maanantai 24. elokuuta 2015

striped pencil skirt

Kynähameiden hyvä puoli on se että niiden kanssa ei tarvitse pelätä Marilyn-efektiä (mikä on hyvä erityisesti tuulisessa Helsingissä..). Tämän raitahameen kangas on myös joustavaa ja pehmeää joten siinä viihtyy koko työpäivän :)

_____________________________

paita - zara
hame - lindex
laukku - lindex
kengät - seppälä
kello - glitter
___________________________



keskiviikko 19. elokuuta 2015

dark floral

Huh, päivät vaan viuhahtelee ohi niin ettei ehdi kissaa sanoa. Jep jep, sama laulu kuultu täällä ennenkin :D Se on vaan jotenkin niin hämmentävää. Maanantaina tuleva viikko tuntuu niin pitkältä mutta ennen kuin sitä huomaakaan, onkin jo perjantai ja sitten tuntuu ettei ole koko viikon aikana ehtinyt tekemään yhtään mitään vaikka koko ajan on menossa ja tulossa. Kai tää tästä taas rauhottuu sitten kun elämä asettuu hieman enemmän uomiinsa.

Tämä on muuten tällä hetkellä lempparein kukkapaitani! Kivaa vaihtelua tällainen vähän tummempi versio, tää ei ole liian hempeä vaikka tässä vaaleanpunaisia ruusuja onkin.

_________________________

paita - h&m
farkut - vero moda
kengät - h&m
kello - glitter
laukku - h&m
korvakorut - spirit store
___________________________





tiistai 11. elokuuta 2015

olive & white

Ihanaa saada vähän aurinkoa ja lämpöä viileän heinäkuun jälkeen! Mikään ei tunnu paremmalta kuin leppeän lämmin tuulenvire paljailla säärillä. Toivottavasti tällaisia päiviä saadaan vielä monta monta lisää, itse en ainakaan ole vielä yhtään valmis kaivamaan syysvaatteita esiin.

Asuun sain inspiraation tästä lehtikuvasta. Ihastuin siinä erityisesti tuohon väriyhdistelmään. Valkoinen, oliivinvihreä ja konjakinruskea näyttävät niin kivalta yhdessä! Omaan versiooni lisäsin vielä fuksian sävyiset huulet ja korvakorut.


_________________________________

paita - h&m
hame - cubus
kengät - new look
korvakorut - spirit store
laukku - o.i.s
kello - glitter
________________________________




maanantai 10. elokuuta 2015

new home, new beginning

En ole muuttanut vaikka otsikko ehkä antaakin niin ymmärtää, vanha koti tuntuu vaan tällä hetkellä niin uudelta ja erilaiselta. Kuten toisessa blogissani jo mainitsinkin, erosin pitkäaikaisesta avomiehestäni jonkin aikaa sitten. Ero oli yhteinen päätös eikä siihen liittynyt sen kummempaa draamaa (olemme vieläkin ystäviä) mutta kyllä sellainen silti laittaa aina kuviot uusiksi.

Päätin itse toistaiseksi jäädä vanhaan asuntoomme ainakin siihen asti kun löydän mieleisen uuden asunnon. Tiedostan että olen koko kesän kailottanut halustani muuttaa, ja haluan edelleenkin mutta haluan myös että se uusi asunto on juuri sellainen mistä pidän. Tästä nykyisestä kun ei sinänsä ole kiire lähteä, tämä on kuitenkin tosi kätevällä paikalla ja vuokra suhteellisen ok. Tällä viikolla alkavat myös ratsastustunnit taas pyöriä lähitallilla kesätauon jälkeen ja tästä nykyisestä asuinpaikasta on sinne lyhyt matka, siitä myös iso plussa.


Mua ei sisustaminen ole aikaisemmin oikeastaan kauheammin kiinnostanut mutta nyt kun tuli tilaisuus laittaa koti juuri sen näköiseksi kuin itse haluan, olenkin löytänyt itseni tuon tuosta tutkiskelemassa sisustusnettikauppoja ja tori.fi-sivustoa edullisten löytöjen toivossa. Sitä kautta löysinkin tietokonepöydän, sohvapöydän ja nojatuolin, nämä kaikki yhteishintaan 35e. Kaikki hyväkuntoisia ja juuri sellaisia kuin olin toivonutkin. Myös muutamia ihan uusiakin sisustusjuttuja on kotiin muuttanut ja muutamia niistä näissä kuvissa näkyykin (päiväpeitto, koristetyynyt, ylemmän kuvan matto).

Tähän asuntoon liittyy tottakai paljon muistoja ja osittain siksi halusin laittaa myös huonekalujen järjestyksen täysin uusiksi. Muistoista suurin osa on ihania ja hyviä mutta halusin silti luoda ikäänkuin uuden alun. 


Tästä onkin hyvä aloittaa elämässä ihan uusi ajanjakso ja lähteä tutkimaan millaisia seikkailuja se pitääkään sisällään :)