keskiviikko 27. toukokuuta 2015

when in doubt, wear sequins

neuletakki - forever 21 // toppi - seppälä // farkut - gina tricot // vyö - seppälä // kello - glitter

Aika sopivaa että 500. postaus (whaaat?) käsittelee paljetteja! Mulla oli maanantaina sellainen olo että nyt on saatava päälle jotain kimaltavaa päivää piristämään. Mun mielestä on ihan ok käyttää kimaltavia vaatteita myös ihan tavallisina päivinä, kunhan ne yhdistää johonkin vähän arkisempaan.

Kynsissä on yhtä mun tämänhetkisistä lempparilakoista, Isadoran lakka sävyssä Cloud.

tiistai 26. toukokuuta 2015

summer hair

paita - cubus // farkut - vero moda // laukku - o.i.s // kengät - nelly.com // kello - glitter // kaulakoru - h&m

Jepjep, nyt on tosiaan uusi kesätukka. Pituudesta lähti pois monta senttiä ja vaaleita raitojakin laitettiin. Pohdin pitkään noiden raitojen ja hieman tummemman värin välillä mutta ajattelin että tämä sopisi paremmin kesään. Syksyllä voi sitten miettiä sitä tummaa uudestaan. Kyllä tää reuhka nyt niin paljon paksummalta ja terveemmältä tuntuu kun pääsin niistä hapsulatvoista eroon, ai että!

Asusta sen verran että käytin tätä sifonkista ruutupaitaa viimeksi joskus talvella mutta itseasiassa tää on paljon kivempi näin kesäaikaan (kai nyt voi jo puhua kesästä...?) kun se ei sähköisty niin helposti. Lisäksi paita on sopivan kevyt ja ilmava lämpöisemmillä säillä käytettäväksi.


lauantai 23. toukokuuta 2015

copy cat

People Style Watch-lehteä selaillessani katseeni kiinnittyi Gwen Stefanin asuun jonka maskuliinisuutta oli kivasti tasapainotettu pinkeillä koroilla. Siitä sainkin idean tähän omaan asuuni joka ei ehkä ole aivan yhtä cool mutta sama idea on tässä kuitenkin. Tuollaisen bikerliivin haluaisin omaankin vaatekaappiin mutta koska sellaista ei tällä hetkellä löydy niin nahkatakki saa nyt kelvata.

takki - seppälä // paita - h&m // farkut - only // laukku - kappahl // kengät - h&m // kello - new look

Näissä kuvissa on vielä vanha tukka mutta seuraavissa näättekin sitten jo uuden ;) Mitään kovin radikaalia muutosta ei ole tapahtunut mutta pieni kesäfreesaus on tehty, kiitos taitavan kampaajaystäväni :)


keskiviikko 20. toukokuuta 2015

the black vest

mekko - lindex // liivi - h&m (diy) // kengät - andiamo // laukku - orsay // kaulakoru - lindex // kello - new look

Jonkin aikaa sitten mietin että sellainen bleiserimäinen musta liivi olisi tosi kiva. Muistin että mulla oli kaapissa vanha musta bleiseri jota en juurikaan enää käyttänyt joten eikun sakset käteen ja hihat pois. Toivomani liivi oli valmis! 

Tästä asusta saisi tosi kivan myös koroilla mutta itse päätin tällä kertaa mennä vähän arkisemmin matalapohjaisilla kengillä.


maanantai 18. toukokuuta 2015

lightning bolts

bleiseri - vero moda // paita - h&m // farkut - forever 21 // laukku - new look // korvakorut - bijou brigitte // kengät - nelly.com // kello - new look

Salamakorvakorut! Kaipaako tämä edes selittelyä?

Oon ollut pitkästä aikaa taas tosi innostunut korvakoruista (eilen lähti Forumin Stellazetasta taas parit uudet mukaan, oho). Nämä salamat on olleet mulla jo aika pitkään mutta en ole tätä ennen tainnut kertaakaan vielä käyttää niitä. En tosin ymmärrä miksi, näähän on niin päheet!

Vai oletteko ihan toista mieltä?



perjantai 15. toukokuuta 2015

all i need is... pink shoes

paitapusero - h&m // toppi - h&m // housut - vero moda // kengät - h&m // korvakorut - bijou brigitte // rannekoru - h&m

Nämä asukuvat ovat äitienpäivältä mutta sain käytyä ne läpi vasta äskettäin. Tilasin nuo mokka-avokkaat H&M:ltä jokin aika sitten eikä mulla oikeastaan ollut kauheasti odotuksia niiden suhteen. Ne osoittautuivat kuitenkin ihan mielettömän hyviksi! Mulla ei varmaan koskaan ole ollut näin hyvin istuvia ja mukavia korkokenkiä. Yleensä avokkaiden kanssa on se ongelma että ne lähtevät lipsumaan kantapäistä mutta näiden kanssa sitä ei tarvitse pelätä. Tilasinkin nyt samat vielä harmaana, toivottavasti ovat yhtä mukavat ja pehmeät jalassa kuin nämä pinkit.


tiistai 12. toukokuuta 2015

the one with new things

Tämä asu näytti paremmalta kotona peilin edessä kuin näissä kuvissa mutta koska kuvat olivat muuten mielestäni aika kivoja niin julkaistaan nämä nyt silti. Muutama uusi juttu näissä muuten näkyy. Korvakorut ja kello lähtivät mukaan samalla reissulla, kello Glitteristä ja korvikset Spirit Storesta. Oon viime aikoina tykästynyt kovasti tuollaisiin salmiakin muotoisiin korviksiin, joku niissä vaan kiehtoo mua suuresti (myös toiset samanmalliset lähti samalla kerralla mukaan).

Vihreä (hihaton) sifonkipaita on myös uusi, aina löytyy tilaa uudelle kesätopille!


Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä, uudet kävelykengät! Kyllä nyt kelpaa tepastella.

_____________________________________________

takki - h&m
paita - h&m
raitaneuletakki - h&m
housut - gina tricot
kengät - andiamo
laukku - kappahl
kello - glitter
korvakorut - spirit store


sunnuntai 10. toukokuuta 2015

welcome to the jungle

bleiseri - seppälä // toppi - h&m // farkut - h&m // kengät - nelly.com // laukku - ebay // kello - glitter // kaulakoru - vanha

Viidakkoaiheisia printtejä on tänä keväänä näkynyt kaupoissa runsain mitoin ja mikäs siinä, itse ainakin pidän tästä tyylistä kovasti. Kovin montaa viidakkoprinttistä vaatekappaletta ei tosin ole omasta kaapistani löytynyt mutta asia korjaantui tällä viikolla kun nappasin henkkamaukalta mukaani tämän viidakkotopin. Printti miellytti silmääni kovasti ja ehdinkin jo kehitellä mielessäni monenmoista tapaa miten ajattelin topin asustaa. Muutaman raapustin jopa ihan paperille.

Lämpimiä säitä odotellessa siis, jotta saisi nuo hameyhdistelmät toteutettua! Tällä hetkellä mennään kuitenkin vielä bleiseri- ja farkkulinjalla.