________________________

takki - new look
neule - seppälä
farkut - seppälä
kengät - house
clutch - monki
kaulakoru - seppälä
kauluspaita - h&m
hanskat - ?
huivi - h&m



maanantai 29. joulukuuta 2014

pop of red


Ok, täytyy myöntää, vaikka en olekkaan talven ystävä sitten yhtään niin asukuvista tulee jotenkin ihanan raikkaita kun ympäristö on valkoinen. Valo on myös niin erilainen, yleensä kuvien valotusta joutuu hieman muokkaamaan mutta näille ei tarvinnut tehdä melkein mitään. Löysin tuon punaisen huivin talvivaatevarastoistani ja otin sen käyttöön samantein. Punaiset asusteet tekevät aina jotenkin kivan säväyksen, kyseessä on niin voimakas väri varsinkin näin lumenvalkoista vasten. 

Siinä se joulukin sitten meni ja meikäläiselläkin koitti taas paluu arkeen. Onneksi on uusi vuosi kuitenkin vielä tulossa joten ihan vielä ei tarvitse palata normaaliin rytmiin. Mitään kovin kummoista tuskin tulee uutena vuotena tehtyä mutta se vapaa uudenvuodenpäivä kelpaa kyllä. Voi sitten vielä hetken jatkaa rentoutumista ja jouluna saatujen konvehtirasioiden tyhjentämistä ;P
___________________________________

takki - h&m
neule - seppälä
farkut - gina tricot
huivi - vanha
saappaat - pertti palmroth
clutch - h&m



perjantai 26. joulukuuta 2014

sale shopping


laukku // nilkkurit // poncho - sold out // loaferit // kiilakorkokengät

Mikä olisikaan parempi ajanviete joulunpyhinä kuin nettikauppashoppailu, varsinkin nyt kun aletkin ovat alkaneet. Kyseistä aktiviteettia ei olekkaan meikäläisen toimesta tullut harrastettua vähään aikaan joten päätin itsekkin tarttua tilaisuuteen ja yllä näkyvä setti lähtikin tilaukseen, mustat kiilakorkokengät Nellyltä ja muut New Lookilta. Tuo poncho olikin jo tässä välissä myyty loppuun mutta New Lookilla näytti olevan muutama muukin hyvännäköinen vaihtoehto joten kannattaa käydä tsekkailemassa jos sellaista mielii. Olin muuten erittäin iloinen noista hopeaisista loafereista, sellaisia kun yritin Zarasta metsästää jonkin aikaa sitten mutta ilmeisesti niitä ei koskaan tullut Helsingin myymälöihin. New Lookilla näyttikin olevan lähes identtiset ja nyt vielä alennuksen jälkeen vain 7 puntaa. Jess!


keskiviikko 24. joulukuuta 2014

merry christmas!


Mulla olis kamera täynnä enemmänkin joulukuvia jotka olin ajatellut laittaa tänne vielä tänään laittaa mutta se jääneekin varmaan huomiselle kun tajusin että eihän mulla ole täällä joulunviettopaikassa sitä piuhaa mukana jolla saisi kuvat siirrettyä koneelle. Tyypillistä. No, jokatapauksessa toivottelen teille kaikille oikein rauhallista ja ihanaa joulua! :) Palaillaan sitten huomenissa.

P.S. Pidättekö blogin uudesta ilmeestä?

tiistai 23. joulukuuta 2014

check coat


Talvi on tunnetusti se kaikista vaikein vuodenaika näyttää edustavalta, varsinkin ulkona. Suurimman osan ajasta meikäläisenkin voi bongata siinä yhdessä ja samassa toppatakissa joka sattuu olemaan se kaikista lämpimin (mutta ei ehkä se edustavin, trust me). Välillä tulee tosin niitäkin päiviä kun haluaa näyttää vähän tavallista siistimmältä ja siihen tarkoitukseen tämä ruudullinen on just hyvä. Lämmin ja pehmeäkin se on. Ja jos takin lämmittävyys ei jostain syystä riitäkkään niin alle mahtuu hyvin vielä vaikkapa muhkea neule. Tykkään.

Kuten varmaan huomaatte, niin nämä asukuvat on otettu ennen tuon kaiken lumen tuloa. Nähtävästi siihen saatiin siis vastaus siihen tuleeko joulusta valkoinen. Tulihan siitä. Itse olen ollut vähän lumen tuloa vastaan ja hykerrellytkin itsekseni tyytyväisenä kun ei ole tarvinnut putsata auton päältä lunta puolta tuntia ennen kuin pääsee liikenteeseen. Noh, ennen kuin eilen. Täytyy silti myöntää että ulkona on nyt melkoisen kaunista (ja jouluista), ihan oikea winter wonderland.
________________________________________

takki - cubus
farkut - gina tricot
kengät - dinsko
laukku - impuls
kaulaliina - seppälä



lauantai 20. joulukuuta 2014

teenage dream


Ho ho ho! Mitäs teille kuuluu, taas pitkästä aikaa? Meikäläisellä kiirettä pitää edelleen mutta kaippa se arki tuosta jouluksi rauhoittuu. Kiireisenä mua on pitänyt lähinnä erinäiset harrastukset ja niistä erityisesti ratsastus. Oon ottanut extratunteja nyt loppusyksyn aikana ja silloin kun en ole tunnilla, olen yleensä katsomassa niitä. Loppuaika onkin sitten kulunut töissä ja piirustuspöydän äärellä sekä erinäisissä pikkujoulun juhlistamisissa. Sinänsä tämä kiire on hyvä siksi etten ole ehtinyt potea lähes jokavuotista syysmasennustani, se kun aina tuppaa kolkuttelemaan ovelle aina tähän pimeimpään aikaan vuodesta.

Eilen tämä tyttö vietti muuten synttäreitään. Hassua kun piti oikein miettimällä miettiä että paljonko niitä vuosia tuli oikein täyteen :D Tovin asiaa tuumailtuani totesin että 27 se taitaa sitten olla (ja kuten ihastuttava pikkuveljeni totesi, vanha ja ryppyinen kasa jo. Ai että). Päällä olikin sitten yllä olevissa kuvissa nähtävä asukokonaisuus. Pinkin topin ostin torstaina, vähän niinkuin synttärilahjaksi itselleni. Jotenkin tuo shokkipinkki ja röyhelömäinen malli vetosivat sisäiseen 16-vuotiaaseeni. Ajattelin ensin että se on hieman liian teinityttömäinen makuuni mutta koska en saanut toppia mielestäni vaikka kuinka yritin niin pakkohan se oli käydä hakemassa, Satu 27v. Ja voih, kuinka olenkaan rakastunut tähän pinkkiin unelmaan!
________________________________________

bleiseri - seppälä
toppi - seppälä
farkut - gina tricot
saappaat - pertti palmroth
kaulakoru - lindex
kello - new look



torstai 11. joulukuuta 2014

christmas card planning


Mä en yleensä ole ollut kovin ahkera joulukorttien lähettelijä mutta ajattelin tänä vuonna tehdä poikkeuksen ja laittaa muutaman kortin matkaan. Käytinpä siis erään sunnuntai-iltapäivän kortteja suunnitellen ja tällaisia niistä tuli. Pohjana käytin aikaisemmin piirtämiäni kuvia ja muokkasin niistä kuvankäsittelyohjelmalla vähän jouluisempia versioita. Ajattelin vielä tulostaa nämä ja liimata kartongille ja kenties lisätä vielä jotain ekstraa vaikkapa jonkinlaista kimalleliimaa käyttäen.










tiistai 9. joulukuuta 2014

knit & skirt


Ihastelen aina asukuvia joissa on yhdistetty esimerkiksi muhkea neule hameen tai shortsien kanssa, ilman sukkahousuja. Yhtä asiaa en tosin ymmärrä: millaisessa ilmastossa sellainen asu oikein toimii? Ainakaan Suomessa sellaisia päiviä ei kovin montaa vuodessa ole.

Toimiihan tällainen asu ihan hyvin myös sukkahousujenkin kanssa ja ekstralämmikettä saa vielä pitkävartisilla saappailla. Nuo omani ovat jo aika monta vuotta vanhat mutta varsin hyväkuntoiset edelleen. Niissä oli aikaisemmin hopeanvärisiä niittejä mutta en pidemmän päälle oikein enää pitänyt niistä joten poistin ne. Ne onneksi lähtivätkin melko hyvin irti. Uskon että näitä tulee käytettyä taas tänä talvena ahkerasti, varsinkin nyt tämän pienen "tuunauksen" jälkeen :)
______________________________________

neule - gina tricot
hame - bikbok
korvakorut - accessorize
kengät - prisma


lauantai 6. joulukuuta 2014

happy independence day!



Suomi juhlii tänään itsenäisyyttään. Kiitos tästä kuuluu sotilaiden lisäksi myös urheille suomenhevosille joita palveli sodissa kaikenkaikkiaan 140 000.

Rauhallista itsenäisyyspäivää!


torstai 4. joulukuuta 2014

fringe


En tiedä näkyykö se mutta näitä kuvia ottaessa oli sitten KYLMÄ. Hrrr, meinasin muuttua jääpuikoksi vaikka oli kuitenkin "vain" kaksi miinusastetta. Pisti taas miettimään että mitenköhän sitä taas pärjää sitten kun pakkasta on se parikymmentä :D Huh, en halua edes ajatella.

Anyway, tämä on eräs työasu muutaman päivän takaa. Tuosta jokin aika sitten ostamastani bleiseristä on tullut oikea lemppari ja sitä on tullut käytettyä jo monia kertoja. Hapsupaidan sen sijaan kaivoin kaapistani pitkän tauon jälkeen. Se on kyllä hauska ja noita hapsuja tekee koko ajan mieli hypistellä :D

Kengät ovat suhteellisen uusi hankinta, halusin jotkut ihan perus matalapohjaiset nilkkurit joilla olisi hyvä kävellä ja nämä täyttivät kriteerit melkoisen hyvin. Enpä ole viime aikoina oikein muita kenkiä käyttänytkään.
__________________________________________

bleiseri - h&m
farkut - gina tricot
hapsupaita - h&m
kengät - dinsko
clutch - h&m
kello - yves camani