lauantai 28. helmikuuta 2015

additions to jewelry box

Milloinkohan olisin viimeksi ollut näin innostunut korvakoruista? Omalla kohdallani korumieltymykset menevät vähän kausittain. Muutama vuosi sitten olivat isot korvakorut SE juttu ja niitä tulikin osteltua tuon tuosta. Sen jälkeen tuli kaulakorubuumi eikä mennyt päivääkään ettei mulla olisi joku kaulakoru kaulassani ollut. Viime aikoina ovat korvakorut kuitenkin tehneet taas kovaa vauhtia come bäckiä omassa korulaatikossani ja muutama uusi lisäyskin sinne on viime aikoina päätynyt. Hopea-punaiset ovat Orsaysta, pinkkikoristeiset Bijou Brigittestä ja vihreät Jumbossa sijaitsevasta Stellazetasta (täältä olisin voinut ostaa kaiken, niin ihania juttuja!). Mulla on ollut etsinnässä lähinnä sellaisia korviksia jotka sopivat nimenomaan päiväsaikaan käytettäväksi (ei liian isoja eikä liian blingejä) ja näiden kohdalla onnistuin mielestäni hyvin. Kaikissa on väriä ja pilkettä mutta blingiä ei ole liikaa. Mitäs pidätte?



torstai 26. helmikuuta 2015

the red coat

Huh, alan pikkuhiljaa ymmärtää niitä jotka kirjoittavat kerralla viikon blogipostaukset valmiiksi. Aika ei taaskaan tunnu riittävän mihinkään ja silloin kun olisi aikaa kirjoittaa blogiin, on kello jo niin paljon ettei silmät meinaa pysyä enää auki. Mä en tosin hirveästi tykkää harrastaa sitä että kirjoittaisin postaukset valmiiksi koska eihän sitä voi ennalta tietää mitä minäkin päivänä tapahtuu ja mistä ja millä tyylillä milloinkin huvittaa kirjoittaa. Vaikka noh, epäilen kyllä vahvasti että tätä blogia pelkästään tekstien takia seurattaisiin, kirjoittaminen kun ei ikinä ole ollut meikäläiselle se kaikista luontevin ilmaisumuoto. Sen takia pyrinkin yleensä pitämään tekstit suht lyhyinä ja satsaamaan kuviin.

Juuri tällä hetkellä eivät fiilikset ole kovin katossa, väsyttää ja harmittaa eilinen ratsastustunti joka meni vähän penkin alle. On se kyllä jännä kuinka sitä helpommin muistaa ne epäonnistumiset kuin onnistumiset. Vaikka olisi viisi onnistunutta ratsastustuntia peräjälkeen ja sitten tulee se yksi huono niin kaikki ne hyvät tuppaavat unohtumaan ja se huono kokemus jää mieleen pyörimään. Tämä pätee tietysti muuallakin elämässä. Mulla ainakin on vielä oppimista sen suhteen, että yrittäisi keskittyä niihin hyviin hetkiin eikä jäädä vatvomaan niitä huonoja.

Mutta hei, onneksi on punainen takki joka piristää! :) 
(ja myöskin se tosiasia että huomenna alkaa viikonloppu!)
_____________________________________

takki - dixi coat (kirppis)
neule - seppälä
hame - new yorker
laukku - o.i.s
nilkkurit - h&m
kello - yves camani


maanantai 23. helmikuuta 2015

navy & red

Päätin pitkästä aikaa kaivaa kaapista esiin nämä Onlyn farkkuni joita ei olekkaan tullut vähään aikaan käytettyä Ginan farkkujen (nykyisten lemppareideni) tultua taloon. Olen kuitenkin viime aikoina kaivannut taas vähän tummempia farkkuja ja tässä Onlyn parissa on juuri oikea sävy. Nämä ovat minulle tällä hetkellä itseasiassa vähän liian isot mutta menevät kyllä hyvin näin arkikäytössä. Ajattelin että ne sopivat täydellisesti tuon sinipunaisen raitaneuleen kanssa.

Mulla on tänään tosiaan ollut vapaapäivä, mutta herätys oli siitä huolimatta siinä klo 8 jälkeen koska halusin saada päivästä mahdollisimman paljon irti. Siinäkin mielessä herätys tuli juuri oikeaan aikaan koska näin aamulla ihan kamalaa unta, oikeaa kauhuleffapainajaista. Herätyskello onnneksi siis pelasti mut ja loppupäivä on kuitenkin sujunut oikein mukavasti huonosta alusta huolimatta. Olen valokuvannut, käynyt kävelyllä lähimetsässä, löytänyt kauniin joenvarsipolun, syönyt pizzaa, ja katsonut mielenkiintoisen elokuvan. Kyseessä oli Harry Potterin luojan J.K.Rowlingin tarinan kertova elokuva (Magic Beyond Words - The JK Rowling Story), jälleen yksi muistutus siitä kuinka tärkeää on vaikeuksista huolimatta uskoa siihen omaan juttuunsa ja tehdä juuri sitä mitä haluaa. Klisee mutta niin totta!
______________________________________

ruutupaita - seppälä
neule - esprit (kirppis)
liivi - seppälä
farkut - only
saappaat - viking
kaulakoru - glitter
kello - new look




sunnuntai 22. helmikuuta 2015

the one with the yellow skirt

Ulkona on viime päivinä ollut melkoisen epähelmikuinen keli räntä- ja vesisateineen ja jos on vielä oikein onnistanut niin puuskaisen tuulen kera. Yhh. Päätin siis siirtää asukuvaussessionkin suosiolla sisätiloihin.

Oon ollut melkoisen yllättynyt ton keltaisen hameen monipuolisuudesta, se tuntuu sopivan lähestulkoon kaiken kanssa. Mulla ois sen varalle varastossa vielä jos jonkinlaista asuideaa mutta tällä kertaa yhdistin sen kirppikseltä viime viikonloppuna löytämäni mustavalkokuvioisen paidan kanssa. Mulla on viime aikoina ollut jokin huivi kaulassa lähestulkoon joka päivä (myös sisällä) ja olo onkin tuntunut vähän paljaalta ilman. Pakko tässä kevään edetessä aloittaa jonkinnäköinen vieroitusmissio mutta ainakin toistaiseksi huivi pysyy kaulassa. Tätä mustaa on tullut käytettyä eniten, se kun menee joka asun kanssa.

Nyt pitääkin alkaa valmistautua ratsastustunnille lähtöön. Onneksi ratsastus tapahtuu myös sisätiloissa, sillä tuntuu että tuo keli muuttuu koko ajan yhä kurjempaan suuntaan. Olin suunnitellut huomiselle vapaapäivälleni pientä luontoretkeä kameran (ja ison eväslaukun) kanssa mutta sitä täytynee harkita uudestaan jos sama meno sään puolesta jatkuu.
_____________________________________

paita - seppälä (kirppis)
hame - h&m
huivi - seppälä
nilkkurit - h&m
kello - yves camani


keskiviikko 18. helmikuuta 2015

gorilla dreams of spring

Tuo musta pörröpaita on kirppislöytö vuoden-parin takaa mutta en itseasiassa ole tullut käyttäneeksi sitä montaakaan kertaa. Kyse ei ole siitä ettenkö pitäisi siitä, sillä asia on itseasiassa päinvastoin. Mulle tulee vaan välillä sen kanssa sellainen olo kuin olisin pukeutunut gorillaksi :D Sitten ajattelin että noh, samapa tuo, voinhan mä olla gorilla. Paita on kuitenkin liian kiva jätettäväksi kaapin perälle, gorillamainen tai ei.

Ilmassa on viime päivinä ollut hienoinen lupaus keväästä ja se laittaa ainakin meikäläisen suupielet kohti kattoa. Toisaalta kevät on mulle aina vähän kaksipiippuinen juttu, siitepölyallergikko kun olen. Välillä on hyvin vaikea iloita lisääntyvästä auringonvalosta ja hiirenkorvalla olevista puista kun samalla tuntuu ettei henki kulje mihinkään suuntaan ja nenä ja silmät kutisevat niin että hulluksi meinaa tulla. Syön kyllä allergialääkkeitä mutta nekään eivät kaikkia oireita vie pois, lähinnä vain hillitsevät niitä hieman. Tavallaan siis odotan ja en odota kevättä. No, ehkä enemmän kuitenkin odotan.. :) tuleehan sen jälkeen kuitenkin kesä (niin ja pääsee eroon sukkahousuista!).
__________________________________

paita - kirppis
hame - orsay
nilkkurit - h&m
laukku - lindex
kello - yves camani


maanantai 16. helmikuuta 2015

the factory

Mun oli alunperin tarkoitus ottaa vähän luonnonläheisempiä kuvia järvenrantamaisemassa mutta suunnittelemassani paikassa olikin meneillään jonkin sortin ulkoilijoiden vuosikokous joten päätin lähteä etsimään vähän rauhallisempaa kuvauspaikkaa. Sen seurauksena päädyinkin tähän tehdasmiljööseen, ei nyt sinänsä huono vaihtoehto tämäkään. Eikös kaikki coolit muotibloggaajat ota kuvansa aina tällaisessa tehdasympäristössä? :P

Mulla oli viime viikolla missio: täytyy saada sininen pipo! Jostain syystä eteeni on viime aikoina ajelehtinut yksi jos toinenkin hieno asukuva joita on yhdistänyt juurikin tuo kyseinen vaatekappale. Jännä miten yksikin asuste voi vaikuttaa asun kokonaisuuteen niin paljon.
____________________________________

pipo - cubus
takki - h&m
kaulahuivi - seppälä
paita - seppälä (kirppis)
laukku - zara
housut - gina tricot
saappaat - pertti palmroth
aurinkolasit - h&m
kello - yves camani


sunnuntai 15. helmikuuta 2015

flea market finds

Päätin eilen pitkästä aikaa lähteä hieman kirpputoreille kiertelemään. Viime kirpputorikierroksesta on tosiaankin aikaa ja siitä vielä enemmän kun olen sieltä jotain löytänyt. Tällä kertaa kuitenkin lykästi ja ihan useampikin juttu löysi uuden kodin meikäläisen kaapista.

Punainen pehmeää materiaalia oleva Dixi Coat takki, 8 euroa. Tämä on kokoa 40 mutta ei näytä päällä kuitenkaan liian isolta.

Seppälän mustavalkokuvioinen paita, 5 euroa.

Espritin raitaneule, 5 euroa. Tuo etupuolen kuviointi on musta niin kiva!


Seppälän ruutupaita, 2 euroa.

Kaksivärinen neule, 5 euroa. Pidän kovasti tästä mintun ja tummansinisen yhdistelmästä.

Paita, 5 euroa. Tämä on yksi suosikkilöydöistäni! Pidän etenkin tuosta mustasta harsojutusta.

Perusmusta pikkulaukku, 50 senttiä.

Mintunvärinen pikkulaukku, 5 euroa. Tää oli niin söpö!


Siinäpä ne! Ihan yllätyin kuinka monta kivaa juttua löytyi. Olisi oikeastaan löytynyt enemmänkin mutta hinta oli joissain mielestäni vähän turhan korkea joten jätin ostamatta. Ja onhan tässä jo saalista kerrakseen.



keskiviikko 11. helmikuuta 2015

blue


Ja päivän väri on (mikäs muukaan kuin) sininen! Ihastuin Lookbookia selaillessani tähän asuun ja päätin sen pohjalta piirtää myös tämän kuvan. Tässä mua puhutteli kovasti nimenomaan tuo oikein ihana sähkönsininen niin paidassa kuin laseissa. Siniset osat on tehty Copic-tusseilla ja loput lyijykynällä.



maanantai 9. helmikuuta 2015

love, ice cream & happiness


Siinähän se viikonloppu taas meni, yhdessä hujauksessa mutta varsin mukava viikonloppu olikin. Pääsin nimittäin käyttämään synttärilahjani kun Apassionata saapui jälleen Helsinkiin. Liput olin tosiaan saanut lahjaksi ja voitte vain kuvitella tämän hevoshullun riemua kun tuota upeutta pääsi taas parin vuoden tauon jälkeen seuraamaan! Ei voi kuin ihmetellä kuinka taitavia ovat sekä ne hevoset että ratsastajat/kouluttajat. Avomieskin tuntui tapahtumassa viihtyvän vaikkei hevosihminen olekkaan.

Asustakin voisi varmaan parisen sanaa sanoa. Löydän harvoin tekstipaitoja joista pidän, useimmissa se teksti ei oikein nappaa. Tästä sen sijaan tykkäsin kovasti! Olkoonkin vähän jopa yltiöpositiivinen mutta noista paidassa mainituista asioistahan sitä ainakin meikäläinen haluaisi elämänsä koostuvan (no okei, paidan värikin on hirmu kiva!).
___________________________________________

takki - new look
college - seppälä
ruutupaita - seppälä
farkut - forever 21
saappaat - viking
kello - new look
korvakorut - seppälä