lauantai 31. tammikuuta 2015

otl goes to instagram

Joo, musta alkoi pikkuhiljaa tuntua että oon blogeineni maailman ainoa ihminen joka ei ole Instagramissa. Se ei tosin mua suuremmin haitannut koska musta koko Instagram oli lähinnä vaan ärsyttävä (ja yksi syy lisää ihmisille olla nenä kiinni älypuhelimessa). Erään perheenjäsenen (ja muutaman kaverin) painostus alkoi kuitenkin käydä sen verran jäätäväksi että niinhän siinä kävi että murruin paineen alla joten nyt löytyy insta-tili myös meikäläiseltä.


Jonkin aikaa palvelua käytettyäni piti jopa meikäläisen todeta että onhan se mokoma ihan kätevä (koukuttavuudesta puhumattakaan!). Outside the Lines löytyy nyt siis Instagramista nimellä @outsidethelinessatu.



perjantai 30. tammikuuta 2015

happy yellow


Taasko on perjantai? Tuntuu että viikot menee niin hurjaa vauhtia eteenpäin että oksat pois. Olen tosin kuullut että sekin on merkki vanhenemisesta. Niin tai näin, perjantai kelpaa kyllä mulle koska a) viikonloppuna saa nukkua ja b) tämä viikonloppu on nyt kaiken lisäksi pitkä viikonloppu (pe-ma). Kelpaa! Aion ainakin piirtää, syödä jäätelöä, leipoa kakun, käydä ehkä katsomassa ratsastuskilpailuja ja tietenkin se tärkein, nukkua.

Tapani mukaan innostun kirkkaan värisistä vaatteista myös talvella ja itseasiassa multa taitaa löytyä kaapista esimerkiksi enemmän keltaista kuin mustaa. Tämä näissä kuvissa näkyvä hame onkin uusin lisäys keltaiseen kategoriaan, ihan omiaan piristämään synkkiä talvipäiviä, puhumattakaan keväästä jolloin suunnittelin pukevani sen ainakin raitapaidan ja farkkutakin kanssa. Tuo "huivi" on muuten sama kuin tässä postauksessa, menee mielestäni kivasti ihan näinkin.
_____________________________________

huivi - new look
neule - vero moda
hame - h&m
nilkkurit - new look
kello - new look


keskiviikko 28. tammikuuta 2015

friend from ireland


Irlanti-kaipuu on viime aikoina näkynyt hyvin selkeästi piirustuspöydälläni ja tässä olisi tosiaan taas eräs tuttavuus viime kesän reissulta. Tämän herran kanssa tuli pariinkin otteeseen maastoesterataa kierrettyä ja täytyy sanoa että varmajalkaisempaa kaveria saa hakea. Tässä skannatussa versiossa tuo otsatukka näyttää vähän turhan liilan sävyiseltä, alkuperäisessä kuvassa väri on hieman hillitympi. Vähän harmittaa että vasta puolessa välissä piirrosta tajusin että kuvasta olisi tullut parempi pastelliversiona. En kuitenkaan jaksanut aloittaa enää alusta joten värikynätyö siitä sitten tuli. Ehkäpä teen tästä kaverista erikseen vielä pastelliversion joku kerta.
 

maanantai 26. tammikuuta 2015

buffalo check


Niin, tämä takki. Rakkautta ensisilmäyksellä se ei ollut. Näin sen alessa ja se näytti jokseenkin kiinnostavalta mutta ehkä vähän liian maskuliiniselta omaan makuuni. Jatkoin siis matkaa enkä takkia enää sen kummemmin vilkuillut. Myöhemmin takki alkoi kuitenkin putkahtelemaan ajatuksiini yhä useammin ja pian löysinkin itseni suunnittelemasta asuja rotsin ympärille. Eihän siinä sitten muu auttanut kun käydä tarkistamassa vieläkö kokoja olisi jäljellä. Ja olihan niitä! Hintakin oli tippunut siitä jo alennetusta vielä puoleen joten tyytyväisenä kiikutin takin kotiin. Ja siitä se rakkaus sitten lähti! Tätä ei tietysti toppauksestaan huolimatta voi ihan kylmimmillä talvisäillä pitää mutta plussakeleillä menee ihan hyvin. Keväämmällä en varmaan sitten muuta käytäkkään!

Päätin tällä kertaa hieman tasapainottaa takin maskuliinisuutta yhdistämällä sen hameen ja punaisen pikkulaukun (tämäkin suht uudehko hankinta, btw) kanssa.
____________________________________

takki - monki
huivi - h&m
hame - cubus
laukku - orsay
nilkkurit - h&m
kello - new look



lauantai 24. tammikuuta 2015

snake print


Huh, oon muokannut näitä kuvia uusiksi jo varmaan kymmenen kertaa eikä näistä vieläkään tullut kauhean hyviä, mutta menköön nyt tällä kertaa. 

Käärmeprintti on musta aika kiva vaihtoehto leokuosille, vaikkakin myös tämän kanssa pitää olla vähän varovainen ettei asusta tule liian överi. Mielestäni käärmeprintti onkin parhaimmillaan asusteissa kuten laukuissa ja kengissä. Ei tämä näissä kuvissa näkyvä paitakaan toisaalta hassumpi ole ja musta se toimiikin ihan kivasti tuon vaaleansinisen bleiserin ja mustien farkkujen kanssa.
_________________________________________

bleiseri - vero moda
paita - seppälä
farkut - forever 21
saappaat - pertti palmroth
laukku - lindex
kaulakoru - bikbok
kello - yves camani


keskiviikko 21. tammikuuta 2015

poncho, scarf or cape?


Noniin, nyt on sitten suussa yksi viisaudenhammas vähemmän. Tämä operaatio oli onneksi suht helppo eikä turvotusta tai särkyä ole ollut jälkikäteen juuri nimeksikään. Toivotaan että nyt pysyy säryt jatkossakin poissa.

Tämän vihreäruudullisen huivityyppisen jutun tilasin myös New Lookin vuodenvaihteen alesta. Mä en oikein tiedä onko tämä poncho, viitta, huivi vai mikä. Ihan perushuivi ei kuitenkaan ole kyseessä koska tämä on suunniteltu nimenomaan tällä tavalla harteilla pidettäväksi (siinä on sellaine jännä "lovi" keskellä mikä tulee siis tuohon niskan taakse). Oli mikä hyvänsä, niin hitsin kätevä tämä on, lämmittää kivasti niin töissä, kotona kuin matkustaessakin. Koulun luennoillekin tämä olisi juuri passeli, harmi vaan etten itse enää opiskele.
_______________________________________

"huivi" - new look
poolo - seppälä
housut - gina tricot
laukku - h&m
kengät - new look
korvakorut - ebay
kello - new look


maanantai 19. tammikuuta 2015

perfect winter bag


Tällaisessa asussa käväisin eilen kaupungilla kaverin kanssa kun käytiin syömässä ja vähän kauppoja kiertelemässä. Ihanaa kun lämpötila on ollut jopa muutaman asteen plussan puolella ja on tarjennut hyvin vähän ohkaisemmallakin takilla. Takkia mun ei tosin ollut tällä kertaa varsinaisesti tarkoitus  esitellä vaan tuota laukkua! New Lookin nettikaupan alesta sen tosiaan tilasin enkä voisi olla tyytyväisempi (tai ihastuneempi!<3)! Tää on ihan täydellinen talvilaukku! Tai miksei tätä voisi kesälläkin käyttää mutta tuo laukun pehmeä ruutuetumus tekee siitä jotenkin nimenomaan talvisen tuntuisen. Voi tosin olla etten raaski kesäksikään laittaa tätä mihinkään varastoon, niin paljon tästä tykkään! 

Huhhuh, maanantait ei yleensäkään kuulu viikon mukavimpiin päiviin mutta erityisesti tää maanantai on aika hanurista, ois nimittäin hammaslääkäriin meno tiedossa iltapäivällä ja sen myötä mahdollinen viisaudenhampaan poisto... yök. Siinä mielessä toisaalta kiva että pääsen mokomasta vihdoinkin eroon eikä se vaivaa mua (toivottavasti) enää jatkuvilla säryillä ja jomotuksilla mutta siitä huolimatta en toimenpidettä varsinaisesti innolla odota. Mut eiköhän tästä selvitä. Wish me luck!
_____________________________________

takki - h&m
laukku - new look
farkut - gina tricot
kengät - dinsko
kello - yves camani


lauantai 17. tammikuuta 2015

fluffy stripes - outfit


Heippa ja hauskaa lauantaita! Mä oonkin poikkeuksellisesti ollut hereillä tänään jo aamukahdeksasta lähtien, mulla oli ratsastustunti kymmeneltä ja sen jälkeen olen ehtinyt touhuta kaikenlaista muutakin. Muuten en moiseen aikaan suostuisikaan lauantaiaamuna heräämään mutta ratsastus on sen verran suuri motivaatiotekijä meikäläiselle ettei se tällä kertaa tuottanut suuriakaan tuskia. Ihan kiva muutenkin heräillä joskus viikonloppunakin vähän aikaisemmin, se saa päivän tuntumaan niin paljon pidemmältä.

Eilen tosiaan lupailin postata yhden toteuttamani asun tuon uuden raitakarvatakin kanssa. Hyvin perussettiä eikä mitään suuria kommervenkkejä mutta siihen yleensä pyrinkin jos joku asun osasista on hieman enemmän huomiota herättävä. Karvatakki sai siis rauhassa varastaa huomion. Nyt jälkikäteen ajatellen olisin ehkä pukenut jonkun toisen paidan tuonne takin alle (ja katsonut ettei se repsota tyhmästi kuten näissä kuvissa...), mutta seuraavalla kerralla sitten.
____________________________________________

karvatakki - lindex
aluspaita - cubus
farkut - gina tricot
nilkkurit - h&m
laukku - lindex
kello - yves camani
kaulakoru - h&m



perjantai 16. tammikuuta 2015

fluffy stripes: inspiration



Ostin hiljattain Lindexin alesta tuollaisen raidallisen "karvatakin" ja olenkin jo suunnitellut sen ympärille jos jonkinnäköistä asukokonaisuutta. Yhden niistä päätin raapustaa ihan paperille ja tässä tulos. Osaset tähän asuun mun kaapista jo löytyisikin, harmaita ylipolvensaappaita lukuunottamatta. Oih, sellaiset olisi kyllä saatava! 

Yhden asun raitakarvatakin kanssa olen kyllä jo kuvannut ja sen ajattelin postata heti huomenna.


torstai 15. tammikuuta 2015

pink skirt for winter


Huh, tällä hetkellä tuntuu että päivät viuhuu ohi niin nopeasti ettei ehdi kissaa sanoa. Musta tuntuu etten ole viime päivien aikana ehtinyt tehdä puoliakaan niistä asioista joita olin suunnitellut (blogin päivittäminen yksi niistä...). Noh, sen verran on kuitenkin saatu aikaiseksi että uusi ratsastusmatka on ensi kesäksi varattu! Ai että, on se kyllä kumma kuinka paljon energiaa tulee päiviin lisää kun on jotain mitä odottaa :)

Mitäs pidätte pinkistä hameesta näin vähän talvisemmin puettuna? Kesäikävän iskiessä turvaudun itse usein yhdistelemään kesävaatteita vähän talvisempiin kokonaisuuksiin. Tulee heti mukavasti pirteyttä ihan koko olemukseen. Kaikkia kesävaatteita ei tietenkään voi talvella pitää mutta esimerkiksi tämä hame on juuri sopivan paksua kangasta myös kylmemmillä säillä käytettäväksi.
____________________________________________

neule - h&m
karvaliivi - bubbleroom
hame - h&m
saappaat - pertti palmroth
laukku - h&m
kello - new look

maanantai 12. tammikuuta 2015

green & grey


Tässä taitaakin olla yksi talven suosikkiyhdistelmistäni värien suhteen: metsänvihreä ja harmaa. Tuo neule oli alelöytö H&M:ltä, tykästyin tuohon väriin mutta myös (puoliksi puuvillaiseen) materiaaliin. Huomasin muuten vasta nyt että tuossa menee tuollainen typerä viiva keskellä paitaa, täytyy jatkossa näemmä vähän katsoa että mistä kohtaa ripustaa paidan kuivumaan :D
__________________________________

neule - h&m
farkut - h&m
saappaat - pertti palmroth
kello - new look
korvakorut - ebay
laukku - h&m