tiistai 31. maaliskuuta 2015

light colours

No joo, ei se kevät näemmä vielä tullutkaan vaan talvi päätti laittaa kapuloita rattaisiin. Siis hyi että, vesisateen olis jotenkin vielä kestänyt mutta lunta??? Autossakin on jo kesärenkaat ja vähän jänskätti eilen kauppareissulla että mistä ojasta sitä itsensä kotteroineen oikein löytää mutta jotenkuten onnistuin keplotella itseni turvallisesti kauppaan ja takaisin. Tänään tuo näyttäisikin olevan vähän enemmän ihan vesipainotteista mitä tuolta taivaalta tulee ja parempi niin. Ainakin katupöly pysyy nyt aisoissa.

Tämä asu onkin muuten sama kuin viime postauksessa mutta yläosa on eri. Tämä on kuitenkin ehkä astetta keväisempi vaaleine väreineen. Tykkään paljon tuosta New Lookin pastellivärisestä ruutuhuivista, se on vähän niinkuin kevät-kesä-versio talvella käytettävistä paksummista ruutuhuiveista.
_______________________________________

housut - seppälä
denimpaita - h&m
huivi - new look
laukku - o.i.s
kengät - + (kirppis)



sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

jewels, wrinkles and easter excitement

Jep, paita olisi todellakin silityksen tarpeessa. Ryppyjä ei kotona peilin edessä huomannut ollenkaan mutta luonnonvalossa ne tulevat oikein hyvin esiin, valitettavasti. Noh, ei voi mitään. Välillä on paita rypyssä, that's life.

Tällaiset paidat on muuten ihan hirmu käteviä missä on ikäänkuin kaulakoru sisäänrakennettuna. Ei tarvitse käyttää aikaa siihen että miettisi millainen kaulakoru paidan kanssa sopisi, se kun on tavallaan jo mietitty valmiiksi. Tämä neule on ostettu Monkista jo varmaan vuosi tai kaksi sitten mutta löysin sen kaappini kätköistä uudelleen jokin aika sitten ja päällehän se meni samantien. Toinen "varastolöytö" oli nuo nilkkurit joita ei ole blogissa muistaakseni näkynyt ollenkaan. En muistanut ottaa niistä sivukuvaa mutta niissä on siis ruskea tolppakorko ja tuollaiset ruskeat joustoresorit sivuissa. Ne on ostettu joskus kirppikseltä, merkistä ei ole hajuakaan mutta ihan törkeän mukavat ovat jalassa!

Tittidii, oon jotekin niin fiiliksissä että ensi viikolla on jo pääsiäinen ja sehän jos mikä tarkoittaa kevättä! Ei oo yhtään ees sellaista sunnuntaiahdistusta mikä joskus ottaa meikäläisessä vallan, kai se on se tieto siitä että on lyhyt työviikko luvassa ja sitten saa lomailla kokonaiset neljä päivää :))
_____________________________________________

neule - monki
housut - seppälä
laukku - o.i.s
kello - new look
nilkkurit - ? (kirppis)



keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

leo & stripes

 Takatalvi iski sitten kuitenkin, vaikka näissä eilen otetuissa kuvissa ei sellaisesta ole vielä tietoakaan. No eipä tuokaan lumi varmaan (toivottavasti) kovin pitkään maassa viihdy kun kohta siirrytään jo huhtikuun puolelle. Itse oon ihan innoissani pääsiäisestä ja sen mukanaan tuomasta neljän päivän vapaasta vaikkei mitään suuria suunnitelmia sinne tiedossa olekaan mutta vapaapäivät kelpaa aina :)

Jos puhutaan printtien yhdistelystä niin tässä taitaa olla yksi aika klassinen kombo; leokuosi ja raidat. Mun silmään tää on myös aika rauhallinen yhdistelmä vaikka kovin erilaisista kuvioista onkin kyse. 
Pipokausi alkaa pian olemaan ohi ja olenkin päättänyt ottaa kaiken irti ihanasta sinisestä myssystäni. Noh, eilen se oli oikeastaan myös pakon sanelemaa kun tukka oli sellainen lituska että huhhuh.
______________________________________

takki - h&m
neule - seppälä
farkut - h&m
pipo - cubus
laukku - new look
kello - new look
kengät - dinsko


tiistai 24. maaliskuuta 2015

friends

Pahoittelen huonolaatuisia kuvia mutta en ehtinyt skannata näitä ennen kuin niiden oli jo määrä olla uusilla omistajillaan. Hätäisesti otin parit kuvat ei-niin-hyvällä kameralla joten sen takia vähän hassunnäköiset kuvat. Nämä oli tosiaan tarkoitettu tuliaisiksi parille viikonloppuna näkemälleni kaverille. Aika harvoin tulee nykyisin piirrettyä kuvia missä on sekä hevonen että ratsastaja mutta tämä muistutti taas siitä kuinka kiva näitä on tehdä. Näissä pääsee niin hyvin tutkimaan sitä ystävyyttä joka ihmisen ja eläimen välillä vallitsee ja se kiinnostaa ainakin itseäni suuresti.


maanantai 23. maaliskuuta 2015

spring florals

Mun piti julkaista tämä postaus jo viime viikon puolella mutta en ehtinyt joten lätkäistään tämä nyt sitten tähän maanantaihin. Tällä hetkellä ulkona tulee räntää vaakasuoraan mutta viime viikollahan keli oli mitä ihanin kymmenen asteen lämpötiloineen joten päätin olla hieman uhkarohkea ja lähteä ulos näissä hopealoafereissa. No joo, tuli niissä vielä vähän vilu jalkoihin et en ehkä suosittele ihan vielä.

Mulla on viime aikoina ollut selkeesti joku fiksaatio noihin cargopantseihin, jostain syystä mun pää kuhisee nyt asuideoita niiden ympärille. Parasta olisi jos niiden kanssa pystyisi jo käyttämään korkkareita mutta ihan vielä ei siihen oikein pysty. No sisällä tietysti pystyy, töissä jos haluaa.

Mulla on jotenkin nyt ollut kauhea masis päällä siitä lähtien kun palasin Keski-Suomesta kotiin eilen, ei jotenkin olisi yhtään huvittanut niin ihanan maalaisviikonlopun jälkeen palata tänne betonin ja ihmispaljouden keskelle. Kai mun pitää johonki maajussiohjelmaan laittaa kohta hakemusta vetämään :D
____________________________________________

takki - h&m
paita - h&m
housut - lindex
laukku - new look
kengät - new look
kello - new look




sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

weekend in pictures

Täällä onkin ollut hieman hiljaista viime päivinä ja syy löytyy aikalailla näistä kuvista :) Viikonloppuuni on kuulunut mm. hevostelua ja ratsastusta, luontoa, hyvää ruokaa ja seuraa sekä vähän extremeäkin kuten toiseksi viimeisestä kuvasta voi huomata. En tiedä teidän viikonlopusta mutta omani on ollut aivan mahtava! Kyllä nyt jaksaa taas painaa arkea eteenpäin :)


torstai 19. maaliskuuta 2015

scarf print

Miehillä on välillä mielenkiintoisia näkemyksiä meidän naisten vaatteista. Mun valkoisen lempparitakin materiaali näyttää kuulemma jumppamatolta (???) ja tämä Lindexin printtipaita "joltain intiapaidalta". Selvä. No omasta mielestäni tässä "intiapaidassa" on kiva, tuollainen huivimainen printtikuvio josta kovasti pidän ja mitä takkiin tulee (viime postauksen valkoinen takki), niin sen vohvelimainen pintamateraali on mielestäni paitsi mukavantuntuinen, myös mielenkiintoisen näköinen, hyvällä tavalla. Mutta yritäppä näitä nyt sitten sille toiselle selittää :D Ja näkemyseroista laukkujen ja kenkien määrän suhteen on kai turha edes aloittaa :D Toisaalta kaikki miespuoliset henkilöt mun lähipiirissä on kuitenkin olleet tosi kannustavia blogin suhteen, mikä on kuitenkin todella kiva juttu :)

Mennessäni näitä asukuvia ottamaan huomasin että olin harmikseni ottanut vahingossa mukaan väärän objektiivin. Ajattelinkin ettei kuvista varmasti tule kovin hyviä mutta päätin silti yrittää, tosin vähän eri suunnitelmalla mitä olin alunperin ajatellut. Yllätyksekseni nämä onnistuivatkin ihan kivasti, tuli melkein lemppareimmat kuvat vähään aikaan. Jännä kyllä, aina silloin kun oikein yrittää ottaa hyviä kuvia niin ei onnistu millään mut sit kun ei yhtään yritä niin silloin onnistuu. Näinhän se aina menee :)
__________________________________________

bleiseri - h&m
paita - lindex
farkut - gina tricot
laukku - orsay
korvakorut - bijou brigitte
kengät - dinsko



tiistai 17. maaliskuuta 2015

white & silver


Tässä taitaakin olla samassa asussa nyt kaksi tämän kevään (ja kesän?) käytetyintä juttua: valkoinen takki ja New Lookin hopealaukku. Molempia olen jo tunkemassa joka asuun ja takkihan täällä näkyykin jo toistamiseen. 

Olenko jo sanonut kuinka paljon rakastan "metallisia" asusteita? Hopeiset loaferit tilasin jo silloin tammikuun alennusmyynneistä (kohta niitäkin pääsee ihan kunnolla käyttämään, jess!) ja tämä laukku on nyt uusin lisäys metalliseen kerhooni. Niin söpö! Hintaakin oli vaan 15 puntaa.

Hei mitä mä tekisin mun hiuksille? Oon niin lopen kyllästynyt! Toisaalta näissä on nyt tollanen kiva luonnollinen ombre-sävy kun vaaleat raidat on kasvaneet ulos. Toisaalta pidän tästä luonnollisesta omasta väristäni mutta selailtuani vanhoja, vuosi sitten otettuja kuvia tuli taas kauhea hinku saada tummat hiukset. Sen tumman tukan olen kuitenkin tähän mennessä tuntenut eniten omakseni. Värjääminen vaan hieman huolettaa kun tää tukan laatu on mitä on. Pitänee vielä miettiä asiaa.
______________________________________________

takki - h&m
paita - monki
housut - lindex
laukku - new look
kengät - taupage (zalando)
kello - new look
sormukset - seppälä