perjantai 24. huhtikuuta 2015

the one with the orange gloves

Kohta alkaakin olemaan viimeiset hetket hanskoille ja isoille kaulahuiveille ja hyvä niin, vaikka toisaalta käytän oransseja hanskojani ihan mielellään vielä vähän aikaa. Vähän ehkä harmittaa että kevättakkikausi on suhteellisen lyhyt, omat takkilempparini kun ovat niitä kaappini kevyempiä takkeja, niiden joukossa tämä leotakki joka on täälläkin näkynyt suhteellisen usein.

Kenellä muulla lähtee tuo toisen jalan farkunlahje kiertämään jalkaa tuolla tavalla typerästi? Koko ajan sitä saa olla nykimässä suoraan enkä oikein keksi mistä moinen voisi johtua. Ja kun sama toistuu kaikissa farkuissa, merkistä riippumatta. Ilmeisesti kävelen jotenkin tosi oudosti tai jotain :D

Huhhuh, miten voi ihminen ollakkin näin väsynyt? Tuntuu että joka yö pitäis nukkua 10-12 tuntia ettei väsyttäisi koko seuraavaa päivää mutta klo 20 nukkumaanmeno ei vaan silti houkuttele. Nytkin jo tuntuu ettei aika riitä arkisin mihinkään. Viikonloppuisin olen pirteä kun peipponen kun saan nukuttua enemmän, joten en siis usko että väsymykseen muuta syytä on kuin tuo unen puute. Tai ehkä mulla on piilevä kevätmasennus? Mene ja tiedä :D 

Joka tapauksessa, ihanaa kun on perjantai ja aurinkokin paistaa. Ehkä tässä uskaltais vähän jopa hymyilläkin ;)
___________________________________

huivi - cubus
takki - h&m
hanskat - seppälä
farkut - gina tricot
laukku - kappahl
aurinkolasit - seppälä
nilkkurit - h&m

 

maanantai 20. huhtikuuta 2015

silver linings


Heissan! En ole viime päivinä oikein ehtinyt ottaa asukuvia joten arkistotavaralla mennään toistaiseksi. Viime viikon loppupuolella olin myös hieman flunssassa joten senkään vuoksi ei ole oikein huvittanut kameran edessä käydä. Löysin arkistosta kuitenkin nämä sisällä otetut kuvat joiden julkaisua olen miettinyt monet kerrat mutten ole ollut ihan varma pidänkö näistä vai en, laatu kun on mitä on ja mulla ihme tönötys päällä joka kuvassa :D Pidän tästä asusta kuitenkin paljon joten menköön tällä kertaa.


Tähän asuun sain idean eräästä lehdestä, asu oli siinä muuten hyvin samantapainen kuin tämä omani mutta asusteet olivat hopean sijasta kultaisia. Se sopi mielestäni tähän asuun ehkä jopa paremmin, tosin itse päädyin näihin hopeisiin kun kultaisia asusteita ei meikäläiseltä löydy. Tai no, kultainen clutch mulla olisi mutta se on jokseenkin vähän turhan blingi. Kullanväriset kengät olis kyllä aika päheet :D Pitäiskin alkaa katselemaan jos sellaisia löytyisi näiden hopeisten kaveriksi.
________________________________________

bleiseri - h&m
paita - h&m
housut - h&m
kengät - new look
kello - new look
clutch - h&m


torstai 16. huhtikuuta 2015

country vibes

Vähän tällaista maalaishenkistä asua tänään. Jos joskus johonkin maalaismarkkinoille menen niin tää kokonaisuus vois olla aika kova :D Täytyy kyllä todeta että vaikka pidänkin paljon korkokengistä ja kynähameista niin kyllä tää tällainen ruutupaita ja farkut-look tuntuu kaikista kotoisimmalta. No onhan nämä romppeet myös melkoisen mukavia päällä joten vaikuttaahan sekin asiaan. Hopeisilla asusteilla yritin vähän tasapainottaa tätä maajussilookkia.
___________________________________

paita - gina tricot
neuletakki - primark
farkut - only
laukku - new look
kengät - new look
kello - new look


keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

new blog

Kun aika riittää hädintuskin yhteen blogiin niin luonnollisestihan sitä silloin perustetaan toinen. Moni varmasti tietää että yksi rakkaimmista harrastuksistani on ratsastus ja olenkin jo jonkin aikaa miettinyt erillisen ratsastusblogin perustamista. Jos siis meikäläisen edesottamukset ratsastusmaailmassa kiinnostavat niin niitä pääsee seuraamaan täällä. Linkki löytyy myös blogin sivupalkista.


Outside the Lines jatkaa kuitenkin yhä tavalliseen tapaansa tyylin ja taiteen parissa kuten ennenkin :)


maanantai 13. huhtikuuta 2015

hot n cold

Käytiin lauantaina vähän kyläilemässä ja tässäpä asua siltä päivältä. Tuosta takista on nyt jo muodostunut hitti vaatekaapissani, vaikkakin mietin kyllä että tuleeko siinä hieman jopa jo kuuma kun lauantaina oli niin lämmintä (ihanaa!).Takki oli kuitenki juuri sopiva jos ei nyt kauhean kauan suoraan auringossa seissyt.

Tämä alkaa juuri olemaan sellaista aikaa kun ei oikein tiedä pitäisikö päälle pukea toppatakki vai t-paita. Aamulla ja illalla saattaa olla vielä tosi viileää mutta päivällä tulee paksumman takin kanssa kuuma. Eli toisin sanoen pitää valita paleleeko aamulla vai paistuuko päivällä, ellei sitten keksi jotain sopivaa ratkaisua siltä väliltä. Kevyt kerrospukeutuminen taitaa tässäkin olla se paras ratkaisu.
_________________________________________

takki - seppälä
huivi - new look
paita - seppälä
farkut - gina tricot
laukku - kappahl
kengät - dinsko


lauantai 11. huhtikuuta 2015

floral peplum

Kesävaatteet alkavat pikkuhiljaa tekemään paluuta ainakin meikäläisen aktiiviseen vaatevarastoon ja tämä kukkapeplumpaita on yksi niistä. Viime kesänä yhdistin sen mm. valkoisten farkkushortsien kanssa mutta helteitä odotellessa saavat valkoiset farkut kelvata. Menisihän tuo hyvin vaikka ihan tavallistenkin farkkujen kanssa mutta jotenkin tykkään tuosta valkoisen ja kukkakuvion yhdistelmästä.
___________________________________________

neuletakki - h&m
paita - bikbok
housut - vero moda
laukku - o.i.s
kengät - ? (kirppis)
kello - regal
kaulakoru - seppälä


tiistai 7. huhtikuuta 2015

back to business

Huhhuh, ei ollut kyllä helpoin mahdollinen paluu arkeen, vaikka olihan se jo tiedossa että töissä tulee pitämään kiirettä loman jälkeen. Sen takia ajattelinkin että paras laittaa päälle jotain erittäin mukavaa ettei nyt ainakaan sitten vaatteet kiristä (päässä olevien ruuvien lisäksi heh) joten päädyin tähän raitamekkoon ja se osoittautuikin loistovalinnaksi. Bleiserissä tuli loppupäivästä jopa vähän kuuma mutta tuo mekkohan menee ihan kivasti ilmankin. Ulkona oli tottakai vielä takki päällä mutta sitä en jaksanut ottaa näihin kuviin mukaan.

Huomaatteko muuten kuvissa jotain uutta? Jepjep, uusi laukkuhan se! Oon tosta ihan järjettömän iloinen, oon etsinyt tuollaista kivaa perusmustaa laukkua jo iät ja ajat mutta ei vaan ole tullut sopivaa ja nimenomaan sopivan hintaista vastaan, mä kun en noita korsseja tai muitakaan merkkilaukkuja harrasta. Tämä löytyi viikonloppuna Kappahlista ja on kaikkea mitä toivoinkin!
______________________________________________

bleiseri - h&m
huivi - new look
mekko - seppälä
kengät - h&m
laukku - kappahl
kello - regal



sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

the girl with the leather jacket


No huhhuh, enpä olis uskonut että tätä tullaan näkemään blogin elinaikana: minä nahkatakki päällä! 

Mä en oo ikinä pitänyt nahkatakeista, varsinkaan tällaisista mustista biker-takeista. En sitten yhtään. Oon ollut aina sitä mieltä ettei ne sovi mulle ollenkaan. Eilen tapahtui kuitenkin jotain historiallista. Olin tutkimassa Seppälän alennusmyyntejä ja hetken mielijohteesta nappasin tämän takin sovitettavaksi. Vaikka se olikin nahkatakki, niin jokin siinä veti mua puoleensa. Ilman minkäänlaisia odotuksia vetäisin takin päälle ja... pidin siitä! Ei tullut yhtään sellainen olo että takki olisi liian "kova" omaan tyyliini, päinvastoin tykkäsin kovasti siitä hienoisen rokahtavasta vivahteesta jonka se antoi muuten aika simppeliin asuuni. Näin sitten minustakin tuli nahkatakkinen tyttö. Never say never.

takki - seppälä // paita - h&m // huivi - h&m // kello - new look // housut - vero moda


lauantai 4. huhtikuuta 2015

bonjour

Hello hello! Mites teidän pääsiäinen on lähtenyt käyntiin? Itse en tehnyt mitään kovin erikoista eilen, siivoilin hieman ja kävin vähän ajelemassa. Tänään mulla oli ratsastustunti heti aamusta ja se menikin itseasiassa todella hyvin, ilmeisesti sekä hepalla että mulla oli tänään hyvä päivä ja siitä asti onkin ollut suupielet ihan korvissa.

Mun on pitänyt jo kauan ottaa asukuvia tästä bonjour-raitapaidasta mutten ole jostain syystä saanut aikaiseksi. Nyt taas vetäisin sen pitkästä aikaa päälle ja päätin ottaa kuvatkin ennen kuin taas unohdan. Mulla on vähän ristiriitaiset fiilikset raitapaidoista. Toisaalta ne on musta kamalan tylsiä mutta oikein yhdisteltyinä saattavat näyttää hyvinkin kivalta. Ja niitähän voi oikeastaan ajatella vaatekaapin neutraaleina vähän niinkuin valkoisia ja mustia vaatteitakin. Niin ja onhan tässä raitapaidassa myös tuo teksti, mikä tekee siitä ei-niin-perus-raitapaidan mikä on hyvä.

Tilasin H&M:ltä hiljattain muutamat kevätkengät, nämä käärmekuvioiset mukaanlukien. Ihan törkeän hyvät jalassa! Sekään ei aina ole ihan itsestäänselvyys vaikka matalapohjaisista kengistä onkin kyse. Ei muuten tullut edes kylmä vaikka nilkat paljaina tuolla huitelinkin! En tosin kauaa ollut ulkona mutta selkeästi lyhyempiä matkoja voi ulkona jo taittaa tuollaisissa vähän kevyemmissäkin popoissa. Taitaa se kevät tulla sittenkin!
________________________________________________

takki - h&m
paita - bikbok
housut - gina tricot
laukku - orsay
kengät - h&m